Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hraval jsem od zacatku a celkem me to bavilo a bylo to i zajimave sledovat kdyz vychazely nove "booky" zadarmo a celkove to tehdy vypadalo jako ze to nakroci zajimavym smerem ale ve vysledku do dopadlo jako kazda MMORPG jedine rozsirovani doznalo zvedani levelu a rozsirovani herni plochy... co se tyce mechanismu, AI, housingu a celkove hloubka tam zustal nevyuzity potencial :( od roku 2009 uz nehraju (jeste kdyz si clovek spocita kolik do toho nahazel prachu, za to by byli na steamu žně)
    • Tak AI mi nepřijde až tak špatná na MMO. Když to porovnám třeba s Age of Conan, tak v LOTRO běhají geniální mobové. *1*
  • Boj na koni je kravina pro hry typu LOTRO. Bohužel se nad tím vůbec lidi nezamysleli a chtějí to. Je to zásadní chyba.

Boj na koni si vyžádá obrovské změny v herním světě. A to protože:

Díky možnosti bojovat z koně se vám logicky zvýší rychlost běhu a to zdá se i v boji. Pokud ne, nemá vlastně boj z koně smysl, protože prostě jen nebudete muset sesedat z koně v boji a to je stejně k ničemu, když kůň zmizí po první ráně moba. Pokud se vám zvýší rychlost běhu v boji, může nastat to, že vás žádný nepřítel nezabije, protože ho prostě budete neustále kitovat. A to je špatně. Jedinou obranou by bylo mobům přidat tu vlastnost, že by vždy běželi stejně rychle, jako vy. Což je ale další blbost a další narušení hratelnosti. další možností je přidat mobům útoky na dálku - to ale nejde u všech (logicky vás nebude vlk zabíjet na 30 metrů).
    Ani nemluvě o hrůzách, které čeká PVP. Chudáci creepové.

Celkově si myslím, že pro LOTRO je boj z koně zbytečný. Taková věc se hodí do hry typu Mount and Blade, kde to má reálné opodstatnění a kde je to důležitý prvek hry, ale co v LOTRO?

Takže jak to bude nakonec vypadat? Pokud to vůbec vyjde (oni to slibují už léta), bude to nejspíše tak, že nebudete z koně moci využívat všechny skilly, že budete nějak omezení a nejspíše vás doběhne kterýkoli sprintující mob. Takže to bude spíše taková kosmetická a zbytečná změna. Kdyby raději propracovali instance a questy a koukli také na podceněné PVP.
    • A třeba se bude na koni bojovat jen v nové Rohan zóně tak jako byli litaci ve wow jen v outlandu prvně.. a třeba v PvP nebudeš moci bojového koně používat, to by museli creepum osedlat psy nebo co pavouky možna.

legendarky taky nemáš od levelu 1 že ale od 45.

pokud to bude tak, tak ty tvoje zhovadilosti platit nebudou :)

Boj na koni nesedi do LOTRa omg to je vyblitek roku lol omg roflmao wtf noob
      • Je to tak. Potvrdilo to T*rbine. Mounted combat bude fungovat jen v Rohanu, kvůli jeho rozlehlosti...
        • tak to by bylo přijatelné.
      • Už vidím, jak warg jede na wargovi...

Hrál si tu hru vůbec?

Docela pochybuju, že by to udělali jen pro jednu zonu. Ale může to tak být.

Chybí ti argumenty. Vlastně vůbec nevím, co jsi napsal.
        • Mounted combat udelali, protoze hraci ho po nich boj na konich proste chteji. Osobne si myslim, ze bude jen v nove mape, a to mozna jeste nejak omezene, a rozhodne nebude v PvP. Logicky by asi bylo, kdyby se na koni pouzival jiny set skillu nez ma postava bezne k dispozici. Jak to presne implementuji uvidime az nekdy koncem leta, predpokladam.
          • Kdyžtak "udělají". Oni to slibují už pár let.

Oni občas implementují věci, které zní dobře v PVE, ale jaksi zapomínají na PVP a tam ty věci dělají velké problémy. Příkladem je např. zkrácená doba "nastupování" na koně. V PVE je to super ale v PVP to znamená, že trochu šikovnější hráč vždycky stihne ujet před creepama. Totéž platí např. u změn u minstrelů. Nikdo za tuhle třídu hrát nechtěl, proto z něj udělali pána boha, aby za to někdo hrál a byli healeři do instancí, jenže zapomněli na PVP, kde jeden minstrel vyndá v pohodě celou skupinu creepů (teda pokud ti creepové nejsou už vyšší ranky).

Jiný set skillů by asi šel, jenže už tak je v LOTRO hodně skillů. Pokud to budou dva tři skilly, je to ok, ale pokud by to bylo více, nebylo by ty skilly kam dát. *4*

Možnost mounted combatu v jediné zoně je asi nejlogičtější, ale i to má dost negativ.

No uvidíme. Jsem spíše pesimista.
  • Mno komentar od Z.Z. asi nejak ztraci smysl.
    Protoze v datadisku Riders of Rohan podle nej mame chodit pesky ? *1*
    Boj z kone uz se jednou v lotru zkousel, tusim na test serveru (bullroarer) , nekdy okolo maleho rozsireni Enedwaith ...
    Ja osobne se na dalsi datadisk tesim a jsem zvedavej jak boj z kone bude vyresenej .
    • Samozřejmě že mají koně zůstat. Nikde jsem nepsal, že by se mělo chodit jen pěšky. Jen když se má bojovat z koně a kůň je rychlejší jak běžná chůze, pak to logicky znamená, že se v boji budete pohybovat rychleji (na koni ovšemže).

Podle mě jsem to napsal naprosto jasně. Takže nic neztrácí smysl. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit