Přejít na výpis diskuzí
Nově zpracované bruslení na videu z NHL 13, tentokrát pořádně
28.5.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
ano nerdi s mastnyma hlavama si chteji hrat na pany hokejisty a kazdmy tokem odevzavaji svoje penize teto sionisticke spolecnosti (da´at).
Nechapu vas nerdi proc se ubijite ve sve sebelitosti a nchavate se pozirat za ziva virtualnima cervamam ve vasi halve . proc ptam se.
Nehrajte tyto stupidni blbosti nenechte se vtahnout do sveta ja a kolem me nic . -
Díky, věděl jsem, že by EA neinvestovala do projektu typu NHL víc, než by bylo pro ni zdrávo.
-
Jestli ono to nebude tím, že se EA v PR videu nechlubí hratelností, ale vylepšením bruslením *15*
Btw. v čem je toto bruslení realističtější, než například to z NHL 2004? *6* -
Sportovní hra kde je o HRATELNOST, se dostačující grafikou a půlka příspěvků si stěžuje na špatnou grafickou stánku.... to jako vážně?
-
no, koukám, že odletující sníh od bruslí působí stejně jako na pohled věčně vlhká silnice v NFSU
všeho moc prostě škodí a působí spíše komicky
umím si živě představit parodii ála Michael Bay =) -
PC verze jim jaksi nevychazi ...
-
Dá se na to zareagovat: "Proč, když je v Iráku válka, někdo kupuje CoD? Když chce adrenalin, může si tam přeci jít zastřílet v řadách mercenaries."
Hraješ střílečky? Tak proč nejdeš do války :) -
Vypadá to hustě už se těším :P
Ještě by mohl Jarda prodloužit smlouvu v Philly a budu nejspokojenejsi :D -
Moooc pěkně...vesměs jim všecko vychází...no poslechnu a hodim si pre-order :)
-
Nic.
-
popravde ja si to nemyslim,grafika vyzerala uz skvelo na 07 prvej next-gen NHL a stale ju zlepsuju a ver mi gameplay vyzera uzasne graficky uz na 12.:D
-
Nezdá. Grafika se sice zlepšuje, ale minimálně. Stačí si pustit NHL 08 a NHL 12 a rozdíl je vidět jen v animacích (pohybu hráčů na ledě), a ten se navíc zlepšil až ve dvanáctce s inpact enginem. Kupuju si každý nový díl a změny v grafice absolutně nerozpoznávám.
-
nhl som uz nehral davno ale cakal by som odost krajsiu grafiku kedze enginu staci vykreslit nejakych 12 panacikov detajlensjie ktomu zopar na striedacke a ktomu uzavretu plochu. uz len ten lad vyzera dost onicom. mohli by sa trochu potrapit stou grafikou nemyslite?
-
NHL 13 a konečně vypada bruslení realisticky.
Jsem zvědavy, co realistckeho přinese Modern Warfare 13... -
Vypadá to parádně . . .
-
Ne kazdej ma na to hrat na nejaky urovni hokej, fotbal nebo cokoliv jinyho, to nicmene neznamena, ze ho ten sport nemuze bavit a ackoliv je to s kamosema venku vzdycky vetsi sranda, nevidim sebemensi problem si to zahrat i na PC/konzolich :).. Navic ovladas celej tym, ikdyz vzdy jen jednoho hrace v danou dobu, je to porad trochu neco jinyho..
To samy zavody.. Mam ridicak, jel jsem pul hodiny s Nissanem GT-R (darkovej poukaz) a je to super, hram se to nevyrovna ani trochu, ale presto me DiRT apod. na PC bavej :).. -
Jo, ale tlustoprdom to moc nejde *1*
-
Nevím. Nějaké nechápu smysl hraní sportovních na konzolách či PC. Není na sportu náhodou zajímavé to, že se provozuje venku?
-
To síce je(ak hrám NHL na PC, tak hram 04) ale aj tak sa to na tieto konzolové ani nechytá.
-
Je pravda, ze IIHF license je dost hodne znat.. to je velka skoda.. Kazdopadne co se tyce komentare, tak zase musim rict, ze mi nijak nevadej, v NHL to navic neni tak extra nahlas (defaultne) narozdil treba od FIFY, kde, obzvlast s ceskym dabingem, je to komentovani nesnesitelny ("mladicky Spanel Fabregas!")...