Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze na grafický facelift?

OK, doufám že nezapomenete zmínit neuvěřitelně next-genovou realistickou AI nepřátel (aneb naběhni si na svoji smrt) a jejich neuvěřitelně realistický počet. (na ostrovech přeci běžně bývají celé armády, že).
  • nejlepsi je ta reakriv votr, to bylo uz v tomb raider 1 ne?:D
  • Přesně na PC na max to vypadá úplně stejně :)
    • na PC to vypadá líp.
      Tohle je tak dobré jedině pro lidi, co to ještě nehráli. Pro majitele PS3 zbytečnost a pro PCčkáře totální zbytečnost.
    • residentevilfans
      Dalsi chytracek co to na PC nehral? *7*
      • Hrál na PC to vypadá parádně, tady je to skoro to samý
        • residentevilfans
          Jenze ty nove blbustky co ukazujou tady ve videu na PC nenajdes! Smutne no. *9*
  • KIMCID
    Jak už jsem psal nic už mne nedonutí dát si to na PC znovu.Hra pěkná ale jednou stačí.Raději bych to viděl jako film nebo knihu.
  • Grafické vylepšení prostředí je pěkné, ale Lara tam má hrozný ksicht. V původní verzi to byla sympatická holčina, ale tady vypadá neustále hnuděně a otráveně, jakoby se jim nepovedly animace mimiky.
    • Nesouhlasím, nová Lara vypadá líp než ta stará. Nevím nakolik jsi hrál novou verzi, ale je super (včera jsem dohrál).
      • tak ja neviem, tuto ta stara vyzera rozhodne lepsie, ale inac vsimnite si rastliny, ten next-gen je nejaky slaby nie? :D:D:D http://i1.ytimg.com/vi/N92DiSd2e9E/maxresdefault.jpg
  • no nevim jestli to byla hra roku, pac se to spise blizi uz na Uncharted a ne klasice jeskyne pasti a premyslet u hlavolamu...je to akcni strasne uz ale dohral jsem to.
  • residentevilfans
    A PC verze jako nic jo ? Asi tezke vydat nejaky patch *7*
    • pár dní zpátky vydali 1GB patch co ti všechno hodil do francouzštiny *1*
    • A na co jako ? Vždyť je to skoro rok stará hra, když si nastavíš vše n max, tak to vypadá pořád líp, než tohle. A nemusíš za to platit další litr.
    • Když za ni zaplatíš jako konzolisti 30+ Liber (případně oficiálních cca 50 Liber), tak určitě patch rádi udělaji! ;-) To je důvod, proč si mohli dovolit si s tím pár měsíců hrát, protože má nová verze cenu nové hry.
  • TressFX je fičura, kterou dokáže člověk ocenit jen v cutscénách, protože při hraní pak kouká Laře úplně jinam, než na vlasy.
  • Já vám nějak nevím lidi...hrál jsem na PC a s mojí 3 a půl roků starou konfigurací to vypadá "ne až o tolik hůř" než tady na tý prezentačce - pravda, TressFX moje Radeon HD5850 kousala pomalu, bez toho ale alles gute. *3* Takže "Říkám WOW" asi podobně hlasitě jako když vyšla Win Vista *15*
  • NA PS4 to vypadá nejlépe, ale je to logické, když PC verze je rok stará...
    • Lépe jak v čem. Rozličení, detail mnoha textur - lepší pc. Fyzika, částicové efekty - lepší konzole. A tím konzole myslám PS4. Xbox je stejný, ale jen 30fps, což je docela trapné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit