Přejít na výpis diskuzí
Nové video z hraní a nové obrázky ze třetího Zaklínače
26.1.2015 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Ještě někdo si všiml, že v jeden moment Geralt toho koně oslovil Roche?
-
-
Je to z angličtiny. Co naděláš. Pro mě to vždy bude Klepna :)
-
Roach.
-
-
Stalo se neuvěřitelné ... ona ta hra vypadá fakt dobře. *8*
-
-
Ale furt ne tak jak v ukázkách *1* *9*
-
-
To je boží!!! Jediná hra, na kterou se letos opravdu těším.
-
-
Co Pillars of Eternity?
-
-
u tohle ukázky jsem prožil vše brek, nostalgii, zlo, vzpomínky na knížky i první díl, několikrát jsem se udělal, prostě vše tohle je pro mě hra raku. Jděte do pr d e l e s ostatníma hrama *16* *16* *16* *16*
TOHLE JE TOP -
-
No teď je ještě samozřejmě otázka, zda hra roku 2015, 2016, 2017 či nějakého pozdějšího.
-
,,prostě vše tohle je pro mě hra raku,,
tak ještě ze to není třeba hra sneku, raci jsou ještě ok :) -
-
Mohl jste udělat vtip na téma 'Zvěrokruh', lid by to přijal lépe. Tak snad příště (není žádné příště) *16*
-
-
-
Pro me za me, at to vydaji treba v prosinci. Hlavne at to nezkurvi. Fakt se bojim te rozlehlosti - mam pocit, ze pri te velikosti budou asi vydavat bug fixy i 3 roky po vydani.
-
Tak bounty hunter Djenge Frett mě fakticky pobavil *1* *1* *1*
-
Teda, jak je mi Zaklínač nesympatickej tak klobouk dolu. Vypadá to fantasticky, kam se na to hrabe DA. Možná tomu dám šanci.
-
.. na Ultra High detaily ? Vždyť to hrají na XBOXOne ne ?
-
-
Určitě ne(jo XO), pokud ano (ne XO) tak je škoda že ve hře chybí tesalace u zdí např,, což by byl fail žejo.
-
-
Chyba v článku, hra na tom videu běží high ne ultra, protože ultra požívá některé technologie které ještě nebyly plně optimalizovány, je to potvrzené od lidí kteří byli na tom hans on eventu a ptali se na to vývojářů.
-
prý je tohle hráno pouze na High
-
-
No jo, high detaily jsou fakt hnus *7* Že to radši neukázali na Ultra s milionovým vyhlazováním, 120FPS v 8K resolušn *7* Aby náhodou nebohým PCgurmánům nevypadly oči
-
-
Já jen kdyby se zas objevil nějaký downgrade alarmista *3*
-
-