Přejít na výpis diskuzí
Nový Ace Combat chce být Burnoutem v oblacích
7.2.2011 | Petr Poláček
18 příspěvků
-
Ďalšia dodrbaaná séria !!! *11* *12* *11*
-
Pravda, ale furt se mi to zdá hratelnější než H.A.W.X., navíc je tam cítit trochu té atmosféry.
-
V Namco asi nekomu ruplo v bedne. Z Ridge Racera udelaji Burnout, z Ace Combatu udelaji Burnout... co tam maji dal?
-
-
Přesně! nedávno jsem tady četl,že nové SSX má být Burnout na sněhu teď tohle.Já bych si dal fungl nový Burnout.Criterioni doufám na něm makají:-)
-
-
Tady ne,to bylo asi u sousedu*3*. Tuhle hlášku už jsem slyšel i
u předešlého dílu (SSX On Tour), takže to zatím nehrotím *2*
-
-
BurnoutBurnoutBurnoutBurnoutBurnoutBurnout ... :D:D:D:D:D
-
Jeste jim zbyva Pac Man :)
-
-
Hmm, to zavání Pac-Assassinem *2*
-
-
-
no... tohle už fakt nemá nic společného s díly na ps1 *8* *9* *11* *12*
-
tak atmosféra z toho jde, ale graficky a provedení těch letek mi přijde už asi tak 5-6let staré. Ale zase zničitelnost prostředí a všechno kolem toho tomu dodávají celkem šmrnc a dobré :-) Škoda že zatim nevyšel leteckej HALF-LIFE 2 a všechno to je na jedno brdo.. (vyjímka Sturmovik, to je geniální hra, ale k tomu bych přirovnal na svojí dobu Half-Life 1 :-) )
-
Nop, na tomto díle není vůbec nic, co dělalo starý Ace Combat tím, čím je. V úspěch nevěřím, minimálně ne u fanoušků předešlých dílů. I když v zázrak stále doufám.
-
Doufam, ze bude i na PS3 - uvital bych zaroven s tim i AC6 na PS3...
-
Prej že první ice combat kterej si koupim? jo!
Okud bude na ps3 =) -
no ace combat 6 je super i po dohraní HAWK 2 nemá šancu konkurovať mu an po grafickej stranke , dufam že vynde skôr ako o rok *1*
-
hm.. grafika nic moc.. realita si vzala volno a odletěla na výlet na Mars.. létat ve stíhačce mezi mrakodrapy a dělat přestřelky nad městy.. ha ha ha *10*
-
-
To je urcite v Amerike, a tej hrozi vzdy ten najhorsi scenar :+)
-