Přejít na výpis diskuzí
Nové video a popis úkolů z Battlefield 3 Back to Karkand
18.11.2011 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
trosku ma sklamali tie ulohy - ocakaval som skor nieco v zmysle: dobi a udrz vlajku pri conqueste na viac ako 5 minut, presunte sa ako squad vozidlom a obsadte spolu vlajku a pod. proste nieco co by krasne podporilo teamovu hru odmenovanim ludi ktori hraju teamovo
-
hru mám, ale docela kvetu jak mi hra neustále padá....takže šup šup s opravným patchem *5*
-
-
pristi tyden vyjde opravny patch
-
-
Zdroj alebo GTFO
-
-
-
Rád bych si to zahrál. Králem MP ale pro mě stejně zůstává projest reality.35
-
proč to nebylo v základní hře?
-
-
Protože se to nestihlo? Nějaké řeči o rejžování jsou v tomto případě úplně mimo mísu vzhledem k tomu, ze všichni předobjednavatelé mají toto DLC zdarma. Co k tomu říct, snad jen tough luck a příště buď rozhodnější a kup si pecku hned, když tě praští do nosu.
-
-
Nemuzu si pomoct,ale u DLC takhle brzo po vydani zakladni hry,se nemuzu zbavit pocitu,ze tyto veci ze zakladni hry akorat orezali a ted vydavaji jako DLC.
Jasny,ti co maj sberatelskou,tak to maji zdarma,ale jinak si za to uctuji celkem dost. -
-
asi to není ideální pro nás zákazníky, ale nějak holt musejí vydělat. jen doufám, že se taky nějaké peníze dostanou k vývojářům a ne jen ke kravaťákům..
-
-
uvítal bych kdyby konečně něco udělali s těmi stupidními svítilnami. Už mě štve jak mi pořád někteří b***i neustále svítí za dne do ksichtu. A taky doufám, že se něco provede s IRNV.
-
-
Veru to IRVN je riadny cheat,ide ma slak trafit ked polovica protivnikov ma sniperku a druha gulomet s IRNV-uplna realita!
-
-
to bude jen o MP nebo i nejake SP pridavky?
-
-
pirat se ozval *1*
-
Jen MP
-
-
Na Karkand DLC se tesim hodne.
Ne protoze je zdarma pro predplatitele, ale protoze vyjma Caspian Border, Kharg Island, Operation Firestorm a Canals jsou ostatni mapy prilis male a vice mene delane jen na RUSH mod, ktery osobne moc nemusim (casto neprilis takticka rezba). -
2ZvacA - no o tom je právě ta hra. Aby byly oba týmy vyrovnaný a nebo aby to bylo zábavný a nestříleli po sobě třeba jenom minometama. Tohle není realita a proto tam minomety být nemusí, i když ve skutečnosti je pěchota používá. Asi chápeš ten rozdíl vid:)?
-
-
Nebrec a odemkni si minomet sam. Neni lehciho cile pro minomet nez minomet.
-
-
+1. Jakmile jsou na mape 2 a vice minomety, vezmu si ho ja a za 10 vterin je cisto.
-
-
treba jen nejses typ pro Battlefield .. zkousel jsi COD nebo nejakou jinou alternativu ?
-
to neni ale vina minometu ale hracu .. ja mam teda docela stesti zatim a nesetkal jsem se s vice nez 2 minomety na jedne strane (coz u 64 hracu - 32 na jedne strane) neni zas tak moc .. rovnez na vyslovene debila kaziciho hru temer nenarazim, snad krome borcu s aimbotem, kteri jsou ale temer hned zabanovani ..
-
Ne, nechápu ten rozdíl - tohle je Battlefield a ten již od původního dílu nebyl zrovna fér, ale patří to ke hře. Měl by sis zahrát Battlefield 1942 - tam se kupříkladu bojovalo o ostrov a když se soupeřům podařilo zničit naši flotilu, tak nás krásně izolovali a dávali nám to sežrat dělama s ráží mnohem větší něž od nějakého minometu. Část týmu pobýhala mezi palmama bez krytí, padaly nám na hlavu projektily ze všech dělových věží z křižníků a bitevních lodí, do toho si tě podávali nepřátelští piloti, páč naši letci se topili někde na kraji mapy poté, co nám naši letadlovou loď potopila ponorka a jediné, co nám zbylo, byl jediný spawnovací bod blízko nějakýho radaru, kde jsme čelili granátům a palbě pěchotě dalších hráčů, kteří nás chtěli vykopat do moře a vyhrát. To nebylo herně zrovna fér, ale považovat to za frustraci, či nadávat na někoho, že obsluhuje tří hlavňovou věž z lodě a posílá salvu na panáčky na ostrově? Nadávat někomu do lítajícíh noobů jen proto, že nám střemhlav poslal dva pozdravy z letounu? Nikoliv, člověk věděl co hraje a co má očekávat a hlavně se neskutečně bavil a atmosférou i hratelnostně i přesto, že nevedl skórovací tabulku- tohle je Battlefield, který pamatuju a který nebyl zrovna o tom, aby byl někdo vyrovnanej, ale o tom, jaký tým co umí a umí hlavně spolupracovat.
-
-
:D Ty to popisujes, jak kdyby jsi to zazil v realnem zivote
-
-
hehe... :) Jen čisté vzpomínky na zážitky z Bf 1942. Nebyly pokaždý tak nadupaný, ale když se sešla dobrá sorta lidí a byl plný server, bylo o podobný bitevní situace postaráno.
-
-
-
-
Nádhera, Amerika má 15$ a my máme 15€... neskutečný.