Přejít na výpis diskuzí
Novou hrou od tvůrce Minecraftu je hard sci-fi 0x10c
4.4.2012 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
Napad uplne super, ikdyz v nepredstavitelne budoucnosti operovat s technikou na urovni 286, no no no... ...budiz.
Kazdopadne doufam ze tentokrate se dockame realisticke grafiky. Zadny specificky styl ala minecraft. -
Já nechápu, o co vám jde. Nutí vás někdo Minecraft hrát?
Navíc si nemyslím, že by měl ošklivou grafiku. Jen stylovou. Vždyť dnes není problém nalicencovat si kdejaký ultrafotorealistický engine a na něm hru postavit. Jenže tohle zjevně nebyl autorův záměr. Navíc zatímco v nějaké lineární koridorovce taková grafika funguje víc než dobře, tak v sandboxové onlinovce snažící se simulovat všechno možné by to při současném výpočetním výkonu opravdu nešlo. Ona retro-komiksová stylizace tak zabila (nejméně) dvě mouchy jednou ranou.
Můj názor, osobně Minecraft nehraju. -
Že by simulátor Červeného trpaslíka? *1*
-
Napriklad jine textury ve vetsim rozliseni take delaji hodne, viz treba:
http://www.youtube.com/watch?v=ALHAfP4FNfI
Pridane dynamicke stiny take:
http://www.youtube.com/watch?v=G-zspmU6iG4
Jinak já dřív taky odporoval Minecraftu. Co to je za kostičkovanou blbost v hnusné grafice, jsem si rikal. Po vyzkoušení jsem to hned vypl.
Jenže jsem to po nejake dobe zkusil znovu, dal tomu chvíli čas, naucil se a jak, jak to tam chodi. A diky bohu jsem objevil to neuvěřitelné kouzlo Minecraftu a ted uz vicemene nehraju nic jineho, jak to cloveka chytne. -
-
Mě se celkem líbí tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=NDq67Tn3e50&feature=related
Ale minecraft bez texturepacků má prostě grafický styl, který se mi líbí a "sedne" mi.
To samé se nedá říct například o takovém Manic Diggerovi, který sice má o něco vyšší rozlišení textur a je zdarma, ale jehož grafický styl mi přijde trošku podivný (nehledě na to, že naslibovali bůh ví co a stejně toho asi po půl roce nechali).
-
-
http://www.shacknews.com/file/24531/minecraft-mixcraft-hd-pack-v13
Tady pro "stavitele". Je to docela rozdíl:)Jedná se o fixaci na HD.
http://www.minecraftforum.net/topic/10790-original-texture-pack-central-mods-list-closed/
Jinak tay ,áte další texturové balíčky pro hru. -
A čo sa stalo so Scrolls? Uniklo mi niečo?
-
-
furt ve vyvoji, stejne jako cobalt, MC PC/xbox/mobil, scrolls, 0X10 a tusim mozna jeste jedna neoznamena hra? :D
-
-
Už tu zase nějaký "Jidrišek" rozebíral grafiku Minecraftu? Tito lidé asi nechápou, o čem Minecraft je.
Jinak zde je video výtahu v Minecraftu:):http://www.youtube.com/watch?v=UaM3c33XaME
A moje vlastní tvorba (zatím nedodělaný, pouze hrubá stavba):http://www.youtube.com/watch?v=Fn_WJU7_tLY -
-
A o čem je, ME3 hráči? Proč nepotřebuje dobrou grafiku? Nestavěly by se ti blbůstky lépe, kdyby byly věci detailnější?
V čem je Minecraft jiný od ostatních her? Kdyby Mass Effect 3 měl grafiku jak z roku 2002, místo jako z roku 2007, tak myslím, že si stěžuješ, ME3 hráči. Ale někdo to by ti pak řekl, že ME3 je přece o příběhu a rozhovorech atd., a ne o grafice.
Takže když Minecraft může mít grafiku na nic, tak proč ostatní hry nemůžou? Proč se některým hrám v recenzích strhávají body za horší grafiku?
Ale máš recht, typického fanouška Mnecraftu by tohle nenapadlo. Ten totiž chápe o čem Minecraft je! -
-
v čem je jiný..... za prvé ztvárněním světa kde je vystavěna každá molekula látky ve hře kde každá má jinou tvrdost odolnost vůči výbuchům občas se snaží i realisticky chovat molekula vody teče, písek se sype .. implementování několika systémů do tohoto sandboxu můžeš tu pěstovat plodiny pást ovce stříhat je na vlnu.. unikátní 2D craft systém kde nejenom počet a druh materiálu ale i jeho poloha při craftingu určuje co to bude.. různé biomy .. pohoří pouště bažiny atd atd... neroste strom jako strom nepadá sníh a mrzne voda v led jako jinde prší sníh se dá sesbírat a opětovně napadne.. grafika je odfláknutá naštěstí stahovatelné textury tohle řeší.. nebo v případě mě to skousnu a zvykl jsem si o možnosti ztvárnit absolutně cokoliv mluvit nebudu to musí být jasné
-
-
Ale on neví, že existují různé balíčky textur pro Minecraft. On neví, že existují detailnější textury, které mění svět Minecraftu.
-
-
No jo no, Notch = Bethesda 2? Fandové to dojedou.
Ale to máš fuk, hraj dál, ale nenadávej tady těm, co z toho nejsou tak hotoví jako ty. -
-
Až k zemi!
-
Skláním se před tebou, všemocný Minecraft mudrci.
-
Zase nepochopil......
-
-
-
-
Lidi si asi neuvedomuji, ze Minecraft je postaveny na uplne jine technologii nez bezne hry. Tohle je voxel engine, kde ty kosticky jsou zvetsene na uroven, aby se s nimi dalo nakladat jako se stavebnimi prvky. To se vubec neda srovnavat s polygonovymi enginy, s texturami atd. Minecraft je proste takovej jakej je, a bud se libi, nebo ne. Me se treba libi :)
-
-
Neni nahodou MC jen hra a styl ktery voxely pouze representuje ale o skutecne voxely se nejedna? (nejak se informace na internetu co se tyce tech voxelu rozchazeji)
-
-
Voxely jsou prostě kostky. Jak je hra vytváří je věc druhá.
-
-
ale dá. Udělám ti polygonovej Engine kterej bude vypadat jako ten minecraftí, a ještě ti ho udělám 30000 hezčí a detailnější :P
-
To je fakt. Mě se zase nelíbí.
Ale ještě víc se mi nelíbí, jak ME3 hráč považuje lidi, co grafiku Minecraftu komentují za magory. Jakoby snad jen Minecraft hráči chápali o čem hra je a jak je výjimečná a že nepotřebuje dobrou grafiku... a chudák normální smrtelník nemá o ničem takovém potuchy.
S takovou mi přijdou hráči Minecraftu jako sekta. Takoví herní bronies. -
-
Ty jsi vážně šašek s tím ME3 hráčem, minimálně dva týdny jsem ve hře nebyl, protože na to nemám čas. A jediný, kdo tu je za šaška jsi ty. Kdyby sis něco o Minecraftu přečetl, tak by jsi i zjistil pár věcí a důvodů, proč to má grafiku takovou jakou to má a nemá lepší. Ale to je nejspíš na tvé rozlišovací schopnosti.....
-
-
Čím jsem Tě urazil? Tím, že jsem konstatoval, že o Minecraftu nic nevíš? Nebo tím, že jsi ve společnosti Jidrříška?
-
Umíš napsat nějakou odpověď, která neuráži toho, komu je určená?
Silně pochybuji. -
Stěžuješ si na ni ty a Jidrišek. To je mi ale společnost:-D Jeden lepší než druhý. První, co inteligenčně stačí akorát na CoD a ty, který se v podstatě ani o Minecraft jako takový nezajímá.
-
Máš recht, Notch to nakódoval v Javě a ono to lepší být nemůže. Ale to neznamená, že si na tu grafiku nemůžou lidi stěžovat a že od hry nemůže nělteré odradit. A magory to z nich nedělá, nebo ano?
A mrzí mě, že nemáš čas na ME3. *3*
-
-
To prehanis... Grafika Minecraftu se proste s normalnimi hrami nemuze srovnavat, protoze s tema kostickama nic vic neudelas, na tom je to postaveny. Muze to mit lepsi nasviceni, mozna detailnejsi textury (pokud to jsou textury, ani nevim). Ale dycky to bude kostickovej Minecraft. Mozna to se ti snazil ME3 rict ;). Kritizovat pak grafiku minecraftu za to, jaka je (a ona vychazi z podstaty hry samotny, z engine), je opravu tak trochu jakoby nepochopeni ty hry.
-
-
Njn, tohle "hruby" vyjadrovani a hned posilani nekoho nekam, uz je takovej diskusni folklor. Ja bych taky radsi, aby se lidi chovali slusne, i kdyz nesouhlasi :)
-
Tak "teoreticky" by mohla bezet zvlast graficka a zvlast datova cast enginu. Graficka by vzala z datove id kostek a jejich material a pak by je vykreslila. Byly by nejaky modelovy prechody a ty by byly nejak "zakulaceny" hi polygon modely. Pak by dira v zemi 2x1 kostka vypadala zhruba jak vykopanej hrob. Atd.
Jenze to by nesmelo jet na jave. -
To je možný, ale jde mi spíš o to, že nemusel označovat lidi za magory a podat to, že hráči Minecraftu "vědí něco víc".
Já taky hraju teďka jedno MMO a kdyby mi někdo řekl, že má blbou grafiku, tak mu řeknu, že od MMO nemůže moc čekat. Asi bych nezačal mávat rukama a nadávat mu do magorů, protože nechápe MMO. *3*
-
-
-
-
Člověk, co odkazuje na Best gamers, to o něčem vypovídá:-D
-
-
Člověk, co nemá žádnou odpověď a tak napadá pisatele.
-
-
No že ty tu související odpověď máš, jak už jsi kolikrát předvedl Ty pisateli.
-
-
-
-
:-Q
-
-
dalsia hra ako minecraft co ma absolutne zaujimat nebude (minecraft ma nezaujal nie kvoli grafika, len ma jednoducho nezaujal :), tak asi s touto hrou to bude narovnako, ale rad sa necham prekvapit
-
-
To zas mna toto zaujalo. Minecraft tiež nič.
-
-
byl bych rád, kdyby se dalo chodit i na palubě :)
-
Schválně, co si o tom myslí The Best Gamers!
http://thebestgamers.net/viewbuzz.php?id=Story1333498498 -
-
povedali v podstate to, ze kedze to nema utra uber grafiku, doladovat to bude za pochodu, nedohliada na to 20 kravatakov z marketingu a pr, tak to je shit, dobre som pochopil?
-
-
Ne, povídali, že Notch neukázal ani ň, ale jeho věrné legie už rozhazují prachy všude kolem.
Ber to s nadhledem. -
-
Dyt na tech Kickstarterech delaj to samy. To je prece kazdyho vec, jestli ty penize da, nebo ne, a kdy. Ja bych taky v tyhle fazi prachy neposlal. Ale urcite me to moc zajima, co z toho vznikne.
Uplne zbytecnej hate... -
-
Hmm, šak já osobně mám názor, že Kickstarter boom je z velké části velká bublina.
Jo, něco z toho asi vznikne, ale ne všechno vyjde jak má.
No a hate? TheBestGamers už jsou takoví... -
-
ta recenze na MC 1.0 u nich byla dobra :D
-
-
-
nj, pred 10timi rokmi by som dal aj ja bioware na hocico, keby si zapytali, chapem tie verne legie :))
-
-
Ja sem pochopil, ze The Best Gamers maj naky midraky, tak sem prestal cist :)
-
-