Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .. na Ultra High detaily ? Vždyť to hrají na XBOXOne ne ?
    • Asharak
      Určitě ne(jo XO), pokud ano (ne XO) tak je škoda že ve hře chybí tesalace u zdí např,, což by byl fail žejo.
  • počítal nekdo ty kotouly? *6*
    • jeden....
  • Jack1947
    Barvičky barvičky... někdo rád temnotu a jiný preferuje radši proslkuněnou grafiku. Nemám nic proti bravičkám když mi nesvítí do ksichtu a já nevidím ho*no. *4*

Když nenarušují průběh pro mne za mne at je to barevnější, ono přeci jenom moc té temnoty a deprese není dobré pro zdravý ale o barvách to plaatí taky... prostě aby to bylo 50:50. Tak pak je to ideální.
    • Kometa se utká s Vítkovicemi, což je jediný tým, nad kterým v tomto ročníku ještě nevyhrála. Na marodce Brna jsou dlouhodobě zranění útočníci Vojtěch Němec a Hynek Zohorna. Vítkovice stále svádějí psychicky náročný boj o desítku a pohybují se na tenké hranici předkola play off a skupiny o záchranu. Z posledních tří utkání venku nevytěžily ani bod. Tým by měl být kompletní až na dlouhodobě zraněného Strapáče, nejistý je start Stehlíka, který prodělal chřipku.
  • Kozy
    Teda, jak je mi Zaklínač nesympatickej tak klobouk dolu. Vypadá to fantasticky, kam se na to hrabe DA. Možná tomu dám šanci.
  • Škoda že je tam ten obsah pro dospělé. Jednak se tím ochudili o dětské publikum. Navíc si myslím na druhou stranu že dospělákům taky pohled na nadrženého Zaklínače musí připadat trapně. Imo je to až příliš očividně zaměřeno na adolescenty, kteří si to zahrají i přes zákaz rodičů.
  • Keyz
    Konečně RPG s tím co k tomu patří.
    Příběh, vedlejší úkoly a rozvoj postavy. Navíc to vypadá opět skvěle.

Rád si zpravím chuť pro rubacím DA:I, kde ten příběh natož vedlejší úkoly byly naprosto směšné.
  • mohlo to vypadat lip ale kvuli konzolym to musely udelat horsi grafycky, konzole sou *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* a jen kurrvy hry *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Corvus
      Dobrej pokus rozpoutat válku PC vs konzole. A předpokládám, že ta hrubice je taky schválně *3*
    • Stejně bys to nerozjel, tak bud rád, že to díky konzolím bude optimalizovaný i na tvůj tři roky starej sériovej "stroj"
  • Lukyz
    Myslíte, že live stream na Twitchi bude mít lepší kvalitu videa než na YT? Ta komprese na YT při FullHD je dost hrozná *9*
    • Keyz
      To bude stejně na h*vno...

Osobně počkám zda poté nebude video bez komprese jak to tak bývá. Jestli ne, tak se mrknu na záznam bez lagů (jak to také bývá u live přenosů v roce 2015) *16*
      • http://www.allgamesbeta.com/
        Na stránce se dá stáhnout 3GB MOV soubor v HQ
  • určitě to bude nejlepší RPG všech dob
    • Magister_Peditum
      Takže ani v budoucnu nic lepšího nevydaj? Docela smutné.
      • Keyz
        Navíc nejlepší RPG celého vesmíru, je zde každý rok podle některých hodnocení AAA RPG her.
        • Magister_Peditum
          Tak to je rpg roku...
          • Keyz
            Podle některých verdiktu nejlepší RPG vůbec. Tento slogan se pravidelně opakuje *3*
  • bojim se spoileru tak jsem nekoukal
    • ked sa pozries, spoiler ti zneucti sestricku, boj sa spoilerov, kto uvidi spoiler, uz nikdy nebude ako predtym *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit