Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Áno, áno. Tento aspekt je veľmi dôležitý. Bateson je hlas ale aj herec na základe koho Agenta 47 vymodelovali. *15* Očividne nevieš o sérii Hitman nič. Hitmana daboval Bateson už od čias Codename 47 spred dvanástich rokov. Mnohí s Hitmanom vyrastali a pre tých je vynechanie Batesona a iných postáv ktoré boli nahradené nejakými Hollywoodskymi hercami neospravedlniteľná chyba. A práve hudba Jespera Kyda ktorý ju tiež robil od čias Codename 47 dodávala Hitmanovy tu pravú atmosféru a zážitok. Tvrdenie že hudba a dabing nie sú v sérií Hitman vôbec dôležitými môže z úst vypustiť len naprostý ignorant. *7*
  • Přečti si můj post, když už na něj reaguješ. Píšu o prvním díle, kterej očividně neznáš.
  • Je rozdíl se prostřílet. A je rozdíl vejít do místnosti a během pěti vteřin postřílet 20 lotrů. To se dá povézt jedině v CoD
  • EuroSamurai
    Už ho napsal.
    To že tobě to nevadí totiž neznamená že jemu to vadit nemuže.
  • PreidaQ
    Ano, ale v první díle (který ty jsi zřejmě nehrál) jsi se některými misemi vyloženě prosřílet musel. Až dvojka šla tou správnější cestou. *7*
  • A kdy napíšeš nějaký důležitý důvod?
  • Já to pochopil tak, že jak v tom prvním traileru ji přišel zabít do tý sprchy, tak přežila(jak tam leží s tou mincou v ruce) a teď ji přišel dorazit(osvobodit-zvrat) a než ho ti týpci zdrželi, tak ji zatím evakuovali. *3*
  • Narozdíl od Vás jsem měl asi koule na to, abych si to pustil s vyžší obtížností a střílet se dalo jen v krajních případech, protože NPC našeho Dr.Propera hravě zlikvidovalo.
    (prostřílet se 2 za vyžší obtížnost se také dalo jen stěží)

Obdivuji jak zdejší pisálcí vždy vědí všechno daleko lépe, než autoři....

A postavit trailer na tom, jak náš hrdina bez mrknutí oka zabije 50 nepřátel? Ne o tom hitman nikdy nebyl.
  • Pánové a dámy račte si všimnout jak je ta slečna Hitmanovi podobná. Já bych se nedivil kdyby to byla jeho dcera nebo sestra ! Sice se vždycky tvářil jako studený psí čumák a nejsem si jistý kde by přišel k dítěti ale třebas nevznikla biologickou cestou... Kdo ví....
  • V prvních dílech? Je vidět, že ten úplně první díl jsi asi nehrál:).
  • neviem ci ste si niektori vsimli, ale tento "zabijak" pravdepodobne nie je 47, ale nejaky klon ktory ho nahana (podobny scenar ako v 2ke v jednej misii), ma prelepene/zjazvene/ neviem co to je kodove oznacenie na zahlavi. Takze dost pravdepodobne to nie 47 navstivil Dianu v prvom traileri a pravdepodobne ani 47 nevystrielal nemocnicu, takymto sposobom sa pravdepodobne nejaka organizacia snazi dostat pravu 47.

Hovorim to preto, lebo v gameplayi mal 47 kod neprelepeny.
  • Jojo, dabing a hudba je u Hitmana to naprosto nejdůležitější. Se divím, že to nevydali jako audio knihu. Nebo tak něco.
  • jbenj007
    vždycky byl Hitman mixem více žánrů dohromady a myslím že to je to co Hitmena dělá agenta 47......
  • Neni nad to keď si premyslíš celý plán a odchádzaš z hotela plnej ochranky ktorý nevedia ani hovn@ o tom že polovica skorumpovaného parlamentu ktorý mali párty na účet občanov majú hlavu niekde inde než telo a všetci si myslia že si poslíček ktorý ide vyhodiť smeti....
  • Vyzerá to výborne.
  • No a chtěj se toho držet....ve skoro všech zatím zveřejněných videích se střílelo, ale vůbec k tomu nemuselo dojít.
  • myslis to, ze z toho nechteji delat strilecku? v prvnich dilech byl fail uz kdyz jste museli vubec strilet
  • David Bateson už nedabuje Agenta 47. Vivienne McKee už nedabuje Dianu. Soundtrack už nenahráva Jesper Kyd. Pre mňa je séria Hitman mŕtva.
  • nevim ale mně to jako zachranná akce moc nepřijde, z těch flashů z té sprchy mi přijde, že je docela mrtvá *1* .. tak proč by ji teď zachraňoval, když ji stejně zabije (pokud nepůjde o nějakej dějovej zvrat) ?! ale mně spíš přijde, že to jsou její guardi..
  • Další, který není schopen si přečíst celý článek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit