Přejít na výpis diskuzí
Nový deníček Warhorse Studios mluví o enginu
9.5.2012 | Aleš Smutný
244 příspěvků
-
Už Dan Vávra změnil svůj nepřátelský názor na PC a dočkáme se tedy za těch 10 let (buďme realisté*1*) všech, předpokládám tří verzí Husitského RPG hezky najednou?
-
-
važne nevim proč by nekdo delal obrovskou hru za cenu jedne s tím že se vyvoj protahne, proč neudelat cast hry, treba tretinu, vydat to driv a zbytek se dodela jako pokracovani, nebo datadisk ci dlc. ja stejne hry ktee maji vic jak 20-30 hodin herniho casu nedohraju (pokud se nejedna o multiplayer). Co me privadi k otazce, bude tam multiplayer? Protože dnes vydat ciste single hru je zpatecnictvi
-
-
Že ty musíš mít MP a kratší herní dobu, to není problém ostatních. Mafia 1 taky MP neměla a kolik jsem u ní strávil desítek hodin...
-
-
To mi povídej, před pár dny jsem si ji koupil na steamu a znovu (asi po šesté) dohrál *1*
-
-
Vidíš, pro mě je MP naprostá ztráta času a hraju jen SP maximálně CO-OP s kamarádem. Příčí se mě cpaní MP do her kam vůbec nepatří (třeba Dead Space 2) i ta všemožná MMOčka.
Za kvalitní SP-based hry na PC a konzole dávám plnou palbu (Metro 33, Singularity, Enslaved...), ty multiplayerové buď nekupuju vůbec, nebo ve slevách pro dobrou bžundu s boty v anemickém "SP" (Brink, Section 8, Red Orchestra). A nejsem zdaleka sám. -
-
presne do některejch her MP vubec nepatri, u GTA4 jsem si rikal kdyz uz to budu mit koupeny zkusim i ten MP a byla to nezkutecna zbytecnost kdyby misto toho pridali jen 2 singl mise byl bych 1000x vdecnejsi
-
-
-
-
To je zase chytrejch hlavicek. Husiti pry nemaji co nabidnout. Neco takovyho se rikalo, kdyz mel vyjit prvni Assassins Creed, hra odehravajici se v Jeruzaleme, OMG koho to zajima. Pak se ukazalo, ze to ma byt z casti sci-fi, OMG to bude propadak, kdo to bude hrat... A nyni je to jedna z nejuspesnejsich serii. Na tema husitstvi, s lidma u nas se deje opravdu neco podivnyho, protoze cokoliv se tyka naseho naroda, historie je neustale zpochybnovano a zatracovano a sebemrskacsky zadupavano jako bezvyznamne a dokonce trestuhodne. Ze husiti byli dokonce loupeznici, grazlove a ja nevim co. Co to je? Kde prebirate tyhle zjednodusujici radoby pravdy, aniz byste meli sebemensi poneti o souvislostech te doby? Husiti bojovali za svou viru, tomu, cemu verili, to si uz dneska asi tezko kdo dokaze predstavit, co to vubec znamena.
Na hru se sakra tesim... -
-
I Hitler bojoval za svoji pravdu, takze tenhle argument neni na miste. Ja hodnotim duledek pro ceske zeme, kterej je bohuzel znacne negativni.
-
-
Podle té reakce je vidět, že nevíš, o čem mluvíš.
To bysme mohli říct, že i Hitler vyjadřoval nějaký názor, asi jako ty... -
http://cs.wikipedia.org/wiki/Godwin%C5%AFv_z%C3%A1kon
-
LansCz - Ptám se podruhé a ptám se naposledy. Vyjmenuj nějaká české/zahraniční středověké válečníky o kterých by mohla být tahle hra a o kterých by se nedalo zároveň říct, že jsou to "sprostí vrazi". :) + ještě nějakou válku ve středověku, která by měla na České nebo kterékoliv jiné země pozitivní dopad. :)))
-
-
na tu prvni čast otazky me tak namatkou napadaji obranne valky proti turkum
-
-
Ale kdyby byly vydány Turkům Rakousy, Čechy a Uhry bez boje, nebo kdyby se Turci odešli z Balkánu sami, tak by přímých obětí na životech a škodách na majetku bylo mnohem méně. Tak jako tak, pro obyvatele v jejichž domovech se válčilo bylo katastrofou ať zrovna vítězila ta či ona strana. Ekonomicky měly ty "obranné války" (velmi rychle se proměnily v ofenzívní) devastující dopad nejen na samotné Uhry a prokazatelně pozitivní dopad na životy lidí neměly. Jen určily na koho poddaní dělali. *4*
-
-
samozřejmě Fr a VB bylY.... :D
-
Až na ten drobný fakt, že Čechy se nebránily a de facto opravdu byly Mnichovem vydány Hitlerovi na pospas.... Francie a Británie byli do určitého bodu vůči všem protihitlerovským akcím hodně zdrženliví. V podstatě máš pravdu, ale analogie je to špatná
-
no ale bránit se musíš a bránit se má smysl, jinak bychom ani neporazili Hitlera a byli vydani napospas agresorum
-
-
-
-
Vzepreni se rimsko katolicke cirkvi, svobodne mysleni, svoboda vyznani, to vsechno melo velky vliv a nejen pro ceske zeme, ale celou Evropu.
-
-
-
je pravda že pán Vávra pekne píše :) (ak to v angličtine píše on osobne tak potom klobúk dole :D) pravidelne čítam a docela ma to baví nazrieť do zákulisia... koncept hry znie zaujímavo už len to správne uchopiť do herných mechanizmov...
-
-
Pokud to pise sam tak zrejme absolvoval kurz anglictiny. Pred par mesici jsem cetl neco co psal anglicky a byla to hruza. Pak tu byl nejaky odkaz na dalsi jeho clanek a to bylo o neco lepsi.
-
-
kurz? :D chcel by som ho vidieť... ja napríklad hovorím plynulo po anglicky ale s gramatikou mám problém vždy :D...
-
-
-
Ja bych vas basnici vlastence jenom rad upozornil, ze husiti byla jenom teroristicka sebranka, ktera uvrhla ceske zeme na mnoho dalsich desitek let do obdobi temna. ZAdnej hodnej strejda Zizka, ale splasenej dav palici knihy a vrazdici inteligenci a kazdeho nesouhlasiciho. Je ostuda tohoto naroda, ze si za sve hrdiny vybere vrahy, kteri sice vyklepali par nemeckych panciru, ale zaroven systematicky vyvrazdovali ceskou elitu. OMG
-
-
ty máš asi datum narození až po roce 1990 ??? jak tohle může někdo napsat omgf
-
Jen jedna rada, nedívej se na tehdejší události dnešním pohledem, to bys pak mohl každého druhého týpka třeba onálepkovat rasistou nebo masovým vrahem. K systematickému vyvražďování dospěla až naše doba, středověk vypaloval města a vesnice právem vítěze, ale nikdy ne proto, že by tím sledoval nějaký vyšší cíl.
-
Ano, uvrhlo nás to do izolace na několik set let a zatímco na jihu a západě už probíhala renesance, my jsme byli odříznutí. A co jako? Jak mohli tehdy lidé vědět, jak to všechno dopadne? Ten boj prostě působil jako boj za dobrou věc. Kolik takových v historii bylo? Zvrhlo se to, byl to komplexní problém a neobešlo se to bez hnusáren na obou stranách, ale alespoň to mělo nádech něčeho většího než války pramenící z čirého politikaření, touhy po moci, surovinách apod. Chátra při válkách páchá zvěrstva, tak to prostě bylo a bude.
Jinde píšeš, že brojíš proti náboženskému fanatizmu a že tě štve, že boj probíhal ve jménu Boha. Je strašně jednoduchý hodnotit z pozice člověka 21. století středověkej lid jako bandu zfanatizovanejch magorů. Jenže takovýhle hodnocení je zároveň zcestný. Víra prostě vládla civilizovanému světu, člověk neměl šanci se z ní vymanit. Filosofie (tehdy v mnohem širším slova smyslu - z dnešního pohledu i věda) byla podřízena teologii. Víra prostě byla provázána se vším, hlavně se záležitostmi intelektuálníámi a člověk měl v sobě křesťanství zakořeněné. Většina z nás je podřízena své době. I takový velikán jako např. Aristotelés si nedovedl představit antický svět bez otroctví (despotiké - tedy ne tak úplně otroctví v dnešním slova smyslu). To byl prostě tehdejší duch doby. Ve středověku byl Bůh středobodem všeho a do všeho také zasahoval, i když třeba jen nepřímo. Takže vyf*ckovat je všechny s tím, že to byli to jen náboženský fanatici, je strašně zjedušené a primitivní.
Takže naopak, z pohledu dané doby, mi přijde boj ve jménu Boha jako nejvznešenější a nejdůležitější věc. O nic většího už prostě bojovat nešlo. -
-
aha takže ve středověku buh zasahoval ty jsi věřicí ?
-
-
Přečti si ještě jednou co psal, třeba to pak pochopíš.
-
-
Já bych řekl, že husitstký hnutí nijak zvlášť nevybočovalo ze schématu válek o "politikaření, touze po moci a surovinách". V prvotních fázích to bylo především o tom, že část "ne-až-tak-mocnejch" lidí si chtěla přerozdělit trochu majetku církve a světský moci, a použili k tomu pěknou a populistickou záminku. Ovšem když přerozdělování skončilo, tak najednou měli na krku polní vojska, která nic jinýho než drancovat a zabíjet neuměla, což pak vedlo k tomu, k čemu to vedlo. Nepochybuju, že tam byla spousta idealistů, ale základ toho mocenskýho posunu určitě nebyl založenej jen na obrodě církve a podobným bulšitu.
S tvým druhým odstavcem souhlasím, ale domnívám se, že to nebyla motivace těch lidí, co v tomhle konfliktu tahali za nitky. -
-
Že by tahle celkem lidová vzpoura byla nějak pragmaticky promyšlena a řízena rozhodně není pravda. Překrucuješ věci podle dnešní optiky a zapomínáš na to, jak velkou roli mělo tehdy v životě náboženství - s dneškem naprosto nesouměřitelné. Nebo snad Husovi zastánci a sám Hus byli taky nějací pragmatici? To asi těžko. Proč by se husité štěpili od Žižky, když by s ním chtěli všichni jen drancovat kostely?
Drancování polních vojsk byl logický důsledek událostí a nutnost ty chlapy nějak živit a zabíjení zase důsledek stupňujícího se fanatismu (dohoda s katolíky stále v nedohlednu, nepřítel za humny i doma). To už jsou pravidla války. -
Pocatek byla jednoducha vzpoura a snaha zalozit lepsi spolecnost nez do te doby byla, zadne tahani nikoho za nic. To zacalo az pozdeji, kdy se rozdelili na nekolik proudu a zacali se hadat mezi sebou.
-
-
-
Ja bych vas basnici vlastence jenom rad upozornil, ze Gabčík s Kubišem byla jenom teroristicka sebranka, ktera uvrhla ceske zeme na mnoho dalsich let do obdobi temna. ZAdnej hodnej akt vzdoru, ale splasena dvojice palici na projíždějící kabriolet a vrazdici inteligenci a kazdeho nesouhlasiciho. Je ostuda tohoto naroda, ze si za sve hrdiny vybere vrahy, kteri sice vyklepali par nemeckych panciru, ale zaroven systematicky vyvrazdovali nemeckou elitu. OMG
Už Ti konečně došlo, jaký jseš nekonečný idyjot? -
-
Pěkné. *5*
-
Pokud to chces srovnavat s timhle obdobim, tak pouzij spis nemecke systematicke vyvrazdovani narodnostich a nabozenskych skupin...vlastne se vubec nicim nelisili...jenom nevyhrali, takze je ted nenosime na rukou...husiti delali vlastne to stejne....
-
-
Aha, takže Husiti spravovali po Čechách několik koncentráků a katolíci museli nosit modré čepice? Dnes už ses zesměšnil dost, dobrou. *3*
-
-
He, modré čepice = BORДT reference. *15*
-
-
oprava*1436 samozřejmě *1*
-
-
"V letech 1421–1424 bylo v Čechách a na Moravě zničeno 14 benediktinských klášterů a 18 proboštství, přičemž bylo usmrceno přibližně 674 řeholníků a řeholnic. Dále husitská vojska zničila 16 premonstrátských klášterů, ve kterých zemřelo snad 575 řeholníků a řeholnic. Cisterciáckých klášterů a proboštství bylo zničeno 33, pobito bylo 3884 řeholníků a řeholnic. Augustiniáni přišli o 40 klášterů a 450 členů řehole. Zpustošeno bylo i 44 klášterů minoritských, 37 dominikánských a 3 další kláštery jiných řádů, celkově v nich bylo pobito 550 řeholníků a řeholnic. Plenění klášterů pokračovalo i ve 2. pol. 20. let 15. století."
Citace Wiki...ale mas pravdu, oni byli ve skutecnosti strasne hodni a vedl je hodnej jednookej pan.:) Hitlerovo vyvrazdovani na zaklade puvodu nebo viry se to vubec nepodoba.:D -
-
Čo s nacisistickými vojskami, nech si to porovná "bojom za demokraciu a slobodu" ktorý dnes vedie"najdemokratickejšia krajina sveta." *15*
-
lanscz - Vypadá to, že máš problémy se čtením a chápaním textu, dotyčný totiž o Žižkovi nikde netvrdí, že to byl hodný pán, ale hodní páni nebyli ani ti, kteří upálili Husa, ani ti co vedli do Čech výpravy. O jediné pravé církvi ani nemluvím.
A když už chceš být spravedlivý, tak teď hezky porovnej s Hitlerovými vojsky každou armádu na světě (včetně armád těch národů jež byly nacisty systematicky vyvražďovány), protože každá armáda *ve válce* (a tebou zmiňovaná 20. léta 14. století u nás válečné byla) likviduje určité jí odporující organizace drancuje pro kořist a rekvíruje proviant. Čím jiným byly všechny ty kláštery, než opěrnými body katolíků a podporou pro do země proudících křižáků s právem zabíjet "kacíře"? Ano je to hnus, ale myslíš si, že by katolíci zacházeli s na hlavu poraženými kališníky v rukavičkách, ty nevíš jak se ve středověku nakládalo s kacíři? Tvůj pohled je až děsivě zjednodušující (zlá "lůza" vyvražďující "elitu"), schovej si to až budeš sepisovat Nové mýty České. *3*
Lety 1336-1470 Husité jasně dokázali, že nebyli lepší, ale ani horší než ostatní politicky-náboženská hnutí v Evropě té doby. Důkazem toho je, že kláštery nehořely a katolíci měli pokoj a když zavládl mír, dokázali zemi normálně spravovat.
-
-
-
Tak víš co? Zkrátíme to. Myslíš si, že akce Anthropoid byla teroristický čin ano x ne?
-
-
ALe vubec ne...ver mi ze k pamatce odbojovych skupin mam uctu a uznavam, ze postupovali presne podle platnych zenevskych konvenci. Sice ve vysledku nahradil Heidricha nekdo malinko horsi, ale to uz je valka. Ale porad sem tahas srovnani odbojove cinnosti utlacovaneho naroda proti husitskym zverstvum. Jestli mas pocit, ze ceske zeme tehdy byly nekym utlacovane, tak vazne o tomhle obdobi moc nevis...do sr*cek padly az v obdobich nasledujicich.:)
-
-
2 LansCz: To opravdu čerpáš z Wikipedie? Já už jsem doufal, že umíš latinsky a probíráš se starými spisy... tak nic, no.
-
No asi se to te luze, co vzala vidle a vykopala nenazranou cirkevni ,,inteligenci,, z jejich kresel nelibilo. Nekdo zacit s tim uklidem musel, holt to byly ceske zeme, ktere se toho chopily - mozna prave diky sve rozvinutosti tam lidi pochipili, ze je asi neco shnileho v te jejich super katolicke cirkvi, ktera ovlada jejich zivoty, ale pritom se chova jako prase.
-
Ale pomuze ti i wiki...proste si otevri husitstvi a hledej dusledky.:) Nesmite tomu Palackemu vsechno verit.:)
-
Az do husitske revoluce byly zeme koruny ceske jeden z nemocnejsich zrizeni ... minimalne ve sve evropske casti. Po husitske revoluci to byla jen troska zaostavajici za ostatnimi. Placneme se vsichni do hrudi, jak jsme se dokazali znicit a jeste to dodnes oslavujeme.:))) A vsechno ve jmenu boha. Sorry, nejdu jenom proti husitum, ale vseobecne proti vsem projevum nabozenskeho fanatizmu. To i ten prumernej krestan alespon drzi o inkvizici hubu...my tady neco podobneho oslavujme ve jmenu kalicha.:D
-
Ještě poslední dotaz a pokračování zítra:
Z jakých pramenů čerpáš v otázce Husitství?
-
-
-
-
Dekuji ti za hlubokou myslenku podporenou silnymi argumenty...toho si vzdy vazim, loosere.:)
-
-
Prostě sis pěkně naběhl na vidle a teď celý rozlícený kopeš kolem sebe. Ale jestli chceš, můžeme srovnávat větu po větě z Tvého i mého příspěvku a budeme hledat hluboké myšlenky a silné argumenty.
A pro Tvoji informaci, lingvisto, loser se píše s jedním o, protože "lose" a ne se dvěma OO, což znamená volný, nepřiléhavý. Budeš se tu ještě dlouho ztrapňovat?
-
-
-
placas kraviny kamo..tak jak delali komousi z husitu mega hrdiny, tak ty znich delas teroristy
-
-
Urcite me rad poucis o prospesnosti husitskeho tazeni, niceni svetskych i duchovnich pamatek, likvidaci tehdejsi inteligence...to byla genocida...ale holt historii pisi vitezove.:) Studuj a pochopis.
-
-
Teprve až nás ty poučíš o prospěšnosti tehdejšího zřízení, o prospěšnosti chamtivosti, odpustků, Husova upálení, křesťanského fanatismu, hromadění majetku církví, křížových výprav do Čech, té údajné inteligence, o jaké mluvíš, atd...
-
tehdejsi inteligence byli predstavitele cirkve
-
-
Protože měla de facto monopol na vzdělání.
-
-
Silná slova, silná slova. Dobře, tak doporuč nějaké podle tebe nezávadné hrdiny o kterých by se měla udělat válečná hra z prostředí Zemí Koruny České. Snad nejsi tak naivní a nedomníváš se, že existuje nějaká "čistá" válka...
A taky předpokládám, že měříš všem stejně přísně a obdobně se ti hnusí, když Francouzi chovají v úctě válečného štváče a masového vraha Napoleona, Angličané své koloniální gentlemany, co například ještě v 50. letech 20. století v Keni rožnili lidi a nebo že v Litvě chovají ve značné oblibě své SSáky. :) -
-
Neboj, nedelam si iluze o vetsine narodu...i ten koncentracni tabor byl vymyslen anglicany.:) Bohuzel alespon ten Napoleon ventiloval svou agresi ven...jen my si vrazdili hlavne svoje lidi.
-
-
TO je ale riziko kazdeho vojaka ... ja tu zbrojim proti nabozenskemu fanatizmu. To ze se vojaci zabiji mezi sebou me moc netrapi, to pokladam za prirozene.:)
-
Napoleon sice ventiloval agresi ven, ale říkej to těm tisícům Francouzů, co kvůli tomu venkovnímu ventilování padli po celé Evropě.
-
-
-
-
-
-
Nemůžu si pomoct, ale kdykoliv vyjde nějaka česká hra nebo dál východní , tak ma realistickou grafiku (operace flashpoint, mafia a z tech východních třeba stalker). Sice nema žádný extra super vymazleny shadery a textury, ale maji něco co američani neumí. Z mála udělat něco co je pěknyho pro oči. Přesně tohle vidim v tom prvním screenu. Klobouk dolů hoši.
-
-
Screenshot from CryEngine 3 from Crytek's promotional materials. (© Crytek)
-
Však my ještě světu ukážeme *3* A máš recht, i třeba Poláci se ze Zaklínačema vytáhli a hry od nás z jistých částí Evropy mají své osobité kouzlo a originalitu a jsem za to rád. Pevně doufám, že se Danovi i jeho týmu podaří udělat něco velkolepého a těm hollywoodským hrám vytřeme pdel ;P Taky teď do toho nebude kecat žádné 2K a klidně ať to zabere více času, hlavně věci neuspěchat. No ale zase ani moc zbytečně neprotahovat, že jo :)
-
-
*11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
OMG, jděte s těma pseudointelektuálníma debatama nad historickýma reáliema do řiti, Hairy_Assi a Cahire!!! V každé diskuzi to musíte vytahovat...
*11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* -
-
Trolminátor 3: vzpoura trolů... *1*
-
-
A do jaké role obsadili zdejšího trola? Mírně vyčuhující obsah popelnice v 25. minutě?
-
*5*
-
-
No ze si na pseudointelektualni debady stezujes zrovna ty *1* *1* .Byt tebou,tak mlcim.
-
kdysi tady na tiscali vladl docela drsny režim kontroly diskuzí, nejsem pro to aby se to vrátilo, ale tohle je jasný spam, mel bys dostat ban
-
Ač mám pro takové věci docela pochopení, tak musím souhlasit, protože tyhle historické oonanie (zakázané? proč?) mi už také začínají dost lézt na nervy. *16*
-
-
Jednoduchá rada, když tě to vlákno nebaví, tak ho ignoruj. *3*
-
-
Občas jsou ty vaše výlevy i zábavné, jenže já si při nich vždy připadám jako naprostý pitomec, který ví o historii prd, a to mě trápí. *7*
-
-
Až se tady bude někdo bavit třeba o autech, tak zase budu vědět prd já. To máš prostě prašť jako uhoď.
-
-
-
-
OMG, jdi s těma pseudointelektuálníma debatama nad Skyrimem do řiti, Trol.diskuzni@tiscali.cz!!! V KAŽDÉ diskusi to musíš vytahovat...
-
-
Aspoň je to k věci... Ty vaše m*sturbace nad tím, jak hrozně toho víte o historii (přitom je vcelku pravděpodobné, že víte velké kulové o tom, jak to doopravdy kdysi bylo), jsou fakt k nevydržení. *7* *6* *11* *16* *10* *13* *12*
-
-
Ty jsi fakt hova*o *11*
-
-
Aspoň jasne vidíme, že jediné, čím dokáže prispieť do diskusie sú zvratky...
-
-
"Aspoň je to k věci..." To si děláš srandu! *1* *1* *1*
-
-
samožrejmě že ano
-
-
-
-
-
Mě třeba zajímá jak bude mít tým Dana Vávry vyřešen sanitární systém ležení. Infekce a nemoc je sviňa a zabije často při obléhání víc bojovníků než zbraně.
No a samozřejmě, jestli budu jako kušník moct mířit přímo na koleno protivníka. *1* -
Vávrovi věřím, má to v hlave srovnané, jeho myšlenky mají logiku, líbí se mi myšlenka udělat rpg jako hru z reálné historie a doufám že to taky tak bude a ne jen obdoba na zaklínače. Výber období je taky zajiímavej, proč ne. V tom deníčku se píše "choose your religion" tak myslím že se bude dat vybrta jestli hrát za katolíka nebo rebela, co mi prijde jako zajímava volba. Držím palce a ať to netrvá moc dlouho!!!
-
-
"choosing your religion" odkazuje na to hledání enginu, o kterém se v článku píše. Něco jako, že si autoři vybírali svojí "modlu" - pracovní nástroj.
-
-
no podle meho je to taky neprimy odkaz na hru, i když se tam píše o enginu
-
-
-
Ano jsem to já. Po úspěchu Zaklínače jsme si řekli že uděláme velmi podobnou hru podle Sapkowského románu. Takže nemusíte se bát nepujde o historickou hru ale o fantasy z kouzly, monstry atd. Prostě to bude takový zaklínač jen se to bude jmenovat jinak. Popravdě já z dejepisu toho taky moc nevím ani jsem sapkovského nečetl ale to je jedno.
-
-
prosím aby se za mně přestali vydávat blbci děkuji
jinak nevsímejte si ho opravdu to bude o husitech a pujde o historickou hru uvažujeme ovšem o vložení magie do hry ovšem to je stale ve faži debat -
To je st*evo
-
Budou tam dobový hajzly, Vavro?
-
-
Mimochodem, ve Skyrimu záchody jsou. *3*
-
-
Jistěže ano, první hned v dole nad Riverwoodem. Ale tak daleko se Vávra nedostal. *1* *1*
-
-
V jednom dole maj zachody a cela krajina Skyrimu chodí s*át tam? :D
-
-
Kdeblíky byli celkem in. Ja nevim no :) Ja Skyrim nehral ani po tom netouzim po zazizcich s Oblivionem. Vim ze Vavra prehanel, ale urcite si nevymyslel. Vzhledem k tomu ze je vetsina terenu generovana .. ja preferuji osobni dotek jako treba v Zaklinac 2 ;-)
-
v lepších domech jsou sraací kbelíky a nádoby, v jedné pevnosti byly taky takové sraací koutky.. je tam toho celkem dost.. ale nevim proč to řešit, když v takové době chodí všíchni čůrat a kakat za barák či do keře
-
-
-
-
Jasny,v ramci miniher
-
-
Sraní jako minihra? Úžasné!! Ten chlap je genius!!! *1* *1*
-
-
-
Chabý pokus...
-
-
vi uz nekdo, kdy by hra mohla vyjit (rok)? Snad trochu drive nez teamu dojdou penize, pan Bakala jich totiz bude mit asi celkem dost :-D
-
-
Bakala si nakradl dost, neměj starost. A kdyby došly, tak jsou tady vždycky dobrý kámoši z ODS. Jako před volbama jim zase pár mega uleje a oni mu nějakou zakázku dohodí.
-
S vydáním počítáme tak kolem roku 2017.
-