Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Fuj, chce se mi blit...

EDIT: Ze se ty ku*vy prasivy z EA nestydi.
    • Sám bych to neřekl lépe!
  • Aleš se teď v článku vybouří, pak tu dáte 9/10 a jede se dál. Nevím, nevím kluci, některejm lidem už to začíná pomalu docházet.
  • niceguyfromrussia.ru
    Nejaká nová moda že policajti nosia štandartne na sebe padáky ? Vidno že to všetko vôbec nie je prispôsobené tématike policia vs kriminálnici... všetko od classov až po vybavenie a animácie kde jeepy nahradili autíčka s cool sirénou je na chlp podobné ako v Battlefield 3.1 (a.k.a. Battlefield 4)
  • Mato1987
    ak im tento platený mód ľudia zožerú aj s navijákom, čo skutočne nepochybujem, že sa zopár jedincov určite nájde tak mi ostanú len oči pre plač.
  • MARTASLJ19
    To čo na tom robia polroka? HO*ADÁ. Zničili si Medal of Honor, teraz si zničia Battlefield už úplne na dno.
  • U mna tito babraci skoncili s BF4. Absolutny vrchol. Nic s nazvom Battlefield uz nechcem ani vidiet. Tretia cast ( az na cheaterov ) bola fajn, stvorku povazujem za maximum neschopnosti a drzosti v predaji poloproduktu. Zle je to do dnes. Planetside 2 FTW !!!
    • No to je teda z bláta do louže!
      • Pete.palis
        ne, to je z bláta k čističi bot...(pokud jde samozřejmě o přechod z Battlefieldu na Planetsite)
  • Myslim, že ten prostřední výřez na prvním obrázku smysl vzniku týhle hry krásně definuje.
    • Protože všechny ostatní hry jsou dělány z lásky k hráčům, nehledě na to, jestli to tým uživí, že?
      • Samozřejmě, že ne. Ale u jiných velkých her je vidět, že je alespoň trochu snaha udělat dobrou/originální/nápaditou/propracovanou atd. hru. I to Call of duty mi v porovnání s tímhle přijde nápaditější. Kolik z těch vývojařů, by si upřímě za tou hrou stálo
        • Mato1987
          ten bol skvelý :D:D:D:D
  • recyklát *11* . ne,díky nechci.
  • Pete.palis
    jsem znechucený fyzikou vozidel... *12*
  • Vzhledem k tomu, že EA / DICE řekli, že k BF3 potažmo ani k BF4 nevydají modovací nástroje - údajně kvůli tomu, že jejich Frostshite engine je moc složitý na to, aby s ním byla komunita schopná pracovat (much wow, such levolution ...), spíš ale proto, že kdyby nástroje skutečně vydali a komunita vytvořila módy jako Project Reality, Point of Existence nebo Forgotten Hope, tak se jim lidi na nějaký DLCčka a season passy z vysoka VY*SE*ROU - tak vážně pochybuju, že je to nějakej troll. Už jen to, že to má podporu Battlelogu a všechny tyhle jejich spešchul fýčrz. Apríla už bylo, a že by někdo z oficiálních zaměstnanců takhle trollil se mi nezdá.

Jestli ale tohle bude někdo kupovat ve velkým, tak ať si potom lidi nestěžujou, že herní průmysl jde do kanálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit