Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Arma 3 vás naučí pilotovat helikoptéry
2.8.2013 | Adam Homola
38 příspěvků
-
zajímalo by mě jak v Armě funguje multiplayer. ani jednu Armu sem estě nehrál ale tohle bych si klidně zahrál jako MMO kde bych musel vyzvedávat spolubojovníky z ožehavejch situací nebo je podporovat z krtulníku raketama a tak to by se mi líbilo.
-
koukněte na leftyox jak hraje a komentuje to. to je děsná prča *15*
-
Vdaka tomu, ze alpha a beta obsahuju menej veci je clovek ochotny viac sa venovat aj veciam ktore by len tak obysiel. Tymto sposobom som sa dostal aj k pilotovaniu heliny :) A ze je to parada! Zo zaciatku samozrejme caste narazy a pady ale casom sa to zlepsovalo a uz si s nou dokazem celkom dobre poradit a vlastna satisfakcia z pokroku je na neopisanie. Nechapem ako som mohol heliny odignorovat v celej A2. :P
Btw A3 je uz teraz daleko viac uzivatelsky privetivejsi nez cele A2 po serii patchov. Ja sa nan neskutocne tesim a spolu s editorom si robim pekne sam misie.
Pre hraca co ocenuje snahu o realizmus a verneho vanusika sandboxoviek je to cisty raj. Nepoznam ziaden ekvivalent v celom svete ktory by sa tejto skevel a k tomu este ceskej hre mohol co i len rovnat. Bravo pani z Bohemie!
P.s. samozrejme ludi co od toho cakaju priamociaru strielacku urcite silno sklame. Ale ked uz raz niekto kope na zlom mieste tak....
Btw. AI je daleko lepsia nez v A2 a na vyssej obtiaznosti je to velmi neprijemny protivnik ktory tresta kazdu nepozornost a nie to este chybu. Smrt caka za kazdym rohom :) -
ako je na tom multiplayer? aj sú nejaké funkčné komunity čo pravidelne hrávajú? alebo je to zasa kvalitný chaos a všetko zdrhlo na DayZ mod?
-
-
Vieš, ono to jaksi ešte nevyšlo...
-
-
Ak to nebude tak zabugovane ako Arma 2 (ktoru som koli tomu nedokazal dohrat) tak to bude hrat storocia
-
Ani zadarmo !
-
-
Tebe tady máme taky zadarmo a musíme se s tím smířit :)
-
-
Jediné čeho se v téhle hře bojím je již tradičně mizerná AI, proto si také raději počkám na finální produkt.
-
-
Tak to hrej jako multiplayer a můžeš si stěžovat maximálně na mizerné spolubojovníky *3*
-
-
Kdybych měl zájem o multiplayer tak bych neváhal s koupí kvůli AI.
-
-
AI je uz ted lepsi nez ve dvojce. A rekni mi o hre s otevrenym svetem kde je lepsi. Udelat jenom civilni ambient kde boti couraj po chodniku a kdyz se zacne strilet tak se rozprchnou a za rohem zmizi je neco jineho nez udelat vojaky kteri se musi rozhodovat a dokonce i velet podrizenym. Na Armu se nadava ale o nicem lepsim na teto urovni nikdo nevi.
-
-
Mno vis ... jako da se odpustit ledacos, ale to, ze panaci cumej na druhou stranu kdyz po nich strilis (coz je u jejich her uz od flashpointu) ...
Pripadne sem mockrat narazil na to, ze se nespustil nejaky script, ktery ocekaval ze pujdu nekudy, a ja sel jinudy => ukol neslo splnit ...
Chapu ze sposuta veci v open world neni uplne easy udelat, ale pokud mas ve hre TYTEZ chyby pres nekolik her ... tak je to proste diletantstvi. POkud si pamatujes, tak i puvodni flashpoint byl defakto v prvnich verzich nehratelnej. +- se to spravilo po 2 letech patchovani. A voiala, prisla dalsi hra ... a byla presne totez ... => pouceni veskery zadny. Ted to vylepsili o to, ze si nechaj za betatesting platit ... lol. -
-
2celoush:
1) neprehanim, pokud vim, puvodni FP tak jak vysel neslo dohrat a to tak ze vubec, dohrat to slo po cca mesici ci dvou, kdy na to vysel patch. Samo, nasledne se patchovalo a patchovalo, protoze tam byla spousta jinych bugu.
2) jelikoz se bavime o misich dodanych se hrou, tak je mi jedno, jestli za to ze to nefunguje muze franta nebo pepa od vedlejsiho stolu. Nehlede na to, ze AI samo reagovala - pokud sem prisel "ze spravny" strany.
Jinak samo, dycky se najde neco, s cim se nepocitalo nebo jde o tak podivnej postup, ze to nikoho "normalniho" nenapadne. Jenze jejich hry obsahujou naprosto zasadni bugy nastavajici zcela bezne a opakovane.
Podivej, mozna tvurcum prijde logicky zautocit v jednom muzi na vesnici po ceste/otevrenym poli proti kulometnym hnizdum ... mno me prislo logicky, ac to byl opruz, obetovat 1/2 hodky a vesnici obejit.
O takovych "drobnostech", jako ze dreveny plutek spolehlive zastavi tank ani nemluve ;D.
Ano, jejich hry jsou svym zpusobem jedinecny a nejsou spatny, ale mam cim dal vic pocit, ze by se radsi nez generovani dalsi zateze pro GPU a CPU meli venovat reseni vsech tech bugu. A prave proto si ja rozhodne nic od nich nebudu kupovat ani v den vydani natoz abych za to platit predem ... protoze si ne myslim, ale vim, ze to bude samej bug, a ze pouzitelny to bude nejdriv za rok. Pokud bude, tak si to mozna koupim, pokud nebude, tak si pogratuluju, ze sem nekoupil. -
No přeháníš... Flashpoint byl dohratelnej od začátku, chyby se sice ladily, jako všude, ale do půl roku už byl víceméně ve stabilizovaném stavu. Resistance přišel po roce a na Armed Assault se čekalo pět let po prvním flashpointu. Takže ty roky ti nějak nesedí.
Jinak AI v OFP je kapitola sama pro sebe, ale pokud ho tvůrce mise nastaví jako neregující, tak to není pak chyba AI, ale chyba tvůrce mise. S AI se dá celkem pracovat, je relativně samostatné (má svá pro i proti), takže pokud nereaguje, jak si představuješ, nesváděj to hned na něj. A že někdo vytvoří misi ze spínačů a vytvoří si "mrtvé" stavy, to se holt stává. Sám jsem to zažil x-krát. Můžeš tu misi hrát stokrát, ale v tak otevřeném světě všechny možnosti asi nikdy neošetříš. O tom jsem jen slyšel, že to jde *3*
-
-
-
-
-
-
Tak krásně to vypadá, ale když se potom dozvíte, že nebude kampaň nebo různé slibované věci, hned se mi chtěj vracet peníze.
-
-
To jsou zase kecy. Finalni release neprinese kampan ale jednotlive mise. To je pravda. Ale kampan bude potom dodavana postupne ve trech dilech zdarma. Dle mne rozumne pokud to pomuze odladit Altis. Stejne je a bude k dispozici kopa misi od komunity. Pokud prijde kampan pozdeji nebude vadit. Horsi by bylo kdyby hraci musleli naopak skrz ladeni kampane cekat na velky ostrov.
-
-
To tvrdej ted. Az to vyjde, tak se vyhlasi "odklad" (kvuli ladeni ...), a pak prijde to, ze na kampan nejsou $$$ ... takze nebude. Jako by to tu nebylo uz mockrat jen v ruznych variantach. Proste kupovat jakoukoli hru ma smysl nejdriv rok po vydani - pak uz je jassny, co vse je soucasti hry, zda je vubec funkcni a jak moc na ni vyvojari kaslou.
-
vysvetluj to recenzentum, ktery odeberou alespon 10 bodu za to, ze je to nema kampan
-
-
kde jsi na tohle přišel mistře...?
-
-
http://forums.bistudio.com/showthread.php?122794-ARMA-3-development-blog-amp-reveals/page540
-
-
"The only thing I will say now: there will be a campaign for Arma 3 soon after initial release, and it will be FREE for everyone who has the game."
--DnA(developer) -
-
Eh, no bez kampane to bych ani neuvazoval o porizeni...
-
-
Ty treba ne, ja a tisice dalsich ano *3* .
Ale je fakt,ze nedat tam vubec kampan by bylo celkem hloupe i kdyz je jasne, ze velkou trvanlivost ma arma serie hlavne diky modovatelnosti a multiplayeru.
Btw osobne se tesim,az tam komunita naroubuje soucasnou vyzbroj a vystroj + techniku a dam si to na Chernarus mape v MP. Ta recka polopoust me moc nebere, navic mam obcas spise chut strilet bankrotarske reky nez je chranit :-D (vtip).
-
-
-
-
-
Co to plácáš? Kampaň byla v každé Armě, i v DLC.
-
-
Potvrdil to vedoucí projektu, že kampaň vydají až někdy později jako free dlc. Je to na ofiko forech spolu s tisíci nadávkami, které teď na BIS díky tomu létají.
-
-
no a ? jako nevim jak vy, ale ja armu hraju kvuli tomu sandboxu, editoru, komunitnim misim a multiplayeru. Abych pravdu rekl, tak v A2 jsem z kampane stejne dohral tak 3 mise a pak me prestala bavit. Uprimne si myslim, ze hlavni devizou teto hry neni kampan, ale prave ten sandbox.
-
lol ... mno co si kdo zaplatil to ma - alfu jakyhosi technologickyho dema, ktery jini vydavaji gratis, a za testovani plati testerum ...
-
Zdroj?:)
-
Tak to je fail jako prase *10*
-
-
-
-
Arma3 zraje jako dobre vino. *2*
Kuci Bisacky udelejte sakra neco s temi hnusnymi blurovanymi texturami terenu na stredni vzdalenosti. Kravsky to shazuje celou vizualni uroven jinak moc pekne hry. Je stupidni jestlize nevidim leziciho vojaka na 50m ale ten na 150m vypada jakoby lezel na holem buzerplacu. To fakt nejde do tech textur pridat alespon nejaky genericky sum? Je absurdni ze Arma2 byla v tomto daleko lepsi. -
-
Říká ti něco Alpha či Beta release?
-
-
chces bejt chytrej ?
tak vez ze zmeny v grafice jsou v bete minimalni a nebo nulove. Nezvladnute textury strednich vzdalenosti jsou fail prilis silneho kalibru aby se to tahlo pres alfu i betu. Nejenom to nehezky vypada ale v bojove simulaci to zpusobuje komicky paradox kdy vzdalenejsi nepritel je viditelnejsi nez ten blizsi. Kontury postavy prilis kontrastuji s rozmazanym okolim. Pokud na to jiz existuje reseni je hloupe jej odkladat. K tomu jiz vzeslo z komunity par dobrych napadu jak tento problem resit.
napr: http://imgur.com/a/5w1Ng#0
nebo http://www.youtube.com/watch?v=IaxQ_pYHbC0
Pokud se zrovna v tak zasadni veci vyvojari spolehaji na modarskou komunitu... -
-
Proto si vsichni ve vsech hrach travu vypinaj, protoze tohle nema doreseny vubec nikdo. Musel bys pocitat "viditelnost" cile a nenechavat to na tom, jestli dotycny ma v ceste nejaky krovi pres ktery nevidi. Me prave v jejich hrach dycinky fascinovalo, jak lezim se sniperkou nekde kilometr daleko v lese, jednou vystrelim, a VSICHNI presne vedi, kde sem a z pistoli a AKcek me naprosto presne na ten kilak trefujou ...
-
-
enemy soldier 2000 meters. enemy is down *15*
-
-
-
-
To sa bude dať vypnúť tak ako v 2ke.
-
-
V jednom záběru přelítává dvorek Antonise Hatzidiamantise.
-
-
By v této hře mohla být záchranná mise. Záchrana dvou nejmenovaných vývojářů z vily jednoho nejmenovaného superpadoucha. *12*
-