Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm ten Ashran *8* Tam asi budu travit posledni tydne tohoto roku *1*
  • pve ve wowku nepredstavuje žadnou vyzvu, ani dungeony ani hc dungeony, ani raidy v LFR. je to proste primitivní obtiznost aby to mohl udelat kazdy a mel zadarmo gear. vyzva je mozna tak delani normalnich raidu v guilde ale na to normalni clovek nema čas.
    navic jim dochazi napady v dizajnu tech souboju s bossy. Taky po tolika letech uz jsou ty classy nudny, jedine že by je nejak zasadne prekopali ale do toho nepujdou.
    • Classy nudné ? prosimtě .. hraju betu už měsíc .. a víš kolik oddělali spellů aby se to vrátilo zpět ke starým kolejím ? pvp je tedkom hodně rychlé a zabavnější .. než když jsi měl tolik CC a strašně moc spellů, že jsi nevěděl co klikat tedkom mám na magovi tak 12 spellů .. a je to pohodička :) navíc souboje nové jsou luxusní a dungeony ? normal na 100 co se testujou jsou hodně ostré ! :) oproti mop
    • Bez urazky,zkus si HC SOO Malkoroka,Thoka,Garoshe apod. Pak mi tady mluv o vyzvach lol. A k tomu casu, raiduju 2x tydne 4 hodiny. A nepripadam si,ze bych byl nenormalni a nestihal jine aktivity *1*
      • Někteří lidé to nepochopí prostě ;-) Myslím autora prvního příspěvku
  • Cataclysm byl hodně slibný, ale už Firelands docela podělali a po zkušenosti s Dragon Soul jsem si myslel, že se k WoW už nikdy nevrátím. Teď jsem si zaplatil Pandarii, jenom abych si prošel content (alespoň s LFR), abych viděl, o co jsem přišel a musím uznat, že mě to docela i mrzí, že jsem nehrál. Z Pandarie vydolovali co se jen dalo, její potenciál využili na plno a jestli tohle tempo udrží i s Draenorem (kterej má ten potenciál mnohem větší), tak je Draenor kandidátem na nejlepší expanzi :)
    • S WoD suhlasim, akurat si myslim, ze cinska Pandaria sa do sveta WoW nehodila...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit