Přejít na výpis diskuzí
Nově zpracované bruslení na videu z NHL 13, tentokrát pořádně
28.5.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
vážně chcete tak moc řešit grafickou stránku hry?? Zvlášť sportovní? Grafika mě zajímá u RPg, adventur a podobně, ale u sportovních her mě zajímá hratelnost, vždyt je to vlastně pořád dokola a přesto nás to pořád baví, na nějakou grafiku se v tomhle nekouká.
-
Kasparci co slintaj jen po grafice si hold musej pockat na nove konzole tj 1-2 roky pak se teste na nejakej UPGRADE grafiky do te doby to bude jen kosmetika. Hlavni vsak je HRATELNOST :) pochybuji ze by vas radsi bavil hokej s grafikou Crysis 2 ale hratelnosti STIGA HOKEJE
-
Videa se vám tady sekají jak snad nikde a to mám 8 mb internet *5*
-
-
mě to tu jde krásně... chyba je u tebe.. a rychlost internetu v tom na 90% nehraje roli.
-
-
Ten sníh lítající od nohy při každým pohybu hráče je asi tak realistickej, jako kdyby při každým pohybu fotbalisty od kopačky odletěl drn trávy...
-
-
takovym jako ty by se nezavdecili ani kdybys hral opravdovej zapas .) jeste nakej svetobornej postreh ?:D nebo vy, pluskari ?:D.....
-
-
Opravdový zápasy hraju třikrát týdně, takže to po nich vážně nechci ;)
-
-
-
Jo filmecek vypaa dobre...ale ani vterina z GAMEPLAY na srovnani :-)))
-
To někdo stojí před poličkou kde je vysázenejch 13 her NHL a přemýšlí co já si zahraju hokej,hokej,hokej nebo hokej..........?
-
-
Uz v tvym predchozim prispevku si jinymi slovy napsal, ze hokej jde uplne mimo tebe a vubec mu nerozumis, tak proc mas porad tendenci to komentovat dal?
Kdo tomu aspon trochu rozumi a hraje to (ano, to je velmi dulezity aspekt), tak vi, ze je to sice porad o necem jinym, ale milovymi kroky se to posouva bliz a bliz k realite.. Minule hra u branky, lepsi fyzicky kontakty.. Ted realnejsi brusleni (ne jen po graficke strance - jde spis o ovladani), AI.. Navic v dnesni dobe si muzes koupit treba NHL 12 vymenou za 11 + par korun navic :).. Kdyz nevis, tak staci jeden prispevek, netreba to komentovat vickrat, hm? -
-
Sry jen mě to příjde divný.
-
-
tak to nejsi sám...Kupovat kazdy rok stejnou hru je fakt uchylny :-)))))
-
-
to řekni codařům *15*
-
-
Ježiši válím se smíchem *7*
-
-
-
-
-
-
EA by především měli zapracovat na fyzickém kontaktu, který opravdu neznamená jen hity a maximálně tak přimačknutí na board. Loni se vydali na dobrou cestu, když přidali přetlačovanou u branky, ale měli by si vzít příklad z 2K, kdy právě fyzický kontakt v posledním ročníku byl tou věcí, která tomu jinak bohužel hodně chybovému výtvoru přidala absolutní hokejový feeling. Tam to bylo podřazené pod zvedání hokejky, ale na kontextu záviselo, zda se skutečně provedl zákrok holí nebo tělem, docházelo k drobným šťouchancům, vyvedení z rovnováhy, zakopávání o soupeře apod. To pak souvisí i s bitvami o volný puk, tam EA také dost pravidelně selhává. Ale tak snad se za pár let dočkám.
-
-
a nhl 2K serie jeste vychazi ? jaky je posledni rocnik ? ja bych docela bral nakou srovnavaci recenzi .. pokud existuje tak by jste ji sem mohl nekdo postnout
-
-
Vychází už jen na Wii, na xko a ps vyšlo jako poslední 2K10. Spousta chyb, hroší grafika, online prý tragický (hruju jen off), špatné prodeje, nepříznivé recenze, 2K bohužel nedokázala na první pohled tak zazářit a ohromit jako to dokáže EA, takže vždy už od prvních informací bylo bráno jako ten podřadný hokej. Nicméně pravda je, že EA dokázalo jako první přijít maximálně se střelbou na páčce, snad všechno ostatní přebírala (a stále je toho hodně k přebírání) od 2K.
-
-
Problém hokejů od 2K byla jejich nepřístupnost pro někoho, kdo byl zvyklí na ty od EA. Ten rozdíl byl daleko větší než v případě FIFA/Pro Evo. Když jsem svýho času porovnával 2K8 a 09 tak jsem si říkal, jak je ta 2K8 zajímavá, rozmanitá a vymakaná, abych se nakonec vrátil k přístupnější a do jistý míry taky hratelnější alternativě od EA.
-
aha .. diky :-)
-
-
-
-
To si opravdu někdo koupí kvůli bruslení vždyť je to každej rok ta samá hra *10*
-
-
Máš pravdu, Bobe... Od NHL 2004 to nemá smysl příliš sledovat. Na druhou stranu - pokud bychom popustili uzdu fantazie a opravdu se na chvíli stali tak naivními, abychom scény z videa očekávaly 1:1 i ve hře, pak by to pokrok skutečně byl. Nezbývá než doufat...
Co to plácám - dokud to nebude na PC, tak je mi to stejně úplně fuk. FIFA rulez! -
-
troll zustane trollem... jde videt, ze jsi o tu hru ani okem nezavadil, kdyz dokazes napsat takovou blbost jako ze se to od 2004 nevyplati prilis sledovat..
-
-
Chceš mi snad říct, že se něco zásadního od roku 2004 změnilo? Skill-stick to fakt nezachrání... Když si dám vedle sebe NHL 09 a 04, tak z toho vychází jednoznačně jako vítěz 04ka. Co se novějších NHL týče, neměl jsem možnost je hrát, neboť jsou jen na konzole, ale nějakou velkou revoluci jsem tam nezahlédl...
-
-
Pokud jsi novejsi dily nehral, tezko muzes posoudit to nejdulezitejsi - hratelnost ! Fakt miluju lidi, kteri musi do kazde diskuze cpat svoje nazory na neco, o cem vi jen z clanku, ale osobni zkusenosti maji nulovy. Kolikrat i mala zmena muze udelat velkej rozdil v hratelnosti.
-
Ano, chci.. A ano, mluvim o novejsich NHL.. predevsim o 11 a 12.. A pravdepodobne i nadchazejici 13ce.. Od 09 a dejme tomu i ty tvy 04 se toho zmenilo spoustu a k o dost lepsimu..
-
-
joo, v tom s tebou souhlasim.. taky si myslim, ze by se jim i vyvoj/predelani novyho enginu zaplatil prodejema... nemyslim si, ze by se o to evropsky pc hraci nezajimali..
no, kdyz budes mit tu moznost, zkus si zahrat ted treba 12 nekde na konzolich, je to fakt hodne znat :) -
V tom případě bych si přál, aby aspoň nějaké výroční NHL 15 vyšlo na PC, věřím, že by se to po těch letech prodávalo požehnaně...
To bruslení je pro mě první skutečný důvod se o tu sérii začít znovu zajímat - myslím si, že by to mohlo mít na pocit ze hry VELMI podstatný význam (viz fifa, kde poslední dva tři roky velmi přirozený pohyb hráče s míčem razantně vylepšuje zážitek ze hry - i více než ten nový kolizní systém atd.). -
Nevim, co jsi nestihl zaznamenat.. Fyzicka hra je v hokeji zasadni a kdyz stala celou dobu za starou belu, tak jeji vylepseni v 11 a v 12 u brankaru je proste zasadni zasah do hratelnosti.. a ano, jak pise pode mnou.. v tomhle ohledu je treba vlastni zkusenosti.. kdyz si prectu zlepseni brusleni v 13, tak hmm fajn.. nic moc z toho nevykoukam, ale verim, ze to opet vyrazne ovlivni hratelnost a zase odlisi dobry hrace od tech horsich..
A ne, nejsem fanboy a jelikoz jsem nejakej patek chytal (hokej, floor), tak v tomhle ohledu se taky celkem vyznam.. -
OK, pokud v průběhu NHL 11 a 12 proběhly tak velké změny (přestože jsem je z informací na netu nějak nestačil zaznamenat), tak jen dobře... Ale do roku 2010 jsem hrál všechna NHLka a žádné se ani náhodou nevyrovnalo 2004ce. Takže je spíš otázka, jestli nejsi příliš nenáročný respektive fanboy...
-
-
-
-
Safra: *fantazii, *očekávali
-
-
-
jako z tech videi z toho zas tak odvareny teda nejsem ... jako vypada to dobre ale podle me rozhodne az vyzkouseni si toho na vlastni kuzi ... zatim teda dal budu premyslet o koupi nhl 12.. jako to brusleni v maximalni rychlosti me pripomina pohyby hokejistu nekde z roku nhl 2000 , proste vim ze takto nejak ty hokejisti maji pohyby pri maximalce ale stejne me to prijde malo zivy .. ten pohyb proste nema takova progress jaky bych cekal kdyz uz teda to ma byt hlavni tahak ..
-
ano nerdi s mastnyma hlavama si chteji hrat na pany hokejisty a kazdmy tokem odevzavaji svoje penize teto sionisticke spolecnosti (da´at).
Nechapu vas nerdi proc se ubijite ve sve sebelitosti a nchavate se pozirat za ziva virtualnima cervamam ve vasi halve . proc ptam se.
Nehrajte tyto stupidni blbosti nenechte se vtahnout do sveta ja a kolem me nic . -
-
Nějaká ta pro tebe pokročilejší interpunkce (čárky) by neškodila. Takhle se v tomto skvostném pojednání ztrácim.
-
Prepokladam ze nhl nehras nevies hrat, ani by si nevedel, neviem co tu akoze riesis s tymto prispevkom....ano nhl je stale kazdy rok to iste len kozmeticke vylepsenia ale aj tak je to najlepsi hokej momentalne na trhu...uz ked tak riesis nrdov, preco si na gamerske stranke a vyjadrujes sa k veci....nebud dolezity *16* *16*
-