Přejít na výpis diskuzí
Nový blog Warhorse: jak se všechno kazí před tvorbou videa
27.9.2013 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Jestli Dan Vávra občas přebírá funkci "firemního psychologa", jak píše, a uklidňuje ostatní (!), když jim tečou nervy, tak si nedokážu představit, jak to tam asi někdy vypadá*1*
-
-
prijde se psem bez voditka a poplaca zamestnance po rameni a rekne mu "to bude dobry".
-
-
Já tušil, že to bude spíš firemní kynolog než psycholog.
-
-
-
nevim Dane, ale děláš z toho telenovelu. Píšeš o všem možnym, jen ne o samotný hře.. a vážně by pár nových ingame screenshotů nebo video zhatilo vaše plány nebo vás nějak poškodilo před konkurencí? Nemyslím si, tak nebuď labuť a ukazuj dokud o to maj lidi zájem ;)
-
-
Ten blog má být o VÝVOJI hry, ne pouze o hře samotné...
-
nemá smysl ukazovat hru, která sotva drží pokupě, naopak jsem rád, že to není jen trapné PR
-
Kolik jsi viděl obrázků nebo videí ze Skyrimu než ho oznámili rok před vydáním? Já jsem docela rád, že se můžu takhle dozvědět jak funguje vývoj hry ještě před tím vším humbukem PR a hypem co vidíš u každý hry velký hry. Na promo je ještě času dost, zvlášť když ještě sami ve Warhorse neví, jestli vůbec seženou investora na to, aby mohli rozjet vývoj toho co si nakonec (možná) zahraješ a ne jen prototypu
-
-
kolem mafie bylo taky strašně tajemnou a jen hrstka screenshotu.... a jedno ráno jsme se vzbudili a legenda se zrodila.
-
-
A co jsi jako zrovna od Vávry čekal. Vždycky má jen plnou pusu keců.
-