Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Ano, chci.. A ano, mluvim o novejsich NHL.. predevsim o 11 a 12.. A pravdepodobne i nadchazejici 13ce.. Od 09 a dejme tomu i ty tvy 04 se toho zmenilo spoustu a k o dost lepsimu..
  • Chceš mi snad říct, že se něco zásadního od roku 2004 změnilo? Skill-stick to fakt nezachrání... Když si dám vedle sebe NHL 09 a 04, tak z toho vychází jednoznačně jako vítěz 04ka. Co se novějších NHL týče, neměl jsem možnost je hrát, neboť jsou jen na konzole, ale nějakou velkou revoluci jsem tam nezahlédl...
  • co pletes do tema NHL modern????Nikdo ti tu hru nenuti tak ji nekritizuj.Stale je to jedna z nejhranejsich her historie.A jeste dlouuuho bude.Hra ma v prvni rade bavit a ne si hrat na realitu..A MOdern tak jako MHL stale bavi..
  • JohnyTheZik
    Uz v tvym predchozim prispevku si jinymi slovy napsal, ze hokej jde uplne mimo tebe a vubec mu nerozumis, tak proc mas porad tendenci to komentovat dal?
    Kdo tomu aspon trochu rozumi a hraje to (ano, to je velmi dulezity aspekt), tak vi, ze je to sice porad o necem jinym, ale milovymi kroky se to posouva bliz a bliz k realite.. Minule hra u branky, lepsi fyzicky kontakty.. Ted realnejsi brusleni (ne jen po graficke strance - jde spis o ovladani), AI.. Navic v dnesni dobe si muzes koupit treba NHL 12 vymenou za 11 + par korun navic :).. Kdyz nevis, tak staci jeden prispevek, netreba to komentovat vickrat, hm?
  • BoB.2
    To někdo stojí před poličkou kde je vysázenejch 13 her NHL a přemýšlí co já si zahraju hokej,hokej,hokej nebo hokej..........?
  • JohnyTheZik
    troll zustane trollem... jde videt, ze jsi o tu hru ani okem nezavadil, kdyz dokazes napsat takovou blbost jako ze se to od 2004 nevyplati prilis sledovat..
  • Vylepšený bloodscreen :) SO REAL! :D
  • Nějaká ta pro tebe pokročilejší interpunkce (čárky) by neškodila. Takhle se v tomto skvostném pojednání ztrácim.
  • Problém hokejů od 2K byla jejich nepřístupnost pro někoho, kdo byl zvyklí na ty od EA. Ten rozdíl byl daleko větší než v případě FIFA/Pro Evo. Když jsem svýho času porovnával 2K8 a 09 tak jsem si říkal, jak je ta 2K8 zajímavá, rozmanitá a vymakaná, abych se nakonec vrátil k přístupnější a do jistý míry taky hratelnější alternativě od EA.
  • Safra: *fantazii, *očekávali
  • Máš pravdu, Bobe... Od NHL 2004 to nemá smysl příliš sledovat. Na druhou stranu - pokud bychom popustili uzdu fantazie a opravdu se na chvíli stali tak naivními, abychom scény z videa očekávaly 1:1 i ve hře, pak by to pokrok skutečně byl. Nezbývá než doufat...

Co to plácám - dokud to nebude na PC, tak je mi to stejně úplně fuk. FIFA rulez!
  • aha .. diky :-)
  • Prepokladam ze nhl nehras nevies hrat, ani by si nevedel, neviem co tu akoze riesis s tymto prispevkom....ano nhl je stale kazdy rok to iste len kozmeticke vylepsenia ale aj tak je to najlepsi hokej momentalne na trhu...uz ked tak riesis nrdov, preco si na gamerske stranke a vyjadrujes sa k veci....nebud dolezity *16* *16*
  • Vychází už jen na Wii, na xko a ps vyšlo jako poslední 2K10. Spousta chyb, hroší grafika, online prý tragický (hruju jen off), špatné prodeje, nepříznivé recenze, 2K bohužel nedokázala na první pohled tak zazářit a ohromit jako to dokáže EA, takže vždy už od prvních informací bylo bráno jako ten podřadný hokej. Nicméně pravda je, že EA dokázalo jako první přijít maximálně se střelbou na páčce, snad všechno ostatní přebírala (a stále je toho hodně k přebírání) od 2K.
  • a nhl 2K serie jeste vychazi ? jaky je posledni rocnik ? ja bych docela bral nakou srovnavaci recenzi .. pokud existuje tak by jste ji sem mohl nekdo postnout
  • EA by především měli zapracovat na fyzickém kontaktu, který opravdu neznamená jen hity a maximálně tak přimačknutí na board. Loni se vydali na dobrou cestu, když přidali přetlačovanou u branky, ale měli by si vzít příklad z 2K, kdy právě fyzický kontakt v posledním ročníku byl tou věcí, která tomu jinak bohužel hodně chybovému výtvoru přidala absolutní hokejový feeling. Tam to bylo podřazené pod zvedání hokejky, ale na kontextu záviselo, zda se skutečně provedl zákrok holí nebo tělem, docházelo k drobným šťouchancům, vyvedení z rovnováhy, zakopávání o soupeře apod. To pak souvisí i s bitvami o volný puk, tam EA také dost pravidelně selhává. Ale tak snad se za pár let dočkám.
  • delat vojaka a treba prijit pri tom o zivot moc super neni, ale hrat si na sport nebo hrat sport tak to je sakra rozdil jestli ti to nedochazi....
  • BoB.2
    To si opravdu někdo koupí kvůli bruslení vždyť je to každej rok ta samá hra *10*
  • presne uz uz jsem myslel ze pri animaci zrychleni vyskoci i jiskry a nebo aspon namodrala zare
  • jako z tech videi z toho zas tak odvareny teda nejsem ... jako vypada to dobre ale podle me rozhodne az vyzkouseni si toho na vlastni kuzi ... zatim teda dal budu premyslet o koupi nhl 12.. jako to brusleni v maximalni rychlosti me pripomina pohyby hokejistu nekde z roku nhl 2000 , proste vim ze takto nejak ty hokejisti maji pohyby pri maximalce ale stejne me to prijde malo zivy .. ten pohyb proste nema takova progress jaky bych cekal kdyz uz teda to ma byt hlavni tahak ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit