Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na začátku, když je ta armáda ve městě se tam ukáže červené kolečko, co jsem se díval. Tak možná, že to reprezentuje pohyb. Myslím, že zrovna tohle si pohlídají.
  • Nojono, to je zase fakt. Ale musíš uznat, že to minimálně hezky vypadá. Když tak uvažuju, tak v Civilizaci taky nejsou nejmenší.
  • Trochu me stve/mrzi, ze neukazali "tah" (tri mody etc.). Predpokladam ze pohyb neukazali zamerne. Je sice super mit velkou mapu, ale pokud za 5 tahu projdou z jednoho cipu na druhy, tak to moc nepridava ;-) Ale nebudu malovat certa na zed, a uvidime ;-)
  • Imho jeste by bodla moznost "vypnout ruzna vitezstvi", a dokonale ;-) Nekdy mam chut hrat do posledniho zijiciho (ehm byt posledni zijici) ;-)
    Jinak - proc ne, pokud bude jasne proc spojenci/souperi delaji co delaji, tak at je pak politicka vyhra mozna. Horsi je to, kdyz Vam "very friendly" spojenec z niceho nic vyhlasi valku, kor kdyz mate navrch (a on by to mel videt...) ;-)
  • no jo, ale tak velká ta města nejsou ani dnes s aglomeracemi *15*
  • Why not both?
  • to bylo ale potřeba přizpůsobit době, ve které se odehrávala, aby nebyl konec hry po pár tazích
  • Otazka do plena: Mate radsi velkou mapu ala Rome I nebo tenhle detailnejsi pohled ala Shogun?
  • Já jsem šel na youtube, ale jsem rád, že jsem se tady o tom dozvěděl.
  • To mi se to zase líbí, jsem rád, že jde vidět, že se města hezky rozrůstají. Na druhou stranu uvidíme jak to bude s těma tahama, no.
  • Jak můžete z 1920x1080 videa na oficiálním Creative Assembly kanálu - http://www.youtube.com/watch?v=Q0GA_jDYfEs udělat tenhle nekoukatelnej paskvil s nečitelným textem? Nahrávate to bramborou?
  • ales.smutny
    Tady bude jeden tah jeden rok.
  • Z videa mohu rict, ze ta slecna ma velmi prijemny usmev, plne rty a dobre vylestene zoubky. Pochybuju ze bez ni by to video bylo lepsi, ale kazdemu podle jeho gusta.
  • Vzhledem k tomu, že v Shogun 2 představoval tah jedno roční období tzn. 3 měsíce, tak opravdu to není přahnané.
  • Taky si to myslim, rim a vlatne vsechna mesta velkej jako CR :) Vizualne je to pekny, ale ke hradbam to budou mit jednotky bliz - mozna postaci jeden dva tahy a muzes oblihat z vlastního mesta jiny. Trosku by to mozna chtelo i prozkoumavani neznamych koncin, takze veci meritko mapy. Takle fakt staci par tahu a ses z jizni evropy v severni.
  • To se neboj :D, ja RTW II vynáším do nebes už od ohlášení. Jinak skvělé video. CD Projekt, Sports Interactive a Creative Assembly jsou moje modly, u kterých nemám nikdy strach, že vyrobí špatnou hru.

Strategie jsou v rozpuku a to je jen dobře.
  • asi tak *1*
  • Tohle video by mohlo být mnoho lepší, kdyby pořád nepřepínali obraz ze hry do kanceláře. Stačilo by, kdyby ten chlap mluvil sám, a ty zbytečné zvuky typu: cool, uhuuu, ohhh, hmmm, opravdu nepřidávají žádnou hodnotu do toho videa.
  • MarekTV
    Moje neočekávanější hra roku? Žádný Watch_Dogs, žádný Assassin, žádný Battlefield 4. Ave Caesar!

Snad tu nebudu za názorového hipstera.
  • tohle video strategické mapy se mi líbilo o dost víc než většina bitev s tím jejich temným grafickým filtrem, jen mi vadí velikost měst na mapě, která mi přijde dost přehnaná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit