Přejít na výpis diskuzí
Nový Counter-Strike od Nexonu zapojí do akce zombíky
7.8.2014 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
A teď nám to přelož do aramejštiny.
-
Já narozdíl od vás ovládám cizí jazyky a můžu si tak dovolit psát v češtině a nemusím do textu zařazovat cizí slova, ale chápu, že ne každý je tak nadaný jako já. Udělám ti takovou malou lekci: Counter Strike -> Protiútok.
-
lololol....jdu pryč...dneska jsem moc unavený číst tyhle bláboly od nákýho konzolisty
-
A o kterém neúspěšném Protiútoku to mluvíš? *1*
-
Alespoň by to mělo officiální podporu a ne že si nějakej puberťák zahraje na herního vývojáře a já si kvůli tomu nezapnu ani prohlížeč.
-
těžko říct o čem mluvíš, tvůj příspěvek je poměrně nesmyslný blábol, ale nenech se rušit, jen pokračuj *3*
-
jojo...zoufalost dělat módy...kdyby to radši vydali jako placené DLC, tak udělají lépe, viď? *6*
-
A koho to zajímá... Já nemluvím o původním Protiútoku... *7*
-
původní Counter Strike je mod ;)
-
To je ta neúspěšná střílečka, která je jen na PC? To jsou už tak zoufalí, že musí dělat módy aby jim to hráči hráli... *15* Raději zůstanu u CoD a BF4, tam si alespoň nemusím kupovat jak socka zbraně a navíc tam mám i nějaký postup u postavy (lvlování). *5*
-
Takže to bude jako l4d? já myslel, že to je obdoba módu pro CS, který už existuje dlouho a je docela zábavnej