Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nádherná grafika *14* . Jedna z mála fantasy her co má k0ule
    • naopak ta hra evidentně koule poztrácela, když si vzpomenu na krásnou grafiku z jedničky, která byla stylová přesně dle povídek, tak se mi chce z této barevné kopie Dragon Age blít *11* *11* *11*
      • LoL, co to blektáš, v prvním witcherovy ses taky dostal na prosluněné žlutavé pole a v tomto díle taky zavítáš do temných bažin
        aha už není na co nadávat, tak se šije do witchera, bývaly doby, kdy to tu byla nedotknutelná modla. *5*
        • Sr_Lobo
          Nikdy bych neřekl, že GGG pazdrátovi dám za pravdu, ale udeřil si vcelku lolo-hřebíček na kuličku *1*
        • ty kýčmene, jestli v tom nevidíš kýč, tak nevím. Zaklínač 1 měl barevné lokace, ale vše vypadalo přirozeně ve stylu Zaklínače, tohle vypadá jako korejské mmorpg, barvičky, růžovící se Geralt *11* *11* *11*
          • dříve odhalené pasáže z bažin vypadaly skvěle, to mi nikdo nevymluví
            • wenceslaus
              Ty barvy jsou furt stejný. V tomhle, i v tom videu z bažin. A určitě jsou trochu „stylizovaný“, ale nepřijde mi to tak hrozný. Rozhodně to vykupuje tím zbytkem, jako designem zbrojí, zbraní, architekturou...
            • Pak to bude asi videem.
              Nebo omalovánková liga protestovala
            • Mně se hra zpočátku celkem líbila, ale až v tomhle videu mě ty barvy udeřily do očí. Proto nevím, jestli to je hrou, nebo videem.
    • Mně právě příjde, že to díky té pohádkové barevné paletě koule trochu ztrácí. Méně saturace by mi sedělo více. Působilo by to syrověji.
      • šak na prosluněném dni není nic špatného. To nejsou brakové barevné přeplácaniny jak od p!ssardu
        • Nemám nic proti prosluněným dnům, ale i slunný den v rozkvetlém Švýcarsku má pořád méně saturace, než to co jsem viděl v tom videu. Až mě to trochu zaskočilo.
          • Sr_Lobo
            Proslunenej den kdy je obloha bez mracku je prece fajn, taky si tam mohl videt temny noci (i dny) s bourkama atd, takze nevidim moc problem.
            • hele Flashi, nevim co mas proti tomu cos popsal... popsal si jen takovej slabej odvárek kultovních her jako je Diablo 1, Doom 1&2 a tak dále. Takže ten druhej odtavec hejtu na lidi, co maj radi ponurou atmosferu sis moh klidne odpustit.
            • wenceslaus
              Tady vůbec nejde o prosluněnej den. Jen o to, že ty barvy jsou trochu moc sytý.
            • flash789
              lidi by byli nejradši kdyby tam byla tma jak v pytli, bourka, mrtvoly na kazdym rohu, zjizveny zensky, smradlavy olezli psi, a ke hre by se dodaval parfem mužského smradu aby měli pocit ze Geralt je u nich v pokoji..ach jo..
              nekteri jak vidi ve hre barvy a slunce dostavaji koprivku, by me zajímalo co delaj když je venku leto..hmm...namazou se ho*vnama sejdou do sklepa tam se vali ve spine a tme a vykrikuji jak je na svete krasne..zrejme..
          • MikeiXX
            Zaklínač je z fantasy světa, kde může být saturace přepálená jak chce. Nemusí brát ohledy na nějaké reálie.
            • Asharak
              Problém je že tu TheQQQ nebrečí o barvičkách jako u ostatních špatných her.
            • wenceslaus
              To furt neznamená, že se to všem musí líbit.

A taky je to nesmyslný argument. Kdyby se jednalo o WoW, tak možná. Ale tady se, naprosto očividně, snaží o přirozené prostředí. Ta saturace je tam prostě jen pro efekt... podobně jako ve War Thunder.
            • To je jasné, ale saturace barev ovlivňuje náladu světa a vztahuje se univerzálně na cokoliv.
          • Není to tak strašný jak tvrdíš, ale bohužel je to trochu ústupek dnešním vyměklým geekům co hrají jen WoW a koukají na Frozen. Trochu pochmurnější atmoška, a hned budou postovat emo sebevražedný fotky.
  • Nevím, jestli to je tím videem, ale barevná paleta a nasvícení mi nesedí.
  • sleepless
    Video už zase funguje.
  • Musím říct že ty zbroje vypadají celkem zajímavě.
  • BoB.2
    Uživateli kde máš video?
  • Lukyz
    Myslíte, že live stream na Twitchi bude mít lepší kvalitu videa než na YT? Ta komprese na YT při FullHD je dost hrozná *9*
    • Keyz
      To bude stejně na h*vno...

Osobně počkám zda poté nebude video bez komprese jak to tak bývá. Jestli ne, tak se mrknu na záznam bez lagů (jak to také bývá u live přenosů v roce 2015) *16*
      • http://www.allgamesbeta.com/
        Na stránce se dá stáhnout 3GB MOV soubor v HQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit