Přejít na výpis diskuzí
Nové záběry z Battlefield Hardline připomínají spíš mod pro Battlefield 4
3.6.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
tyhle výtky nechápu, copak vam nekdo drží u hlavy pistoli a nutí vás to hrát? když vás to nebaví, nekomentujte. my ostatní si to skvele užijem. btw mne se líbí že je na mape sám, já bych to hrál i jako singleplayer. vetšinou v bf když se pripojí ostatní hráči tak hned chcípnu a furt po mne nekdo stríli :(
-
-
Trolo! *4*
-
Souhlasim pekne napsano.
-
diskuze u článku = komenty....co se ti nezdá??
osobně neznám žádnou, kde by se objevovaly pouze kladný komenty a navíc klad každý vnímá jinak.... -
Nečerti se.
Jenom protože "vy ostatní" jsou to užijete neznamená, že ta hra je immuní vůči kritice. Všechno má nějaké "vás ostatní", co si to užijou. Takže nic se nesmí kritizovat.
Měl by ses zbavit svého ublíženectví. Kritika hry (či jakéhokoliv jiného díla) není automaticky kritikou těch, co si danou hru užijou.
-
-
moc si s tim nedali prace jak se pise v clanku jeto jako mod pro bf 4 a jeste si urcite budou davat plnou cenu tak 900-1200 kc. hra vypada nerealne to chovani vozidel, u bf 4 chapu ale v takove hre bych videl spich jinou grafiku a fyziku.
-
To si někdo udělal dobrý den z netový komunity a jak píše autor, jde o nějaký mód do BFka který někdo vydává za "ofiko"...protože todle nemůžou ani v EA myslet vážně, to je jen čistý přeskinování Battlefieldu, ještě přísnější než (ne)rozdíl mezi Battlefieldem 3 a Battlefieldem 3.1
-
noo zeby skusili tvorci ist smerom ako CoD ? nerad tie hry porovnavam, len vidim jedno spolocne - vydame v podstatu tu istu hru (myslene na tom istom jadre, engine atd) a budeme mat aj tak astronomicke zisky
-
Chtěl jsem tu s chutí napsat obsáhlý elaborát a pak mi to došlo. Stejně to koupím ve slevě za 300,-. Kdo se přidá?? *1*
-
Všichni začínají kritizovat Battlefield, i když vůbec není jistě, že jde skutečně o nový díl a ne fanouškovský mód. Popravdě úroveň detailů prostředí, původní menu i výběr herních tříd spíš opravdu svědčí o nějakém amatérském módu.
-
-
Jenže EA / DICE vyloučili tvorbu modifikací už u Battlefieldu 3. Jednak odmítli komunitě poskytnou modovací nástroje a za druhé prohlásili, že vzhledem ke "komplikované struktuře" Frostbite enginu není implementace modifikací možná ... Což je samosřejmě jen PR blábol, aby si ospravedlnili DLCčka. Ale to nic nemění na tom, že do Battlefieldu 3 ani 4, vzhledem k výše zmíněnému, zatím NEVYŠEL, žádný mód. Ani blbý re-skin, tak proč by zrovna takhle velká věc - nové mapy a vozidla, měla být fanouškovským módem? Navíc samo EA prohlásilo, že chce mít nový Battlefield každý rok, kdy se bude střídat hlavní / "velká" série (BF3, BF4, BF5 ...) a menší / "vedlejší" série.
-
-
Ty v.le vzdyt to je jak GTA 5 ,ale 1st person na Pc to me po.er. No neni to squely?
-
Ale DLC dobrý. *4*
-
Ježiš lidi A CO?! Tak to budou prodávat za plnou cenu. A co je vám po tom? :D Tak si to nekupte, pokud si to koupí x milionu lidí v EA budou rádi. Jsou tam nový mody a trochu jiný styl hry. Nekupujte si to a nepište tu furt kydy...
-
-
1.) BF je military hra.. ne policejni hra 2) BF4 ma asi 15 hernich modu (mozna vic) .. a stejne se hrajou cca jen 4 (zbytek hraje naprosty minimum lidi, protoze ty mody stojej za ho*no a nikdo je stejne nechce) - conquest, TDM, RUSH
-
-
Conquest a RUSH jsou zajetý mody, který mají lidi rádi... Pokud tam jsou nějaký navíc, tak je to snad dobře, ne? Kdyby tam byly jen ty 3, co jsi vypsal, tak by lidi zase kafrali nad tím, že se nesnaží nic změnit :D... Fakt ničím se tem hráčům nezalíbí...
-
-