Přejít na výpis diskuzí
Nové záběry z Battlefield Hardline připomínají spíš mod pro Battlefield 4
3.6.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Fuj, chce se mi blit...
EDIT: Ze se ty ku*vy prasivy z EA nestydi. -
-
Sám bych to neřekl lépe!
-
-
Aleš se teď v článku vybouří, pak tu dáte 9/10 a jede se dál. Nevím, nevím kluci, některejm lidem už to začíná pomalu docházet.
-
Nejaká nová moda že policajti nosia štandartne na sebe padáky ? Vidno že to všetko vôbec nie je prispôsobené tématike policia vs kriminálnici... všetko od classov až po vybavenie a animácie kde jeepy nahradili autíčka s cool sirénou je na chlp podobné ako v Battlefield 3.1 (a.k.a. Battlefield 4)
-
ak im tento platený mód ľudia zožerú aj s navijákom, čo skutočne nepochybujem, že sa zopár jedincov určite nájde tak mi ostanú len oči pre plač.
-
To čo na tom robia polroka? HO*ADÁ. Zničili si Medal of Honor, teraz si zničia Battlefield už úplne na dno.
-
U mna tito babraci skoncili s BF4. Absolutny vrchol. Nic s nazvom Battlefield uz nechcem ani vidiet. Tretia cast ( az na cheaterov ) bola fajn, stvorku povazujem za maximum neschopnosti a drzosti v predaji poloproduktu. Zle je to do dnes. Planetside 2 FTW !!!
-
-
No to je teda z bláta do louže!
-
-
ne, to je z bláta k čističi bot...(pokud jde samozřejmě o přechod z Battlefieldu na Planetsite)
-
-
-
Myslim, že ten prostřední výřez na prvním obrázku smysl vzniku týhle hry krásně definuje.
-
-
Protože všechny ostatní hry jsou dělány z lásky k hráčům, nehledě na to, jestli to tým uživí, že?
-
-
Samozřejmě, že ne. Ale u jiných velkých her je vidět, že je alespoň trochu snaha udělat dobrou/originální/nápaditou/propracovanou atd. hru. I to Call of duty mi v porovnání s tímhle přijde nápaditější. Kolik z těch vývojařů, by si upřímě za tou hrou stálo
-
-
ten bol skvelý :D:D:D:D
-
-
-
-
recyklát *11* . ne,díky nechci.
-
jsem znechucený fyzikou vozidel... *12*
-
Vzhledem k tomu, že EA / DICE řekli, že k BF3 potažmo ani k BF4 nevydají modovací nástroje - údajně kvůli tomu, že jejich Frostshite engine je moc složitý na to, aby s ním byla komunita schopná pracovat (much wow, such levolution ...), spíš ale proto, že kdyby nástroje skutečně vydali a komunita vytvořila módy jako Project Reality, Point of Existence nebo Forgotten Hope, tak se jim lidi na nějaký DLCčka a season passy z vysoka VY*SE*ROU - tak vážně pochybuju, že je to nějakej troll. Už jen to, že to má podporu Battlelogu a všechny tyhle jejich spešchul fýčrz. Apríla už bylo, a že by někdo z oficiálních zaměstnanců takhle trollil se mi nezdá.
Jestli ale tohle bude někdo kupovat ve velkým, tak ať si potom lidi nestěžujou, že herní průmysl jde do kanálu.