Přejít na výpis diskuzí
Nový díl Battlefieldu se podle anonymních zdrojů vrátí do druhé světové války
2.3.2018 | Václav Pecháček
43 příspěvků
-
Super, pevně věřím, že to bude 1000x lepší než trapný, nudný COD 2WW, je fakt, že druhá světová byla běžně 6v6 ;D Takže za mě jasný pre-order.
-
mne osobne ani neprijde zajimave, ze se vraci k druhe svetove valce...
Naopak, druha svetova valka je fajn tema, samozrejme nejakej utek k jiny dobe chapu, nadruhou stranu opravdu chceme takovy zhovadilosti jako COD Ghost, COD AW? BF: Hardline? Kdyz jsou to vsechno nahratelny odpady, ktery sazeli na "radoby" akci ale uplne se vykaslali nejakou smysluplnost.
Podle me ani extra nezalezi na dobe do ktery je hra zasazena (samozrejme ze zalezi, ale okrajove)...
Nicmene na co vsichni kaslou nejakej smysluplnej pribeh a zaklad... WW2 miluju, ale COD jsem vynechal, proc? protoze to je zase o tom jak 3 amici vystrili celou zlou nepratelskou armadu.
Kde je treba poselstvi ze lidi ve valce zbytecne umirali? Z tohodle duvodu mam treba hodne rad BF1 (ackoliv me prvni svetova valka vicemene nezajima), protoze prvni dva pribehy (tank, letadlo) jsou proste naprosto paradni... udelat z toho kampan delsi nez hodinu, tak je to proste super.
Misto toho lidi kupujou takovy shity jako je COD, kterej pres svejch 50 ruznejch radoby pribehu nema davno existovat... -
-
Kampaň BF1 je největší odpad, to si raději pustím COD. A co se týče toho, jak tři amíci vystřílí celou armádu? Najdi si jiný žánr, než je FPS.
To teď budou všichni dělat WW2? Snad se potvrdí nový Black Ops (doufám že nebude tak hroznej jako trojka). WW2 je dobrý nápad, ale nemusí vycházet každý rok.
-
-
Jen houšť a větší kapky... *4*
-
Promiňte, ale já se spíš těšil na Battlefield V... ietnam *7*
-
nejake Battlefieldy som preskocil (BF:Hardline,BF:BF3 bez seasonpassu),BF1 hram len koli grafike,ale pre BF WW2 obetujem aj 100eckovy paper....a dufam,ze to nebude loot boxova gamesa.
-
-
to si pis ze tam mikrotransakce budou.. Furt je to jen kseft a dnes je todle proste trend.
-
-
BF1 byl prvni Battlefield o kterem muzu rici, ze me opravdu bavil. Nadherna grafika, zadne zbytecne maluvky jako mel BF3 a 4, famozni soundtrack, zajimave zbrane a neokoukane prostredi 1 sv valky. Takze bomba. Jenomze po vice nez roce, kdy BF1 jelo, se hraci a to i vcetne me urcite uz prejedli minulosti a zase by chteli dostat soucasnost. Alespon mluvim za sebe a verim ze spousta lidi by to tak uvitala. No a po soucasnosti kdyby prisel novy BF z 2 sv tak by to bylo fain. Ale davat po 1sv hned 2sv no nvm... Na druhou stranu uz vidim to porovnani s COD WW :D
-
Na tuhle zprávu jsem čekal. Bylo nad slunce jasné, že záměr BF byl 1. světová a co pak? Ano druhá... a pak? Pak bych tipoval buď období studené války (teď jsem si úplně vzpomněl na Flashpoint *4* ) nebo nějakou scifárnu (lidi proti mimozemšťanům, boje ve vesmíru i na planetách, postavy i objekty ve stylu prvního X-COMu (něco jako scifi retro))...