Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • B.o.b
    Takhle to přesně na mě působí už od to prvního videa. Já vůbec nevim proč bych to měl hrát místo BF4. Kdyby se to lišilo jako Bad Company, tak proč ne.
  • Já absolutně nechápu, čemu se divíte, když BF4 byl jen lehce upravený BF3 a já bych se vůbec nezdráhal zvát BF4 BF3.1.

Že by si někdo dal tolik práce, aby vytrollil herní komunitu? Jako možné to je, ale já tomu moc nevěřím.
  • A já se ptám... Proč bych měl hrát tohle a ne BF4?
  • Na videu je zas jeden z tech magoru co hrajou PC FPS hru na xbox ovladaci to nechapu
    • calwin
      tak to v tom prípade ostaneš nepochopený...
    • Mato1987
      tak robil to asi z toho dôvodu, že to chcel odprezentovať.
  • cr8gg
    hehe dobrej džouk ...od kdy maj klasicky policejni auta kanon? :D
  • Ale v jednom mají někteří uživatelé pravdu, vážení. Prostě to nekupujte. Není na tom nic složitého. Vážně není.

Nekupuj te to.

NE-KU-PUJ-TE.

N. E. K. U. P. U. J. T. E.

Až takhle lehké to je. Já to nekupuji a vedu šťastný život se spoustou ostatních her, které nejsou jak přes kopírák a které nejsou masivně zabugované.
  • Tak předobjednáno.Vypadá to moc dobře.
    • Vy jste všichni příbuzný?
    • Teď si nejsem jistý, jestli to myslíš vážně nebo si jen děláš srandu, abys popíchnul zdejší diskutující. *1*
      • Tak určite
      • Opravdu se mi to moc líbí.Je na tom snad něco špatného?
        • Za mě určitě ne. Je mi jedno, co kdo hraje a nehodnotím tedy jeho volbu, co si koupí a co ne.
          Spíš jsem tím narážel na místní diskutéry, kteří by EA a její zaměstnance rádi viděli lehonut popelem...
          • Já proti EA nic nemám,nikdo mě nenutí jejich hry kupovat.
  • Akoze je mi jedno nech si ludia hraju a kupuju aj taketo kraviny ale vadi mi to ze sa to vola bf bude to mat dobre predaje v EA budu happy a spravia zas daku sragoru takze my ostany nebudeme mat vdaka ludom co podporuju tento odpad co hrat...
  • Nechapu proc radeji neudelaji poradnou multiplayerovou hru z 2 svetove valky byla by to poradna mela,treba vylodeni v Normandii.
    • StanleyCZ
      Ona tu taková byla, bohužel jí zasáhl pád Gamespy (Battlefield 1942)...
    • asi preto ze na standartnu pusku sa neda instalovat 10 druhov krasnych optik, laserov a ani dracie kamuflaze *15*
  • Lotr
    Hmmm no no no no

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit