Přejít na výpis diskuzí
Nové video z RAGE poodhaluje příběhovou tvář hry
5.8.2011 | Petr Poláček
19 příspěvků
-
tato hra je velká mizerie a Id software jestě mizernejší. Grafika pripomíná eru roku 2002 což je na této hře znát. snad jen světelné efekty docela jdou, ale už jsou taky za zenitem. Tato hra skončí v propadlišti dějin jako tomu bylo u dukema ktery byl opravdu mizerny. ID software už by to melo zabalit. COD je tak 10x lepší, alespoň co se týká příběhu a grafického zpracovaní. Tahle firma zaspala dobu a stejě tak i její hra. ID-software GAME OVER
-
Ten chargující mutant na konci mi připomněl pinky démona *1*
-
Tento rok bude ještě velmi šťedrý MUHEHEHE *1*
-
vim ze to neni ke hre ale v TF2 me sklamaly promo itemem od Rage je to tne bumerang ale je jen jako kosmetickej item :D skoda za to diky tomu ze mam New Vegas mam pro Engineera Pip-Boye :D
-
Balónek s dynamitem pobavil *15*
-
Zajimave, nevim, jak to budu stihat:( Bakalarka, diablo 3, Skyrim za dvermi... OMG lepsi release si nemohli vybrat, vyvojari jedni... :D
-
animace na 1 s *
-
jak se jmenuje ten rev v 2:30 min ?
tyhle zvuky jsou pojmenovany a kdyz sem si jeden dal na youtube tak tam byl sestrich filmu kde se vyskytl a tenhle se taky hodne vyskytuje -
aha to mne nenapadlo
-
tak uz ohlasili patche na zlepseni grafiky na PC ...
-
zrejme z konzolove verze .. ale porad v pohode .. korat trochu ochuzene ..
-
možná jsem jedinej, ale přijde mne že kvalita videa přimo ze hry se zhoršila??
-
jj taky se vcelku těšim konečně to vypadá jako hra co by mohla stát za to si jí i zapařit . rozhodně bych si už potřeboval spravit chuť páč už na pc dlooouho nic pořádnýho nezavítalo ani crysis 2 mě nijak zvlášť nenatchnul a jinak samá bíde s nouzí .
-
Diablo 3, Dota 2 ešte k tomu... neni čas ! :D
-
Atmosférou mi to připomíná Borderlands, kterej se snaží brát víc vážně a to nezní vůbec špatně. Jsem zvědavej co z toho vyleze :)
-
no uvidime .. zatim to vypada slibne .. jestli se to nezvrtne v hloupou masovou strilecku ,skrytou za tenkou vrstvou atmosfery, tak diky zajimavemu prostredi pujde odpustit spousta veci ..
-
na tohle jsem šíleně zvědavej....jestli to bude takové jak vypadá PR - jdu do toho
-
ne ze by predchozi trailery byly spatny, ale tenhle je konecne super :)
-
Konec roku bude celkem nabity. Zatim jsem si predobjednal jen BF3 a se zbytkem se uvidi (Rage,SW:ToR atd)