Přejít na výpis diskuzí
Nově zpracované bruslení na videu z NHL 13, tentokrát pořádně
28.5.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
NHL 13 a konečně vypada bruslení realisticky.
Jsem zvědavy, co realistckeho přinese Modern Warfare 13... -
-
co pletes do tema NHL modern????Nikdo ti tu hru nenuti tak ji nekritizuj.Stale je to jedna z nejhranejsich her historie.A jeste dlouuuho bude.Hra ma v prvni rade bavit a ne si hrat na realitu..A MOdern tak jako MHL stale bavi..
-
Vylepšený bloodscreen :) SO REAL! :D
-
Nic.
-
-
Tak to vypadá hoodně dobře
-
Pane jo, docela zírám, to bruslení vypadá opravdu parádně. To zas budu kamarádovi okupovat xbox až si to koupí. :D
-
Škoda, že zase uslyšíme Billa Clementa a Garyho Thornea. Z jejich opakovaných a bezatmosférických komentářů mě začíná dost bolet hlava. Nevím, jestli by to bylo možné, ale proč, když si EA nemůže dovolit IIHF nebo KHL licensi, nevloží do hry něco jako Paint Tool, kde si hráču mohou vytvořit dresy a nakreslit loga sami ? Pak by to mohli uploadovat na servery, kde by hráči sdíleli svoje výtvory s ostatními. WWE 12 to tak dělá.
-
-
Je pravda, ze IIHF license je dost hodne znat.. to je velka skoda.. Kazdopadne co se tyce komentare, tak zase musim rict, ze mi nijak nevadej, v NHL to navic neni tak extra nahlas (defaultne) narozdil treba od FIFY, kde, obzvlast s ceskym dabingem, je to komentovani nesnesitelny ("mladicky Spanel Fabregas!")...
-
-
Zatím,jsem nebyl natolik spokojen s "novým" NHL abys upustil od NHL 04 + Rebuilt mod.
Tam je to opravdu dobrý hokej.
http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuilt/index.php?showtopic=25 -
-
No to snad nemyslíš vážně..Hráls NHL na konzolích ?? 10,11,12 ?
-
To síce je(ak hrám NHL na PC, tak hram 04) ale aj tak sa to na tieto konzolové ani nechytá.
-
-
Vypadá to parádně . . .
-
Jo filmecek vypaa dobre...ale ani vterina z GAMEPLAY na srovnani :-)))
-
Sportovní hra kde je o HRATELNOST, se dostačující grafikou a půlka příspěvků si stěžuje na špatnou grafickou stánku.... to jako vážně?
-
-
Jestli ono to nebude tím, že se EA v PR videu nechlubí hratelností, ale vylepšením bruslením *15*
Btw. v čem je toto bruslení realističtější, než například to z NHL 2004? *6*
-
-
jako z tech videi z toho zas tak odvareny teda nejsem ... jako vypada to dobre ale podle me rozhodne az vyzkouseni si toho na vlastni kuzi ... zatim teda dal budu premyslet o koupi nhl 12.. jako to brusleni v maximalni rychlosti me pripomina pohyby hokejistu nekde z roku nhl 2000 , proste vim ze takto nejak ty hokejisti maji pohyby pri maximalce ale stejne me to prijde malo zivy .. ten pohyb proste nema takova progress jaky bych cekal kdyz uz teda to ma byt hlavni tahak ..
-
Kasparci co slintaj jen po grafice si hold musej pockat na nove konzole tj 1-2 roky pak se teste na nejakej UPGRADE grafiky do te doby to bude jen kosmetika. Hlavni vsak je HRATELNOST :) pochybuji ze by vas radsi bavil hokej s grafikou Crysis 2 ale hratelnosti STIGA HOKEJE