Přejít na výpis diskuzí
Nové video představuje vypulírovanou next-gen Laru Croft
4.2.2014 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Ukázka next-gen grafiky a různých grafických vychytávek v 720p a přehrávači s hrůznou kompresí je fakt žůžo *1*
-
Zase vydávají za nextgen něco, co nextgen není a chtějí za to prachy?
-
Budete znovu recenzovat hru, kterou jste hodnotili před necelým rokem? Jestli to dobře chápu, tak Definitive Edition se liší jenom grafikou, nebo ne? To by možná i stačilo napsat, že to vypadá skvěle a odkázat na původní recenzi.
-
-
Chtělo by to opravnou recenzi s odpovídající známkou. Na čísla si obvykle nestěžuji, ale Martin to tou sedmičkou netrefil *3*
-
Tak já třeba předpokládám, že to bude jenom rozdílová recenze. Tzn. rozepíšou se o technických věcech, které má nová verze navíc, zhodnotí, jestli má smysl o koupi uvažovat a ve zbytku odkážou na původní recenzi. Víc mi přijde taky zbytečné.
-
-
Next gen jak pra*e.
Prý ukázka jak by mohly v budoucnu vypadat nextgen hry, autor článku stále žije ve svém mimózním světě. -
-
ten žije především z nějaký "platby bokem" od vydavatelů tehle shitu... to mas jednou nová grafárna na ozkoušení s dopisem "vracet netřeba", pak 5x krabice od hry nebo 10x digital download, kerej prodá svejm kámošům po 300,- atd. Takovýdle hlody zdarma prostě nepíše
-
-
Je hezký, že se u pasu začal houpat cepín ale ta nejdůležitější část Lary, která by se měla houpat, je pořád jaksi zkamenělá *1*
-
Vypadá to o něco líp, ale je to zbytečný kupovat když u sem to dohrál, kdyby to aspoň prodávaly za polovic ale ne za plnou cenu to je docela dost ubohý.
-
-
Tak si to nekupuj, tohle je hlavně pro lidi, co původní hru nehráli (případně pro velké fanoušky série). Netuším proč to zde tolik lidí nechápe. Já hru poprvé hrál až na PS4 a koupě nelituju.
-
-
Vše co udělali je že naleštili věci aby se blýskaly, keře přimontovali na pružiny a Laře nafoukly kozy což pak nemuseli vůbec dělat předešlé věci, protože se hráčova pozornost upne na ně.:D
-
Jedna z nejlepsich her lonskeho roku. Skvela hratelnost, pribeh, grafika. Doufam, ze brzy vyjde dalsi dil. A ze to tady dostalo pouze 7 me neprekvapuje, jsem zvyklej , ze dobry hry tady dostavaj nesmyslne malo.
-
-
osobně mě to taky strašlivě bavilo a hra se mi moc líbila :-)
-
Tu totiz recenzenti v hrach hladaju zbytocne viac, ako by bolo zdrave, kazda hra podla nich musi byt unikat a prist s niecim novym *7*
-
Ty seš můj člověk a evidentně správný odborník, který pozná kvalitu.
-
-
No nic, zahazuju počítač a jdu koupit novou konzoli s touto hrou. Pravý nextgen přišel právě v těchto dnech. Škoda jen, že Lara v této nové verzi má tak tupý obličej a větve stromu se krásně pohupujou (jako na pc z roku 2002) a stíny na kameni nikoliv. Ok, přehodnocuju. Do toho nejdu :))
-
Co je na tom next gen?? Muze mi to nekdo vysvetlit, vetsi nesmysl jsem nevidel. Zoufaly pokus vyvojaru, nebo to nemyslej vazne. Stejna hra a podle me stejna grafika (mam to na pc, a vim, jak s tema vlasama uz machrovali tehdy). Ale kdo chce vyhodit penize, za tu samou hru...
-
-
Je to remake pro next gen ;) .. TressFX vlasy jsou napsaný jinak a vypadají mnohem líp než na PC :) Je taky upravený světelný engine, částicový systém apod.. tohle na PC nebylo.. a žádný DX10 PC by ti to nerozchodil v tomhle nastavení ;) ano, je to stejná hra, pouze v lepším kabátku a se všema DLC :) Ale proč ne? Je spousta lidí, který to nehráli a chtějí si to zahrát a mají PS4/XOne ;) ..Já bych za to klidně peníze "vyhodil", protože mě to bavilo :)
-
-
Absolutne s tim nesouhlasim. A ps 4 si kvuli tomu zatim kupovat nebudu, abych zkoumal rozdily. A ruku na srdce, kvuli tomuhle si to fakt koupi malokdo, to spis bych videl jako spis bonus k PS4, ale jako plnohodnotnou hru urcite ne. To proste neberu.
Jinak to, co jsi napsal, zni rozumne, jen tady v tomto pripade na to mam uplne opacny nazor. -
-
Já už si tady někdy připadám jak v ústavu *16* tahle hra vyšla na PC, PS3, X360 a teď i pro PS4 a Xone.. Co se vám na tom furt kurv* nelíbí? na touhle už nejde reagovat jinak!
pokud to máte koupené na PC,PS3,X tak vás nikdo nenutí to kupovat i na next gen.. tahle verze je tu prostě jenom, aby pokryla více platforem.. za tohle by jste měli děkovat!! -
-
Špatně zvolený marketingový tah. Ani né rok starou hru byť lehce nyní vylepšenou, vychvalujou do nebes. Což se většině majitelů zánovní hry koupené za plnou cenu nyní líbit nebude. Tak to je, vrhá to stín, že nyní mají něco méně cenného než ty na "nextgen" konzole. Chápeš?! Jinak ti ale rozumím jak to myslíš, ale někdo je prostě zhrzený :)
-
-
Ta hra prostě vyšla na nový platformy.. chápu, že za ní chtějí stejnou cenu.. To je jak kdyby vyšla PC verze a třeba na X360 by měla stát míň nebo jako bonus k X360 jen proto, že už vyšla na PC.. :D Je to stejná hra, která po roce vychází na nových platformách. Nikdo si kvůli tomu PS4/XOne kupovat nebude, ale pro ty, kteří je mají a "old-gen" nehráli, je to super. :)
-
-
-
-
-
Na druhou stranu, prodává se to na nový konzole. Nevidim nic špatnýho platit stejnou cenu za hru na jinou platformu.
-