Přejít na výpis diskuzí
Nové záběry z Mass Effect: Andromeda jsou hezké, ale o hře pořád nic nevíme
13.6.2016 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
já chci zpátky Sheparda *13*
-
No, nic neukázali. Není co soudit. Jen to, že pro mě ME hlavně dělali vedlejší postavy a jejich charaktery (právě kvůli nim patří 2 k mím favoritům.) *3* Ohledně open world... "DA:I´m sorry for ME3" byl z hratelného hlediska jak syngleplayer pro wow. Sbírejte kytičky, zabíjej bandity a přines vdově prstínek... jestli udělají objevování a průzlum planet vážně zajímvým, vedlejší postvy budou víc než jen chytat bobříky za politickou korektnost a souboje nebudou připomínat nedonošený emybro Gears of war... jestli, jestli... čert, aby to vzal. Měli sakra ukázat gameplay. *16*
-
Podrobnější info má být dle spekulací 7. Listopad, N7 day *2*
-
Jsem zvědav, zdali se děj bude odehrávat před a nebo po Sheperdovi :). I když, kdy je před a kdy je po?! *1*
-
Myslel jsem např.březen.Kdyby to mělo vyjít začátkem roku 2017 tak by ukázaly gameplay ne?
-
si tu sám zaspekuluju. Očekával bych hned na začátku hry dotaz, jak jsem dohrál původní trilogii nebo si to vezme save z Originu. když jsem zvolil možnost zničit všechny stroje + mass relay, jak se tam všichni dostali? Cestovat na dlouhé zvdálenosti bez mass relay je nemožné, natož mezi galaxiemi.
A jestli jsem zvolil možnost 2 nebo 3, klidně se tam mohou doplazit i Smrťáci. Logicky.díky -
-
Mrkni se na youtube na Ark theory.
-
jenze to se neodehrava po puvodni trilogii, ale do jine galaxie se nejspis dostanes jeste behem puvodni trilogie...
-