Přejít na výpis diskuzí
Novinářské nominace na nejlepší hry v anketě Booom 2012
28.2.2013 | Redakce Games.cz
58 příspěvků
-
Do pc nominací bych rozhodně přidal FTL.
-
-
to by bylo fiasko... co by na to řekli sponzoři kdyby jejich "super" AAA (AAAAAAAA) tituly drtila Indie hra na plný čáře *1*
-
-
"DishonoreFar Cry 3" aneb "nemožu sa rozhodnút"? *1*
-
Mno a nikde v porotě nevidím někoho z: největší světové síťe o hrách... JD u mad? :D
-
XCOM a Diablo 3?
Vtipný :-) -
-
to je jako svíčková a kus lejna...
-
-
Nejlepší česká hra: I přes množství chyb je to u mě Carrier command.
Nejlepší hra na PC: XCOM: Enemy Unknown
Nejlepší hra pro PlayStation 3: Journey (tahle hra mi na PC opravdu moc chybí)
Nejlepší hra pro Xbox 360: Zaklínač 2: Vrahové králů (a to nejsem fanda zaklínače, ale objktivně to je asi jedna z nejlepších her)
Nejlepší grafika a technické zpracování: Journey (v jednoduchosti je někdy síla)
Nejlepší herní scénář: The Walking Dead (to vážně někdo byť jen uvažuje o jiné hře? :D
Nejlepší hudba: Journey
Nejlepší lokalizace zahraniční hry: Zaklínač 2 -
Prosím co to je za hru s názvem Dishonorer a DishonoreFar cry 3?
-
-
Na třetí pokus se jim to ale už povedlo.
-
-
Možná by měli přidat ještě nejhorší hry 2012... aspoň by tam měla EA víc titulů než jen jeden (ME3) *1* *1* *1*
-
Ve scénáři tyhle 3 sedí: Max Payne 3, Spec Ops: The Line, The Walking Dead jen nevím co pro mě bylo nejvíc top. The Line mě slušně dostalo stejně jako depka z Maxe nebo WD. Asi ten Walking Dead bude no.1 pro mě.
-
-
Problém je v tom, co si představujeme pod pojmem scénář. On totiž každý hodnotí děj, ale kvalita scénáře se pozná i v literárním umu, v kvalitě jednotlivých dialogů. Dějem u mě vítězí WD, ale některé dialogy jsou v něm trochu naivní a klišoidní.
-
-
Tak beru to subjektivně jak u mě hry vyvolávali pocity. Max právě vyvolal depku a říkal jsem si, kdy už se zabije, The Line byl totální chaos v palici a některý surový scénky a WD hromada emocí jen ten konec byl na mě až moc rádoby dramatickej.
-
-
-
A co je za hru Eur Truck Simulator 2 iner Wars 2081? to je nějaká speciální edice kamionů z budoucnosti? *8*
-
-
To je válečnej simulátor náklaďáků v roce 2081.
-
-
Jsem rád že Dishonored dopadl tak dobře... Jen bych ho dal ještě k nejlepší hudbě
-
-
Hlavně ať zvítězí v kategorii scénář - lepší herní příběh opravdu neznám.
-
-
To je smutné.
-
-
Nepoznals ironii? *3*
-
-
Ty jo, věříš, že z toho textu úplně ne?
-
-
-