Přejít na výpis diskuzí
Nové video z hraní a nové obrázky ze třetího Zaklínače
26.1.2015 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
u tohle ukázky jsem prožil vše brek, nostalgii, zlo, vzpomínky na knížky i první díl, několikrát jsem se udělal, prostě vše tohle je pro mě hra raku. Jděte do pr d e l e s ostatníma hrama *16* *16* *16* *16*
TOHLE JE TOP -
-
No teď je ještě samozřejmě otázka, zda hra roku 2015, 2016, 2017 či nějakého pozdějšího.
-
,,prostě vše tohle je pro mě hra raku,,
tak ještě ze to není třeba hra sneku, raci jsou ještě ok :) -
-
Mohl jste udělat vtip na téma 'Zvěrokruh', lid by to přijal lépe. Tak snad příště (není žádné příště) *16*
-
-
-
Tak jsem si stáhl to 3GB video, abych to mohl opravdu posoudit a ta grafika je fakt přebarvená a špatně nasvícená. Dost mě to zklamalo.
-
Vypadá to perfektně, sice jsem ve Skyrimu už byl, ale rád se tam s Geraltem podívám znova. Bioware si můžou dělat poznámky, jak vypadá středověk. I technicky bych řekl, že grafika šla dost nahoru a i když třeba voda není tak pěkná, jako v Dragon Age, tak celkový dojem je řekl bych ještě lepší. Sem s tím!
-
-
Co s tím má společnýho Skyrim?
-
-
jedná se o open world RPG, odehrávající se v zalesněné hornaté krajině, lemované z jedné strany mořem a protkané malýmy vesničkami a několika málo většími městy, ve kterých hrách může nabírat questy, nebo odpočívat v místnich hospůdkách či se jen tak toulat okolní krajinou, ve hře půjde o odhalení pradávného proroctví a nakonec i o záchranu světa, ke které bude potřeba jedna důležitá klíčová osoba.. mluvim o Witcherovi nebo o Skyrimu? *4*
-
-
No já nevím, ale nedávno se tady psalo, že Zaklínač nemá být tak otevřený, jako Skyrim a nepustí tě hned od začátku kamkoliv si zamaneš...
-
Baldurs Gate?
-
a taky je ta hra fantasy a bojuje se tam s monstry
-
-
-
-
vo videu je zlá synchronizácia zvuku dialógov a pier postáv
-
těším
-
No ja si na ultra mozna i zahraju :-)
mam mesic a něco novy compik hlavne ze stary chcipnul a na geralta jsem se bal ze to dopadne blbe..
GTX 960, 8 jadro... :-) -
-
8 jádro, takže AMD? Chudáku... *1*
-
oprava gtx 970
-
-
no len ci ti bude tych 3,5gb vram stacit *15*
-
jaky cpu? za kolik si splasil tu 970?
-
-