Přejít na výpis diskuzí
Nový Command & Conquer chce získat zpátky staré hráče
10.5.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Mě vadí, že obvykle nové strategie přinášejí akorát víc blikajících efektů a to je tak vše. F2P to pro mě zabije, protože já nechci hrát 50 hodin jenom proto aby se mi pak něco odemklo. Na strategiích se mi vždycky líbilo, že si pustím jednu hru na max. hodinu a pak jdu dělat něco jiného. Když budu platit, tak mě to zase vyjde na mnohem víc než krabicová hra. Taky se mi vůbec nelíbí ty zvěsti o tom jak budou hru pod rukama měnit. Opět nic pro příležitostné hráče.
-
Jsem docela zvědavý, pokud f2p bude spočívat pouze v rychlejším odemykání generálů, případně v kupování skinů (ono k tomu už se schyluje i ve starcraftu) a hru nepodělají tak by mohla být zajímavá. Vlastně si až říkám, že dobře udělaná f2p strategie by mohla v klidu zaujmout místo vedle LoL nebo WoT, protože Sarcraft je b2p.
Jen to chce dobře vymyslet samotnou hru no, na původních Generals mě štvalo že v boji prakticky nešlo microvat a že taky hráč měl prakticky vždy jen jednu bázi, rovněž některé jednotky byly šílené silné a budovy měly málo životů. Starcraft je oproti tomu někde jinde, velkou roli tam hraje už jenom pozice bází a armády. A rozhodně bych pustil to získávání surovin ze "skladů", rozvíjení ekonomiky je jeden z klíčových prvků ve všech dobrých strategiích. Chci teď utratit peníze do ekonomiky a být silnější za 10 minut nebo postavit teď jednotky ale když nevyhraju tak jsem v loji?
Btw, RA2 rulez -
STEAM je dobrá věc, ale moc bych to nepřeceňoval. Teď tam byl v akci Heroes 6 od Ubisoftu (ten má myslím, tu Uplay ochranu či co) a prej to v tom něják bylo-nevím moc jsem se o to nezajímal. Ještě, že jsem to nekoupil. Pokud to bude na steamu a nebude to chtít nic dalšího, tak určitě vyzkouším.
-
Ale jo vypadá to celkem slušně. Pokud to neposerou, tak by to mohlo být dobré. Hlavně žádně experimenty ala CaC 4. Jsem zvědav, jak se popasují s modelem F2P. Jinak bohužel EA = ORIGIN = nekupuji.
-
Pokud cena za všechny generály a vylepšeníčka bude jako u všech F2P her několikanásobně překračovat cenu AA her tak NAZDAR ani náhodou! *11*
-
Nový Command & Conquer a ještě si ktomu budu muset nainstalovat origin dík nechci ani náhodou, leda by to vyšlo i na stemu pak bych to možná zkusil...
-
tohle video byl jeden velkej PR crap sorry chlapci ale nevěřil sem vám ani nos mezi očima
-
Díky nechci ... *3*
-
Zrovna aktuálně hraju Command & Conquer: Tiberian Sun (po opáčku Broken Swordu a Still Life) a vedle původního C&C, na které jsem tehdy koukal jako na zjevení, mě tento díl baví a bavil vždy nejvíce. Vynikající záležitost, graficky absolutně nádherné, super muzika, hlášky... Pro mě nejlepší díl. Navíc hezkou řádku měsíců zdarma ke stažení i s datadiskem. Doporučuji.
-
no když si někdo zaplatí leteckýho generála , tak bude mít stíhačky za hubičku a během 15min budeš rozehrávat další hru
-
Podle dostupných informací bud F2P vypadat asi takto...
- Budeš mít přístupné všechny 3 národy ( všechny jednotky upgrady atp ).
- Aby jsi mohl hrát za nějakého konkrétního generála ( zaměřeného např na tanky/letectvo atp. ), tak budeš muset něco málo zaplatit, ale pak by měl zůstat otevřen napořád.
- Půjdou kupovat převážně kosmetické úpravy, které nebudou mít vliv na gameplay.
Pokud to bude udělané tímto způsobem, tak se na to hoooodně teším. :) -
No takze z tohoto preview vyplynulo ze to bude ve stylu Generals *11*
No takze pro skalniho fanouska C&C nic zajimaveho. To si muzou strcit do spic a ja se vratim ke svemu C&C First Decade. Kane se Stalinem uz cekaji *5* -
Generals sme hravali na strednej, s brachom, s kamosmi atd. proste je to moja srdcvoka, minimalne dam totmuto sancu a skusim si to *3*
-
To jsou zas cancy, jako "starýmu" hráčovi se zrovna tim, že to bude F2P, nějak extrémně nepřiblíží. Marketing marketing a kecy v kleci
-
Asi som fakt uz stary ak povazuju za navrat k povodnemu C&C prave Generals. Ved Generals nema s povodnym C&C skoro nic spolocne iba nazov. Radsej keby sa vratili uplne k povodnemu prvemu commandu. A mimochodom vylucenie ekonomiky, respektive nutnosti manazovania, zo strategickej hry povazujem za velku chybu. Mozno sa im zjednodusi a zrychly gameplay ale bude to onicom clickfest. Useknu jednu s podstatnych strategickych a taktickych zloziek rts.
-
Asi myslel Supreme Commander 2 a nie Starcraft 2 :-)
-
sc2 zalagovany a zabugovany multiplayer ? a na to jsi prisel jak
-
Free 2 play řešení je vskutku řešení jak získat zpátky staré hráče. Počkat... Ono není. *7*
-
Free to play ??? to jako že když nebudu platit budu jezdit s normálním tankem a když si zaplatím tak budu moct vyrábět Paladiny , a bude se hrát jen proti živejm hráčům nebo bude i skirmish . Na to sem teda zvědav co se z toho vyklube CC Generals hraju do dneška je to pecka , takže spíš čekám sračku , kooor když už takhle otom mluvěj . Ale soudit vraha před vraždou se taky moc nehodí , takže Já si myslím že máte všichni pravdu kromě mě . :-D
-
Zjednodušení budovatelské složky není samo o sobě nic špatného, ale třeba Supreme Commander 2 byl oproti prvnímu dílu zjednodušen tak, že hráč se mohl zaobírat jen akcí (přesně jak to mají v plánu u C&C) a úspěch nakonec až tak velký neměl. Mě se třeba SC2 líbíl a kdyby multipalyer nebyl tak zalagovanej a zabugovanej, možná ho hraji dodnes. Uvídíme jak dopadne Command & Conquer.