Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    jo, někoho sehnali. sice ne podle svých (vávrových) představ, ale dá se to považovat za úspěch.
  • ani ne pokud se bude dat hrat i za krizaky a ty husity zabijet
  • Inquisitor
    Ne ten bude kandidovat až při dalších prezidentských volbách.
  • posledne co jsem o tom četl tak jezdili po nejakym veletrhu a shaneli vydavatele. nevite jestli teda uspeli nebo ne?
  • Nj, klasika. Vždycky když je milestone, má se něco odevzdávat, vykazovat nebo ukazovat se všechno maximálně sesere, každý jsme to zažili a ne jenom při vývoji her :D
  • Viktor_H
    Ten blog má být o VÝVOJI hry, ne pouze o hře samotné...
  • nekromant33
    Jeden ze základů úspěchu v podnikání je nalezení a vyplnění díry na trhu... historicky přesné open world rpg bez fantasy prvků tohle docela splňuje. Reakce asi zbytečná na někoho, kdo vynáší prognózy pár slov po spojení dva lidi - jeden měsíc - 5000 dolarů - hra podobná Skyrimu.
  • Kdo ještě neměl tu čest vidět menší ukázku ze hry ... http://youtu.be/8L-eKBZrcl0?t=3m36s
  • Thorar
    mAser: Kdes vzal že za ně kandiduje?
  • kickasl
    +42
  • nejak dlho sa s tým serkajú...podľa Danovej kritiky Skajrímku sa dá podobná hra zbúchať dnes dvoma ľudmi za mesiac za 5000 dolárov.

Dan ako zarytý kapitalista podmieňuje všetko potrebami trhu, moja prognóza je, že hra o husitoch je kapitalistická smrť...
  • Takže bude i křížová výprava, to by mohlo být dobrý.
  • MickeyMutant
    Politici před volbami často cestují po mítincích, takže se o nich dá říct, že jsou pojízdní.
  • kolem mafie bylo taky strašně tajemnou a jen hrstka screenshotu.... a jedno ráno jsme se vzbudili a legenda se zrodila.
  • MickeyMutant
    Já tušil, že to bude spíš firemní kynolog než psycholog.
  • Black_Hand
    prijde se psem bez voditka a poplaca zamestnance po rameni a rekne mu "to bude dobry".
  • spoock
    leda, že by měli pojizdné hajzly
  • spoock
    nemá smysl ukazovat hru, která sotva drží pokupě, naopak jsem rád, že to není jen trapné PR
  • A kandiduje tedy pan Daniel Vavra za ty Svobodny, nebo ne?
  • MickeyMutant
    Jestli Dan Vávra občas přebírá funkci "firemního psychologa", jak píše, a uklidňuje ostatní (!), když jim tečou nervy, tak si nedokážu představit, jak to tam asi někdy vypadá*1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit