Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvědom si ale, že jestli je na té hře někdo závislý, tak je to čistě jeho chyba a né té hry ;)
  • tiez nechapem preco tu vypisuju, ja som wowko hral 3 mesiace, po necelom mesiaci som bol max lvl a tak som len raidil a zbieral lepsiu vybavu, a nato som sa pristihol ze ma to vôbec nebavi. Rozhodne nie ked inde je to iste zadarmo *3*
  • Odkial je tvoj avatar pls?
  • No lol a tak se ve wowku shledali a žili šťastně až do smrti a to je konec pohádky milé děti.

Apropos jestli je pravda co píšeš, tak mi napiš kolik vás je ? Dalo by se to spočítat na prstech jedné ruky a teď to porovnej s lidmi, kteří jsou na hře totálně závislí a hře podřizují vše? Myslím, že by ti nestačilo, ani kdybys měl 10000 rukou.
  • Někteří lidé to nepochopí prostě ;-) Myslím autora prvního příspěvku
  • Eh omyl, chcel som reagovat na ten hate prispevok hanse.
  • Ten WoW az tak zly nebude, ja som tam stravil 5 roko a dokonca som tam nasiel moju manzelku. Dnes sme vzorni rodicia, cas travime inymi cinnostami, obaja pracujeme a dobre zarabame. Mam ja dovod nadavat na WoW?
  • Nějak nechápu jak přeplácané? Stará zóna v krásném novém kabátu a několik dobrých nových nápadů :-)
  • Bez urazky,zkus si HC SOO Malkoroka,Thoka,Garoshe apod. Pak mi tady mluv o vyzvach lol. A k tomu casu, raiduju 2x tydne 4 hodiny. A nepripadam si,ze bych byl nenormalni a nestihal jine aktivity *1*
  • Nove modely ras super. Jinak je tam vsechno tak preplacane, az to hezke neni.
  • pve ve wowku nepredstavuje žadnou vyzvu, ani dungeony ani hc dungeony, ani raidy v LFR. je to proste primitivní obtiznost aby to mohl udelat kazdy a mel zadarmo gear. vyzva je mozna tak delani normalnich raidu v guilde ale na to normalni clovek nema čas.
    navic jim dochazi napady v dizajnu tech souboju s bossy. Taky po tolika letech uz jsou ty classy nudny, jedine že by je nejak zasadne prekopali ale do toho nepujdou.
  • Proč?? Kde se bere ta vůle to komentovat? Kde nacházíš vnitřní potřebu jít do diskuze o hře která tě nezajímá a podělit se o názor který zase nezajímá lidi co to hrají? Mě to prostě nejde na rozum, tobě vadí že tím lidi vyplňují SVŮJ čas? proč proboha? Ale hlavně pak, proč tím pokrytecky ztrácíš čas ty?

To jsi přišel na games.cz uviděl jsi titulek WOW a řekl jsi si tak to teda ne, tihle lidé mě potřebují, musí se dozvědět že mě to přestalo bavit před x lety a oni tak ztrácí svůj čas.

Wow jsem hrál a přestal času věnovaného nelituji a těm co to hrajou přeju, že jim to nejspíš přináší potěšení který to přinášelo svého času mě. Univerzum však stále občas sleduji a právě zveřejněný filmeček jsem se zájmem zkouknul až jsem metaforicky musel nostalgickou slzu zamáčknout jak mi to připomnělo staré dobré War3.

Omlouvám se za kritiku, ale fascinuje mě, že z nějakého důvodu WOW (a PS4 vs XBONE vs PC) stále vyvolávají tyhle výlevy haterů. Snad když mě to nebaví, tak tím netrávím čas ne?
  • v novem dataci bude nerf statu aby byl dmg jako na TBC/WOTLK

i blizz ví že už to začíná bejt moc když tam lítaj miliony tady miliony tam, ne jako dřív když mel clovek radost ze dava spellem o 100 vic a byl Pán

resil se každej bod statu a měnil hrozne moc ted ma vec 23768762 stau a kazdemu je to u zadku...
  • Taky jsem si rikal,co tim chtel autor rici? 2 odstavce totalne o nicem,ktere by stacilo shrnout do dvou slov "nesnasim wowko" *3*
  • Hmm ten Ashran *8* Tam asi budu travit posledni tydne tohoto roku *1*
  • Leerooooy!! RIP :D
  • ses frajer!
  • Nové zóny. raidy, dungeony, monstra ... atd. atd. atd. kolikrát, že to tady již bylo ??? A kolikrát to tady ještě bude, asi ještě hodně dlouho, pro některé se bohužel stalo wowko jediným smyslem života, bohužel i já znám osobně takové jedince dokonce i ženského pohlaví ... no škoda mluvit ...

A co se hry potažmo datadisku týče, ne děkuji již nechci pro mě wowko umřelo společně s Arthasem a dále již nemám zájem se stát otrokem této hry, která navíc je již dávno za zenitem a točí se s každým dalším datadiskem pořád dokola pouze s vyššími staty a lvlcapem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit