Přejít na výpis diskuzí
Nové záběry z Battlefield Hardline připomínají spíš mod pro Battlefield 4
3.6.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
To si někdo udělal dobrý den z netový komunity a jak píše autor, jde o nějaký mód do BFka který někdo vydává za "ofiko"...protože todle nemůžou ani v EA myslet vážně, to je jen čistý přeskinování Battlefieldu, ještě přísnější než (ne)rozdíl mezi Battlefieldem 3 a Battlefieldem 3.1
-
hehe dobrej džouk ...od kdy maj klasicky policejni auta kanon? :D
-
tyhle výtky nechápu, copak vam nekdo drží u hlavy pistoli a nutí vás to hrát? když vás to nebaví, nekomentujte. my ostatní si to skvele užijem. btw mne se líbí že je na mape sám, já bych to hrál i jako singleplayer. vetšinou v bf když se pripojí ostatní hráči tak hned chcípnu a furt po mne nekdo stríli :(
-
-
Trolo! *4*
-
Souhlasim pekne napsano.
-
diskuze u článku = komenty....co se ti nezdá??
osobně neznám žádnou, kde by se objevovaly pouze kladný komenty a navíc klad každý vnímá jinak.... -
Nečerti se.
Jenom protože "vy ostatní" jsou to užijete neznamená, že ta hra je immuní vůči kritice. Všechno má nějaké "vás ostatní", co si to užijou. Takže nic se nesmí kritizovat.
Měl by ses zbavit svého ublíženectví. Kritika hry (či jakéhokoliv jiného díla) není automaticky kritikou těch, co si danou hru užijou.
-
-
A já se ptám... Proč bych měl hrát tohle a ne BF4?
-
DLC za plnou cenu základní hry? Nebot, toto je BF 4(3,5) s menšími mapami, méně hráčů a možností ovládat vozidla co nějaká taktika aha kdo byl kdy naivní a čekal od toho něco více. Dneska je doba recyklátů, nesplněných snů a nevyřčených nápadů... *3*
-
Aleš se teď v článku vybouří, pak tu dáte 9/10 a jede se dál. Nevím, nevím kluci, některejm lidem už to začíná pomalu docházet.
-
Tak předobjednáno.Vypadá to moc dobře.
-
-
Vy jste všichni příbuzný?
-
Teď si nejsem jistý, jestli to myslíš vážně nebo si jen děláš srandu, abys popíchnul zdejší diskutující. *1*
-
-
Tak určite
-
Opravdu se mi to moc líbí.Je na tom snad něco špatného?
-
-
Za mě určitě ne. Je mi jedno, co kdo hraje a nehodnotím tedy jeho volbu, co si koupí a co ne.
Spíš jsem tím narážel na místní diskutéry, kteří by EA a její zaměstnance rádi viděli lehonut popelem... -
-
Já proti EA nic nemám,nikdo mě nenutí jejich hry kupovat.
-
-
-
-
-
Nechapu proc radeji neudelaji poradnou multiplayerovou hru z 2 svetove valky byla by to poradna mela,treba vylodeni v Normandii.
-
-
Ona tu taková byla, bohužel jí zasáhl pád Gamespy (Battlefield 1942)...
-
asi preto ze na standartnu pusku sa neda instalovat 10 druhov krasnych optik, laserov a ani dracie kamuflaze *15*
-
-
Myslim, že ten prostřední výřez na prvním obrázku smysl vzniku týhle hry krásně definuje.
-
-
Protože všechny ostatní hry jsou dělány z lásky k hráčům, nehledě na to, jestli to tým uživí, že?
-
-
Samozřejmě, že ne. Ale u jiných velkých her je vidět, že je alespoň trochu snaha udělat dobrou/originální/nápaditou/propracovanou atd. hru. I to Call of duty mi v porovnání s tímhle přijde nápaditější. Kolik z těch vývojařů, by si upřímě za tou hrou stálo
-
-
ten bol skvelý :D:D:D:D
-
-
-
-
Jako, nechci moc pindat, ale co ten článek o Batman: Arkham Knight nad tímto článkem? Proč v něm není zmínka o tom, že Arkham Knight vypadá jako mod do Arkham City? Někdo přimodoval do hry Batmobil a míň rozmazaný textury! (A když už jsme u toho, tak Arkham Origins byl total mod Arkham City, tam ani ten Batmobil WB nešvihli, jen trocha sněhu.)
Nechápejte to tak, že bráním Battlefield: Hardline. Spíš jen poukazuju, že popisu typu "mod do předchozí hry" se hodí na mnoho dnešních nových her. Čest výjimkám jako MGS V: Ground Zeroes či The Witcher 3. -
-
Protoze Batmani jsou hlavne o pribehu. Hratelnost Origins byla na trochu horsi urovni nez City, ale porad to byl pribehovej narez. Od Knighta cekam presne to samy + jeste lepsi hratelnost nez v City.
A ted k Battlefieldum, ktery od trojky nejen, ze hratelnosti nijak nevylepsujou, ale dokonce ke stavajicim nasiracim vlastnostem pridavaji stale novy. Tzn, ze se bugy a naprosto dementni featury hry jen vrstvi na sebe a oni maji tu drzost, kdyz pridaji commander (nebo jak se tomu nadava) mod a par map, tak to vydavaji za uplne novou hru?
A posledni vec: Podivej se na ceny Batmanu na steamu a na ceny Battlefieldu na Originu... -
No zrovna Ground Zeroes je technologické demo pro nadcházející Phantom Pain.
-
-
Jo, ale v žádným případě ho nemůžeš nazvat modem pro MGS4 nebo Peace Walker.
-
-