Přejít na výpis diskuzí
Novému traileru na film Warcraft vévodí dva duely lidí s orky
18.3.2016 | Adam Homola
89 příspěvků
-
První obrázek vypadá jak obdoba meme gifů/videí se zmateným Travoltou z Pulp Fiction.
-
-
Ne zmateným, ale zfetovaným :)
-
-
Začíná se ve mně probouzet zvědavost. Předchozí trailery mě úplně nepřesvědčily (skok ze skály na právě prolétajícího gryphona považuji za jeden z extrémně debilních záběrů), ale tento trailer už vypadá o něco lépe. Do kina si určitě zajdu. A že je to PG-13? Nevzpomínám si, že bych ve Warcraftu viděl tryskat proudy krve nebo hřeznout střeva. S ratingem nebude problém.
-
Ten čaroděj je asi Khadgar, ale byl už někde ukázaný Medivh?
-
-
na plakátě myslím je, nebo aspoň ten s tou kápí vypadá jako Ben Foster, který ho hraje
http://www.moviezone.cz/images/150/1458317098.jpg
-
-
No s každým dalším trailerem je zřejmé, že to bude jeden z těch CGI fantasy filmů, po kterých nebudete za hodinu vědět, o čem vůbec byly. Něco jako Bohové Egypta před pár týdny.
Nový Pán prstenů z toho asi nebude, tak doufejme, že to alespoň nebude nuda. -
-
O bozich egypta nikdo nikdy neslysel a to tvrdis ze uz to vyslo *1* Warcraft znaji stovky milionu lidi a vsichni o tom slychaji uz nekolik let.
Mozna to nebude lepsi film ale rozhodne vydela 100x vic.
-
-
uz to vypada lepe nez ten predchozi trailer. Aspon vizual.
-
čuju capinu
-
za me sokojenost, drzi se daneho vizualu, coz je dobre jinak by je fanousci sezrali. Zapadnuti zivych hercu do cgi mozna bude zpocatku problem,ale pokud film bude dobry jako takovy, tak to nebude prekazet a clovek si zvykne. Navic, to jak to bude vypadata ve skutecnosti se teprv uvidi. tady ty low bitrate videjka nemaji zadnou vypovidaci hodnotu. Ja musim rict, ze se tesim a pevne verim, ze to bude paradni jizda. Jo a jedinci co cekaji, temnarnu ve stylu GoT, to ste spasli z mesice nebo co??? wtf proberte se. Opakuju tohle je film co se jmenuje Warcraft,
-
-
Jop, WoW i Warcraft III jsou omalovanky a presne takove je mam ja i spousta ostatnich fanousku rad. Osobne si ten vizual o moc lepsi predstavit neumim
-
-
a co takhle fakt nějaké drsné fantasy na motivy Warcraft? Herci, kvalitní kostými, kulisy, výprava...hmmm? Nato bych se šel podívat i já a možná by se ten film i zaplatil.
-
-
Neodpovídá celému ladění celé série (lore, trademark, francise, jak chceš). Spíš místo Warcraft tam dosaď Starcraft a už jsme blíž k realitě.
-
-
-
Bohužel hlavní věc, co to celé trochu zabíjí je armor hlavního hrdiny alajans. Alepsoň pro mě *1* Prostě v něm vidím cosplayera, nemůžu si pomoct.
-
-
to maj špatně *7* spíš to vypadá na PG-3