Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká : Botanicula
    Slovenská: nevím :D sory ,ale fakt ani jednu neznám
    PC: Far cry 3
    PS3: Borderlands 2
    XBOX: Zaklínač 2: Vrahové králů
    Grafika:Far cry 3 - nic lepšího v nominaci není :-(
    Scénář : The walking dead
    Hudba : 100% Botanicula ,nevím co tam dělá max payne 3 ( celkově nechápu co lidi baví na max payne 3.Mě to velmi zklamalo jako fanouška prvních dvou dílů od Remedy .Doted se mi válí nedohraná krabice za plnou cenu :-(
    Lokalizace: Zaklínač 2 Vrahové králů
  • A není Miner Wars 2081 náhodou spíše Československá hra?Vždyt už sám Marek Rosa,šéf KSH je národností Slovák...
    • To máš sice pravdu, ale KSH sídlí v ČR. Proto je Miner Wars 2081 považováno spíše za českou hru.
  • Hitman kazdopadne nejlepsi lonska hra na PC
  • Jinak co se týče kategorie "nejlepší graficka a technické zpracování", mám zde krapet problém se zařazením Dishonored, graficky je ta hra poněkud schizofrení resp.z estetického či řekněme uměleckého hlediska je hra parádní, ale z hlediska čistě technického zpracování je naopak oproti konkurenci krapet pozadu - textury jsou v poměrně nízkém rozlišení,Modela nejsou nijak extra detailní atd...
  • Na Vitě podle mě exceloval nejvíc Rayman Origins. A nedávno jsem za 350 stáhnul Oddworld: Strangers Wrath HD a taky paráda. Naopak Little Big Planet mě až tak nezaujal. Prezentace a editor super, ale jako plošinovka to není bůh ví jaká zábava a na Raymana těžce ztrácí. Mulťák mi laguje jak sviňa (připojení je kvalitní), takže ten je těžko si oblíbit. Na AC byly ve všech recenzích stížnosti na vážnej framedrop, tak moc netuším, co to tam dělá.
  • 1.Dishonored
    2.Far Cry 3
    3.Fifa 13

Fifa pouze proto že ji hraju prakticky celý rok a stále mě baví *1*
  • langustyn
    chybí mi tam Hitman...
    • Přesně tak na spoustu skvělejch her se úplně zapomnělo. Narozdíl třeba od Mass Effectu 3 a borderlands 2 přinesl hitman alespoň osvěžující hratelnost která se třeba jako v případě Mass Effectu periodicky neopakuje každé dva roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit