Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevypadá to pěkně.... spíš jako Alenka v říši divů, a Dante vypadá jak traget a ne ten sebevědomej týpek co ho nic nezastaví...
  • !!OT!! Taky jsem si kdysi myslel, ze to bude nejaka kravina, ale po shlednuti par dilu jsem si ten serial zamiloval. Nikdy jsem se u zadneho kresleneho serialu, jako je tento, tak nepobavil.
  • Ringwraith
    MLP?

Even here?
    Fu*king ponyfags!
    *1*
  • Ringwraith
    Celou tu anabázi s novým Dantem považuju za značně nešťastnou... měli nechat starého a nikdo by nepindal.
  • EuroSamurai
    *1*
  • No tohle je typicka omluva vyvojaru, kteri nemaji dostatek fantazie aby zakomponovali neco noveho do stavajiciho universa. Takhle jim to pekne kazdej sezere, protoze je to alternativni realita kde je vse mozne...

Z meho pohledu ale prr. Novy design Danteho je hnusny, hra pro mne ztratila sve tradicni kouzlo, a to mam japonske mlaticky moc rad. No ... proste se zase vratim k Bayonette a Vanquish.
  • Nemozem si pomoct, ale nove DMC mi zatial nepride zrovna simpaticke... Mam z toho asi taky pocit ako keby som si chcel zahrat novy diel AoE a zistil som ze sa z toho stala fps s rpg prvkami. No holt, Dante mi bude chybat *9*
  • Je to reboot! Je to prequel! Je to reboot! Je to prequel! Je to spin-off! Je to liberální adaptace díla Můj Malý Poník: Přátelství je Kouzelné!

Tož kurňa Capcom, rozmyslete se už.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit