Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne ze by predchozi trailery byly spatny, ale tenhle je konecne super :)
  • jj taky se vcelku těšim konečně to vypadá jako hra co by mohla stát za to si jí i zapařit . rozhodně bych si už potřeboval spravit chuť páč už na pc dlooouho nic pořádnýho nezavítalo ani crysis 2 mě nijak zvlášť nenatchnul a jinak samá bíde s nouzí .
  • Tento rok bude ještě velmi šťedrý MUHEHEHE *1*
  • MrSanta
    Balónek s dynamitem pobavil *15*
  • no uvidime .. zatim to vypada slibne .. jestli se to nezvrtne v hloupou masovou strilecku ,skrytou za tenkou vrstvou atmosfery, tak diky zajimavemu prostredi pujde odpustit spousta veci ..
  • animace na 1 s *
  • Konec roku bude celkem nabity. Zatim jsem si predobjednal jen BF3 a se zbytkem se uvidi (Rage,SW:ToR atd)
    • Diablo 3, Dota 2 ešte k tomu... neni čas ! :D
  • možná jsem jedinej, ale přijde mne že kvalita videa přimo ze hry se zhoršila??
    • tak uz ohlasili patche na zlepseni grafiky na PC ...
    • zrejme z konzolove verze .. ale porad v pohode .. korat trochu ochuzene ..
      • aha to mne nenapadlo
  • tato hra je velká mizerie a Id software jestě mizernejší. Grafika pripomíná eru roku 2002 což je na této hře znát. snad jen světelné efekty docela jdou, ale už jsou taky za zenitem. Tato hra skončí v propadlišti dějin jako tomu bylo u dukema ktery byl opravdu mizerny. ID software už by to melo zabalit. COD je tak 10x lepší, alespoň co se týká příběhu a grafického zpracovaní. Tahle firma zaspala dobu a stejě tak i její hra. ID-software GAME OVER
  • na tohle jsem šíleně zvědavej....jestli to bude takové jak vypadá PR - jdu do toho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit