Přejít na výpis diskuzí
Nově zpracované bruslení na videu z NHL 13, tentokrát pořádně
28.5.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
To si opravdu někdo koupí kvůli bruslení vždyť je to každej rok ta samá hra *10*
-
-
Máš pravdu, Bobe... Od NHL 2004 to nemá smysl příliš sledovat. Na druhou stranu - pokud bychom popustili uzdu fantazie a opravdu se na chvíli stali tak naivními, abychom scény z videa očekávaly 1:1 i ve hře, pak by to pokrok skutečně byl. Nezbývá než doufat...
Co to plácám - dokud to nebude na PC, tak je mi to stejně úplně fuk. FIFA rulez! -
-
troll zustane trollem... jde videt, ze jsi o tu hru ani okem nezavadil, kdyz dokazes napsat takovou blbost jako ze se to od 2004 nevyplati prilis sledovat..
-
-
Chceš mi snad říct, že se něco zásadního od roku 2004 změnilo? Skill-stick to fakt nezachrání... Když si dám vedle sebe NHL 09 a 04, tak z toho vychází jednoznačně jako vítěz 04ka. Co se novějších NHL týče, neměl jsem možnost je hrát, neboť jsou jen na konzole, ale nějakou velkou revoluci jsem tam nezahlédl...
-
-
Pokud jsi novejsi dily nehral, tezko muzes posoudit to nejdulezitejsi - hratelnost ! Fakt miluju lidi, kteri musi do kazde diskuze cpat svoje nazory na neco, o cem vi jen z clanku, ale osobni zkusenosti maji nulovy. Kolikrat i mala zmena muze udelat velkej rozdil v hratelnosti.
-
Ano, chci.. A ano, mluvim o novejsich NHL.. predevsim o 11 a 12.. A pravdepodobne i nadchazejici 13ce.. Od 09 a dejme tomu i ty tvy 04 se toho zmenilo spoustu a k o dost lepsimu..
-
-
joo, v tom s tebou souhlasim.. taky si myslim, ze by se jim i vyvoj/predelani novyho enginu zaplatil prodejema... nemyslim si, ze by se o to evropsky pc hraci nezajimali..
no, kdyz budes mit tu moznost, zkus si zahrat ted treba 12 nekde na konzolich, je to fakt hodne znat :) -
V tom případě bych si přál, aby aspoň nějaké výroční NHL 15 vyšlo na PC, věřím, že by se to po těch letech prodávalo požehnaně...
To bruslení je pro mě první skutečný důvod se o tu sérii začít znovu zajímat - myslím si, že by to mohlo mít na pocit ze hry VELMI podstatný význam (viz fifa, kde poslední dva tři roky velmi přirozený pohyb hráče s míčem razantně vylepšuje zážitek ze hry - i více než ten nový kolizní systém atd.). -
Nevim, co jsi nestihl zaznamenat.. Fyzicka hra je v hokeji zasadni a kdyz stala celou dobu za starou belu, tak jeji vylepseni v 11 a v 12 u brankaru je proste zasadni zasah do hratelnosti.. a ano, jak pise pode mnou.. v tomhle ohledu je treba vlastni zkusenosti.. kdyz si prectu zlepseni brusleni v 13, tak hmm fajn.. nic moc z toho nevykoukam, ale verim, ze to opet vyrazne ovlivni hratelnost a zase odlisi dobry hrace od tech horsich..
A ne, nejsem fanboy a jelikoz jsem nejakej patek chytal (hokej, floor), tak v tomhle ohledu se taky celkem vyznam.. -
OK, pokud v průběhu NHL 11 a 12 proběhly tak velké změny (přestože jsem je z informací na netu nějak nestačil zaznamenat), tak jen dobře... Ale do roku 2010 jsem hrál všechna NHLka a žádné se ani náhodou nevyrovnalo 2004ce. Takže je spíš otázka, jestli nejsi příliš nenáročný respektive fanboy...
-
-
-
-
Safra: *fantazii, *očekávali
-
-
-
Zdá se mi to, nebo od roku 2003 opravdu téměř nezměnili grafický engine?
-
-
Nezdá. Grafika se sice zlepšuje, ale minimálně. Stačí si pustit NHL 08 a NHL 12 a rozdíl je vidět jen v animacích (pohybu hráčů na ledě), a ten se navíc zlepšil až ve dvanáctce s inpact enginem. Kupuju si každý nový díl a změny v grafice absolutně nerozpoznávám.
-
-
Díky, věděl jsem, že by EA neinvestovala do projektu typu NHL víc, než by bylo pro ni zdrávo.
-
-
Nasaď si okuliare a pozri sa ešte raz.
-
Zdá.
-
-
Nevím. Nějaké nechápu smysl hraní sportovních na konzolách či PC. Není na sportu náhodou zajímavé to, že se provozuje venku?
-
-
Dá se na to zareagovat: "Proč, když je v Iráku válka, někdo kupuje CoD? Když chce adrenalin, může si tam přeci jít zastřílet v řadách mercenaries."
Hraješ střílečky? Tak proč nejdeš do války :) -
-
delat vojaka a treba prijit pri tom o zivot moc super neni, ale hrat si na sport nebo hrat sport tak to je sakra rozdil jestli ti to nedochazi....
-
-
Ne kazdej ma na to hrat na nejaky urovni hokej, fotbal nebo cokoliv jinyho, to nicmene neznamena, ze ho ten sport nemuze bavit a ackoliv je to s kamosema venku vzdycky vetsi sranda, nevidim sebemensi problem si to zahrat i na PC/konzolich :).. Navic ovladas celej tym, ikdyz vzdy jen jednoho hrace v danou dobu, je to porad trochu neco jinyho..
To samy zavody.. Mam ridicak, jel jsem pul hodiny s Nissanem GT-R (darkovej poukaz) a je to super, hram se to nevyrovna ani trochu, ale presto me DiRT apod. na PC bavej :).. -
Jo, ale tlustoprdom to moc nejde *1*
-