Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cr8gg
    hehe dobrej džouk ...od kdy maj klasicky policejni auta kanon? :D
  • Souhlasim pekne napsano.
  • Pete.palis
    diskuze u článku = komenty....co se ti nezdá??
    osobně neznám žádnou, kde by se objevovaly pouze kladný komenty a navíc klad každý vnímá jinak....
  • Nečerti se.

Jenom protože "vy ostatní" jsou to užijete neznamená, že ta hra je immuní vůči kritice. Všechno má nějaké "vás ostatní", co si to užijou. Takže nic se nesmí kritizovat.

Měl by ses zbavit svého ublíženectví. Kritika hry (či jakéhokoliv jiného díla) není automaticky kritikou těch, co si danou hru užijou.
  • tyhle výtky nechápu, copak vam nekdo drží u hlavy pistoli a nutí vás to hrát? když vás to nebaví, nekomentujte. my ostatní si to skvele užijem. btw mne se líbí že je na mape sám, já bych to hrál i jako singleplayer. vetšinou v bf když se pripojí ostatní hráči tak hned chcípnu a furt po mne nekdo stríli :(
  • A já se ptám... Proč bych měl hrát tohle a ne BF4?
  • niceguyfromrussia.ru
    Battlefield 3 je vynikajúca hra, samozrejme v čase vydania mal problémy ale tie boli rýchlo odstránené. BF3 prinieslo oživenie tejto serií, perfektný multiplayer ktorí dodnes nemá konkurenciu a solídnu kampaň/coop. Navyše prvý krát boli tie kecy o tom "však mi robíme primárne pre PC atd" aj pravdou, pretože snád lepšie optimalizovanú hru ktorej grafika vyráža dych ešte dnes bez toho aby som mal PC za 2000€ a pri 64 ľudoch na jednej mape čo je pekná sranda pre CPU ani nepoznám. BF 3.1 a toto BF 3.2 je ale iný príbeh. Prakticky po mega-úspechu BF3 znova prišli v EA ako zarobiť. Nie že v BF3 neboli DLC ale tie boli fakt dobré a aj ked DLC výhradne nekupujem, každé pridalo do hry úplne nový štýl. Tie v BF 3.1 sú proste len mapy zrecyklované zo základnej hry. Proste BF3 je vynikajúca hra a bodka. Inak ked to teraz znova začali všetci hrať aj ja som to stiahol a nemal som žiadne problémy, rovnako poznám piatich čo to tiež si zaobstarali a predtým to nemali a tiež nemali problémy tak neviem čo trepeš

To fakt vtipné, daj jednu z naj MP hier vôbec len tak zadarmo a ešte sa nájdu aj retardi čo to zkritizujú. Ach
  • Vy jste všichni příbuzný?
  • Mato1987
    ten bol skvelý :D:D:D:D
  • Jack1947
    DLC za plnou cenu základní hry? Nebot, toto je BF 4(3,5) s menšími mapami, méně hráčů a možností ovládat vozidla co nějaká taktika aha kdo byl kdy naivní a čekal od toho něco více. Dneska je doba recyklátů, nesplněných snů a nevyřčených nápadů... *3*
  • Samozřejmě, že ne. Ale u jiných velkých her je vidět, že je alespoň trochu snaha udělat dobrou/originální/nápaditou/propracovanou atd. hru. I to Call of duty mi v porovnání s tímhle přijde nápaditější. Kolik z těch vývojařů, by si upřímě za tou hrou stálo
  • Jo, ale v žádným případě ho nemůžeš nazvat modem pro MGS4 nebo Peace Walker.
  • asi preto ze na standartnu pusku sa neda instalovat 10 druhov krasnych optik, laserov a ani dracie kamuflaze *15*
  • Já proti EA nic nemám,nikdo mě nenutí jejich hry kupovat.
  • Za mě určitě ne. Je mi jedno, co kdo hraje a nehodnotím tedy jeho volbu, co si koupí a co ne.
    Spíš jsem tím narážel na místní diskutéry, kteří by EA a její zaměstnance rádi viděli lehonut popelem...
  • Tak určite
  • Opravdu se mi to moc líbí.Je na tom snad něco špatného?
  • Aleš se teď v článku vybouří, pak tu dáte 9/10 a jede se dál. Nevím, nevím kluci, některejm lidem už to začíná pomalu docházet.
  • Teď si nejsem jistý, jestli to myslíš vážně nebo si jen děláš srandu, abys popíchnul zdejší diskutující. *1*
  • BookerDeWitt
    No zrovna Ground Zeroes je technologické demo pro nadcházející Phantom Pain.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit