Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší česká hra: I přes množství chyb je to u mě Carrier command.
    Nejlepší hra na PC: XCOM: Enemy Unknown
    Nejlepší hra pro PlayStation 3: Journey (tahle hra mi na PC opravdu moc chybí)
    Nejlepší hra pro Xbox 360: Zaklínač 2: Vrahové králů (a to nejsem fanda zaklínače, ale objktivně to je asi jedna z nejlepších her)
    Nejlepší grafika a technické zpracování: Journey (v jednoduchosti je někdy síla)
    Nejlepší herní scénář: The Walking Dead (to vážně někdo byť jen uvažuje o jiné hře? :D
    Nejlepší hudba: Journey
    Nejlepší lokalizace zahraniční hry: Zaklínač 2
  • regant
    Možná by měli přidat ještě nejhorší hry 2012... aspoň by tam měla EA víc titulů než jen jeden (ME3) *1* *1* *1*
  • to je proto, aby mely sanci i exkluzivity
  • ringmancz
    že je ME3 zrovna na PS3, kde měl největší problémy. a stejně nechápu tohle rozdělování na platformy, když se tam ty tituly potom opakují (ne jen tady, celkově v oceňování)
  • regant
    to by bylo fiasko... co by na to řekli sponzoři kdyby jejich "super" AAA (AAAAAAAA) tituly drtila Indie hra na plný čáře *1*
  • Robotron3
    A to má snad vyhrát Mass Effect 3? Ale fuj *3*
  • Sorry, překoukl jsem se. ;-)
  • The.Mane.of.Chaos
    Možná ta slova jsou nadnesená, ale ta hra je podle mě šedý průměr- ano ty slova jsem přehnal,ale by to vyhrávalo ceny v kategorii nejlepší scénář? V žádném případě. Tohle mě vždycky tak vytočí.
  • S Riddickem a Chaos theory rozhodne souhlasim, zbytek jmenovanych jsem nehral, tak nemuzu soudit.
    Potom ale nechapu, proc zrovna Dishonored oznacujes za uplnou sr*cku. Bavit te ta hra nemusi, ale oznacovat to za odpad? Od toho tu jsou jine hry, ktere by si takove oznaceni zaslouzili rozhodne vice.
  • Ronox
    Ve scénáři tyhle 3 sedí: Max Payne 3, Spec Ops: The Line, The Walking Dead jen nevím co pro mě bylo nejvíc top. The Line mě slušně dostalo stejně jako depka z Maxe nebo WD. Asi ten Walking Dead bude no.1 pro mě.
  • The.Mane.of.Chaos
    Kdybych měl zmínit stealth hry z poslední doby tak jednoznačně Escape from Butcher Bay, SC- Chaos Theory. A z áčkových her z posledních dvou let : Uncharted(all), Dragon Dogma, Dark Souls, Demon Souls, SCII
  • Ty mas problem rozlisit strukturu komentaru? Podivej se jeste jednou a poradne, nez zacnes reagovat na lidi, kteri na tebe naopak vubec neragovali *3*
  • Ronox
    Mno a nikde v porotě nevidím někoho z: největší světové síťe o hrách... JD u mad? :D
  • Raziel_cz
    Ty jo, věříš, že z toho textu úplně ne?
  • Nezaměřuji se na žádné áčkové hry, hraju to co mě baví a co mě zaujme. Člověka se jménem haha, ani nikoho jiného poučovat nebudu. Jen ať si každej hraje to své. Jen jsem podal důvody, proč ta hra sbírá ocenění a je porůznu na další nominována, aspoň z mého úhlu pohledu, howgh.
  • Do pc nominací bych rozhodně přidal FTL.
  • The.Mane.of.Chaos
    Nepoznals ironii? *3*
  • 1.Dishonored
    2.Far Cry 3
    3.Fifa 13

Fifa pouze proto že ji hraju prakticky celý rok a stále mě baví *1*
  • Tak jaka Ackova hra za posledni rekneme 2 roky povazujes ty za kvalitni? Pouc nas hrace bez vkusu, jake ze to hry jsou ty kvalitni.
  • Raziel_cz
    To je smutné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit