Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdový zápasy hraju třikrát týdně, takže to po nich vážně nechci ;)
  • vážně chcete tak moc řešit grafickou stránku hry?? Zvlášť sportovní? Grafika mě zajímá u RPg, adventur a podobně, ale u sportovních her mě zajímá hratelnost, vždyt je to vlastně pořád dokola a přesto nás to pořád baví, na nějakou grafiku se v tomhle nekouká.
  • Kasparci co slintaj jen po grafice si hold musej pockat na nove konzole tj 1-2 roky pak se teste na nejakej UPGRADE grafiky do te doby to bude jen kosmetika. Hlavni vsak je HRATELNOST :) pochybuji ze by vas radsi bavil hokej s grafikou Crysis 2 ale hratelnosti STIGA HOKEJE
  • mě to tu jde krásně... chyba je u tebe.. a rychlost internetu v tom na 90% nehraje roli.
  • Videa se vám tady sekají jak snad nikde a to mám 8 mb internet *5*
  • takovym jako ty by se nezavdecili ani kdybys hral opravdovej zapas .) jeste nakej svetobornej postreh ?:D nebo vy, pluskari ?:D.....
  • No to snad nemyslíš vážně..Hráls NHL na konzolích ?? 10,11,12 ?
  • conflig
    Ježiši válím se smíchem *7*
  • A koho to zajímá?
  • Za co tu mam ty mínusy? Koukam že sem lezou asi jen děcka...
  • to řekni codařům *15*
  • Ten sníh lítající od nohy při každým pohybu hráče je asi tak realistickej, jako kdyby při každým pohybu fotbalisty od kopačky odletěl drn trávy...
  • JohnyTheZik
    joo, v tom s tebou souhlasim.. taky si myslim, ze by se jim i vyvoj/predelani novyho enginu zaplatil prodejema... nemyslim si, ze by se o to evropsky pc hraci nezajimali..

no, kdyz budes mit tu moznost, zkus si zahrat ted treba 12 nekde na konzolich, je to fakt hodne znat :)
  • tak to nejsi sám...Kupovat kazdy rok stejnou hru je fakt uchylny :-)))))
  • BoB.2
    Sry jen mě to příjde divný.
  • Jo filmecek vypaa dobre...ale ani vterina z GAMEPLAY na srovnani :-)))
  • V tom případě bych si přál, aby aspoň nějaké výroční NHL 15 vyšlo na PC, věřím, že by se to po těch letech prodávalo požehnaně...

To bruslení je pro mě první skutečný důvod se o tu sérii začít znovu zajímat - myslím si, že by to mohlo mít na pocit ze hry VELMI podstatný význam (viz fifa, kde poslední dva tři roky velmi přirozený pohyb hráče s míčem razantně vylepšuje zážitek ze hry - i více než ten nový kolizní systém atd.).
  • JohnyTheZik
    Nevim, co jsi nestihl zaznamenat.. Fyzicka hra je v hokeji zasadni a kdyz stala celou dobu za starou belu, tak jeji vylepseni v 11 a v 12 u brankaru je proste zasadni zasah do hratelnosti.. a ano, jak pise pode mnou.. v tomhle ohledu je treba vlastni zkusenosti.. kdyz si prectu zlepseni brusleni v 13, tak hmm fajn.. nic moc z toho nevykoukam, ale verim, ze to opet vyrazne ovlivni hratelnost a zase odlisi dobry hrace od tech horsich..
    A ne, nejsem fanboy a jelikoz jsem nejakej patek chytal (hokej, floor), tak v tomhle ohledu se taky celkem vyznam..
  • OK, pokud v průběhu NHL 11 a 12 proběhly tak velké změny (přestože jsem je z informací na netu nějak nestačil zaznamenat), tak jen dobře... Ale do roku 2010 jsem hrál všechna NHLka a žádné se ani náhodou nevyrovnalo 2004ce. Takže je spíš otázka, jestli nejsi příliš nenáročný respektive fanboy...
  • zdeeneek
    Pokud jsi novejsi dily nehral, tezko muzes posoudit to nejdulezitejsi - hratelnost ! Fakt miluju lidi, kteri musi do kazde diskuze cpat svoje nazory na neco, o cem vi jen z clanku, ale osobni zkusenosti maji nulovy. Kolikrat i mala zmena muze udelat velkej rozdil v hratelnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit