Přejít na výpis diskuzí
Nový datadisk World of WarCraft ukazuje nové zóny, raidy a dungeony
15.8.2014 | Adam Homola
58 příspěvků
-
I když to budeš hrát jen týden, pořád jsou tři stovky slušná cena, nebo se pletu? Podívej se, za jaké peníze se dneska prodávají hry, které mají herní dobu 4 hodiny.
-
Biebera taky poslouchaji desitky miliony lidi a jeho hudba je taky mrtva - tvuj argument nema zadnou vahu.
WoW bylo uspesne naposled tak pred peti, sesti lety, od te doby ho hraji jenom patologicti jedinci, snowball effect jedinci nebo klasicka trial/bot/alt grupa, ktera vyplnuje kazde MMO az z nejakych 30% vsech aktivnich uctu. Smir se s tim, dite :) -
S WoD suhlasim, akurat si myslim, ze cinska Pandaria sa do sveta WoW nehodila...
-
Cataclysm byl hodně slibný, ale už Firelands docela podělali a po zkušenosti s Dragon Soul jsem si myslel, že se k WoW už nikdy nevrátím. Teď jsem si zaplatil Pandarii, jenom abych si prošel content (alespoň s LFR), abych viděl, o co jsem přišel a musím uznat, že mě to docela i mrzí, že jsem nehrál. Z Pandarie vydolovali co se jen dalo, její potenciál využili na plno a jestli tohle tempo udrží i s Draenorem (kterej má ten potenciál mnohem větší), tak je Draenor kandidátem na nejlepší expanzi :)
-
Koukám, že se dá vyprášit i uplně vydojené vemínko. To už zavání závisláky *4*
-
no, ja s pritelkyní byl cca 10let naučil ji hrat wow.nakonec se pres hru seznamila s klukem se kterym sme hrali.zacala snim chodit na obědy atd no a ted už maj syna :D
-
Dost vyrazne znizia pocet CC v PVP, takze by to mohlo byt zaujimave
-
praveze ne nezaplatim, jednou sem to uz udelal a pak sem ten mesic nevyuzil, koupil bych si to kdybych platil jen za dobu kterou hram
-
protoze lepsi zaplatit mesic, nez free to play, pay to win a jine hovadiny z ostatnich her
-
Ano, pravidelne mi wowko na 2-3 hodiny TYDNE zatemnuje mozek do cerna. Vic casu na nej nemam, protoze chodim do prace a mam i jiny konicky. *1*
-
Protoze to nutkani nakonec zvitezi a ty jim ten mesic poslusne zaplatis.
-
Chcel bych si to znova zahrat, ale proc musim platit za celej mesic kdyz chci hrat treba jenom týden? *10*
-
jo, Rift je taky dost dobrej a bohužel podle mě dost nedoceněnej. Určitě doporučuju všem.
-
To bych neřekl. Atmosféru jsem zažil ve vícero MMO. Propracovaný svět už dneska není problém. Třeba podle mě nejlepší atmosféru měl Age of Conan, nejlépe udělanou krajinu LOTRO, nejživější svět WoWko a Guild Wars 2. Ale to je jen můj osobní pohled.
-
Zaidna pohadka to neni. Raz priesl hunter do Black Division a zobral im Quetku. True story.
-
Classy nudné ? prosimtě .. hraju betu už měsíc .. a víš kolik oddělali spellů aby se to vrátilo zpět ke starým kolejím ? pvp je tedkom hodně rychlé a zabavnější .. než když jsi měl tolik CC a strašně moc spellů, že jsi nevěděl co klikat tedkom mám na magovi tak 12 spellů .. a je to pohodička :) navíc souboje nové jsou luxusní a dungeony ? normal na 100 co se testujou jsou hodně ostré ! :) oproti mop
-
Rift ? Tebe jsem spis tipoval na LoL nebo The Sims.
-
U WoWka je výhoda, že sa jedná o hru ktorá mala predtým úspešné uvedenie pomocou stratégií, kníh do lore, nie je to jednoducho prázdne MMO ktoré priletelo len tak z ničoho nič a ide vám vysvetľovať čo je kto a prečo, lebo to už je vysvetlené je ako v knihách a komixoch tak v hrách... WoW samotné len dodáva skvelú atmosféru rozpovedanému príbehu, aj keď som ho nehral už asi 3 roky, celkom pokukujem po novom datadisku, kedže je rozhodne príťažlivejší než posledné dva, z ktorých síce Cataclysm mal potenciál, no prepadol dosť ťažko a o Pandarii sa nemá ani cenu baviť...
Stále ma to celkom láka, len neviem či sa bude jednať aj o reálnu obrodu PVP-čka alebo pôjde opäť o nejaký pokus, ktorý skončí pri nevybalancovanom systéme, ktorý tu už snáď je od TBC-čka... -
Nekolik let mrtvy MMO - 6,800,000 platicich hracu :D
-
Já nic. Já WoWko nehraju. *4*