Přejít na výpis diskuzí
Nové video představuje vypulírovanou next-gen Laru Croft
4.2.2014 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
i kdyby to vyšlo na PC, tak to za ten na hodinu zacpanej bandwidth nestojí..... ta hra s klasikym TR nema nic společnýho, max tak trapnejch 5% v "secret" kobkách, kerý sou menší než levely z 1. dílu
-
-
Aha! takze tato hra uz s klasickym Tomb Raiderom nema nic spolocne...keby dodnes robili stale TR1 v len lepsiej grafike a inom prostredi, tak som si na sto percent isty,ze napises pravy opak, ze je to opakujuca sa seria ala COD *6*
-
-
bože...
-
-
-
nejlepsi je ta reakriv votr, to bylo uz v tomb raider 1 ne?:D
-
Vypadá to o něco líp, ale je to zbytečný kupovat když u sem to dohrál, kdyby to aspoň prodávaly za polovic ale ne za plnou cenu to je docela dost ubohý.
-
-
Tak si to nekupuj, tohle je hlavně pro lidi, co původní hru nehráli (případně pro velké fanoušky série). Netuším proč to zde tolik lidí nechápe. Já hru poprvé hrál až na PS4 a koupě nelituju.
-
-
Vše co udělali je že naleštili věci aby se blýskaly, keře přimontovali na pružiny a Laře nafoukly kozy což pak nemuseli vůbec dělat předešlé věci, protože se hráčova pozornost upne na ně.:D
-
No nic, zahazuju počítač a jdu koupit novou konzoli s touto hrou. Pravý nextgen přišel právě v těchto dnech. Škoda jen, že Lara v této nové verzi má tak tupý obličej a větve stromu se krásně pohupujou (jako na pc z roku 2002) a stíny na kameni nikoliv. Ok, přehodnocuju. Do toho nejdu :))
-
Next gen jak pra*e.
Prý ukázka jak by mohly v budoucnu vypadat nextgen hry, autor článku stále žije ve svém mimózním světě. -
-
ten žije především z nějaký "platby bokem" od vydavatelů tehle shitu... to mas jednou nová grafárna na ozkoušení s dopisem "vracet netřeba", pak 5x krabice od hry nebo 10x digital download, kerej prodá svejm kámošům po 300,- atd. Takovýdle hlody zdarma prostě nepíše
-
-
Ukázka next-gen grafiky a různých grafických vychytávek v 720p a přehrávači s hrůznou kompresí je fakt žůžo *1*
-
Budete znovu recenzovat hru, kterou jste hodnotili před necelým rokem? Jestli to dobře chápu, tak Definitive Edition se liší jenom grafikou, nebo ne? To by možná i stačilo napsat, že to vypadá skvěle a odkázat na původní recenzi.
-
-
Chtělo by to opravnou recenzi s odpovídající známkou. Na čísla si obvykle nestěžuji, ale Martin to tou sedmičkou netrefil *3*
-
Tak já třeba předpokládám, že to bude jenom rozdílová recenze. Tzn. rozepíšou se o technických věcech, které má nová verze navíc, zhodnotí, jestli má smysl o koupi uvažovat a ve zbytku odkážou na původní recenzi. Víc mi přijde taky zbytečné.
-
-
Vypadá to pěkně o tom žádná, ale když popisoval ty "next-gen" věci...keř který reaguje na postavu ? Stromy co se hýbou větrem ? To v základu nebylo ? Nebo je to jen vylepšené? Hru jsem nehrál takže nevím. Jen se mi zdá, že ve videu popisoval něco, co je dneska absolutní standart.
-
-
Na ps3 a xbox360 to teda standart nebyl! *15*
-
není tam nic zásadního co by na PS3 nebylo předtím, krom vyššího rozlišení a trošku víc viditelných efektů.
-
-
Není vůbec pravda. Fyzika byla taky vylepšená.
-
-
rofl že se jí cepín houpe u boku? toho by sis ani nevsim, kdyby ti to ve videu neukázali 10x nazoomovany... ale jo, kup si to, klidně 3x :D
-
třeba?
-
-
-
-
Jak už jsem psal nic už mne nedonutí dát si to na PC znovu.Hra pěkná ale jednou stačí.Raději bych to viděl jako film nebo knihu.