Přejít na výpis diskuzí
Nové video z No Man’s Sky předvádí robustní systém obchodování
22.7.2016 | Adam Homola
45 příspěvků
-
Místo omalovánek pixely?
-
Mě by se třeba zase takovej Empyrion v grafice NMS líbil...
-
Dva a půl roku od začátku early accessu...
-
mají s tím nějáké plány do budoucna nebo to jen vydaji a sem tam něco opraví?
-
Ono to je člověk od člověka... já když zapnu Elite s kamarádama, tak s nima třeba 14dní hraju a celkem se i bavím, už jenom díky tomu, že hrajem společně. Když to zapnu sám, tak po 5 minutách znuděně odcházím hrát něco jinýho.
Takže se nikdy do středu galaxie nedostanu, abych si s někým zahrál... prostě mě to do té doby na 100% přestane bavit. -
Ja bych se hlavně nedružil s nějakejma randomama, ale s někým, kdo by to i trošku roleplayil :D no ale to je fuk, jde o to, že tu cestou do středu vesmíru, která by mohla vyjít i na několik měsíců příležitostného hraní (pár hodin o víkendu třeba) si já celkem užiju a tu samotu ve vesmíru právě beru spíš jako + ale zároveň se mi ohromě líbí ta myšlenka "někde tam ti hráči jsou." :) kromě toho ta cesta vyfiltruje takové ty typické mulťákuchtivé online blbce a trolly a ve středu vesmíru/galaxie se pak potkaj jen ti, které ta hra skutečně nadchla. Ačkoli, možná jsem naivní :-)
-
Budovat se tam nic zaplatpanbu nebude, jakoby tech klonu Minecraftu nebylo dost:)
-
Pravdupovediac toto ma prekvapilo,este nejake to budovanie zakladne a bude to moja salka kavy..
-
V nekterych hrach je holt treba najit si svuj vlastni cil. Sam jsem zvedavej co tam budu delat abych se zabavil.
-
Tak asi po peti letech to konecne vypadlo z early accesu..lol..ted tu verzi 1.0 budou patchovat dalsich 5 let a pak uz ta hra nikoho nebude zajimat:) Ale jo, obsahem to je nabity docela dost, ale je to pixel ne art, takze se me to moc ani zkouset nechce..i kdyz sem to kdysi koupil.
-
Tak k temhle mega vesmirnejm hram se multak ani moc nehodi, viz Elite kde je vice ci mene k nicemu. Pac druzit se v ramci vesmiru a galaxie at by se clovek sebevic snazil zavani samotou v kazdem pripade:) A navic ja sem uz starej a druzit se nechci, leze me to na nervy:)
-
Jak já to vidím, ten (ne)multiplayer je tam z určitého konkrétního důvodu, sakra, jaké jak já to vidím, prostě to tak je, říkali to :D no a jde o to, překecat někoho, kdo bude dost velkej blázen, aby v singlu doletěl do středu vesmíru(galaxie), kde věřím, krom (snad) zajímavého rozuzlení, bude i mnohem menší a mnohem konkrétnější prostor, ve kterém se půjde zorientovat ergo ti umožní, konečně se s kamarádem potkat, no a až se potkáte, jakobyste koupili novou hru (multiplayerovku) :-)
-
řekli vše :D
-
nevim, ted jsem to teprve zjistil *1*
doted jsem cekal az to dodelaj, co budou rikat lidi potom, ale na steamu 50000 recenzi a velmi kladnej vystup -
Jak to nakonec dopadlo? Jsem to zkoušel před nějakou dobou a oproti terárii to celkem zklamalo.
-
koukam, ze vysel starbound, kdyby nekdo chtel zkusit neco lepsiho nez tyhle omalovanky
-
To asi bude hlavní důvod proč bych se rozhodnul to nakonec nekoupit... ani bych nepotřeboval PvP bitvy, ale bez možnosti to spustit s kamarádem nebo se dvěma a společně se potulovat po galaxii, to celý objevování pro mě nějak postrádá smysl.
Prakticky by mě stačilo, kdyby šlo na začátku založit skupinu a hra by nás spawnula někde u sebe. -
Už se docela těším na recenze téhle hry, protože pořád nevím co si o ní mám myslet. Buďto skončí jako nudná repetitivní hra nebo se náhodně generovaný vesmír osvědčí a teoreticky by mohla skončit i v seznamu nejlepších her 2016.
-
Rád bych dodal, že vývojáři sami potvrdili, že to bude singleplayer hra se sdílenými online prvky - prý nemáme očekávat hlubší multiplayer, jako jsou PvP bitvy atd.