Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Osobne ne mam vubec duvod kupovat novyho Battlefielda. BF 1 me furt bavi a ma nove dil prechazet nehodlam
  • Battlefield 1 byl první díl který jsem si nekoupil. Postupně se z úžasné a zábavné hry, kterou jsem miloval, stala frenetická, zběsilá a bezduchá akce. Až zase, jako po každém díle napíší o tom, že tento nový battlefield bude ještě rychlejší a akčnější půjdu zvracet.
    • Ono by to také nechtělo jen číst, ale i hrát. *1* By mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že je frenetičtější, zběsilejší a kdovíco než předchozí díly. *1* Až si to někdy zahraješ, tak pak budeš kroutit hlavou, co za nesmysl jsi to napsal a ještě víc litovat, že jsi dal na nějaký texty a nehrál si to dřív. Protože tě asi aspoň trochu bavily poslední díly, tak tohle bude mnohonásobně víc. Jelikož úplně každej, koho baví FPS si tam najde to, co ho tam bude bavit.
    • Nerozumím, i na starých mapách?
  • Ja myslel, ze ted prijde opet Bad Company :(
    • BC:2 byl poslední zábavný Battlefield. BF3 byl modrý pseudorealismus. BF4 byl bugfest. Hardline bylo DLC za plnou cenu a BF1 nenaplnil moje očekávání (příliš mnoho automatických pušek a žádná spolupráce).
  • Zaspali. Serie BF zaspala uz přes rok.
    Ted je tu Tarkov, nejakej blbej BF nikoho nezajima a zajímat nebude. Je to mrtvy.
    • Kompost
      jablka/hrusky
  • Vietnam? Nic? *3*
    • Krescz
      Rising Storm 2
  • CRYPT
    BF1 byl prvni Battlefield o kterem muzu rici, ze me opravdu bavil. Nadherna grafika, zadne zbytecne maluvky jako mel BF3 a 4, famozni soundtrack, zajimave zbrane a neokoukane prostredi 1 sv valky. Takze bomba. Jenomze po vice nez roce, kdy BF1 jelo, se hraci a to i vcetne me urcite uz prejedli minulosti a zase by chteli dostat soucasnost. Alespon mluvim za sebe a verim ze spousta lidi by to tak uvitala. No a po soucasnosti kdyby prisel novy BF z 2 sv tak by to bylo fain. Ale davat po 1sv hned 2sv no nvm... Na druhou stranu uz vidim to porovnani s COD WW :D
  • No moc nadšenej z toho nejsem. Battlefield 1 považuji za nejlepší díl, ale nevidím důvod, proč bych měl právě z BF1 přecházet na nový díl. I když se jedná o první světovou, tak se to hraje jako druhá světová, takže v čem to bude nové? O to horší, že moc hráčů jako já takhle nepřemýšlí a kupují další hru jen protože je nová. Takže se akorát zase roztříští komunita a v BF1 si už nezahraji některé mody a mapy...

Dle článku a hlavně obrázku to vypadá daleko reálněji na pokračování BF4... bylo by nelogický dávat Battlefieldu z druhé světové název V, nejenom že to vypadá blbě a nelogicky, ale taky si nemyslím, že by taková značka udělala velkou marketingovou chybu...COD se prodával/prodává, jen kvůli názvu WWII *1* jinak je to hodně špatná hra... navíc ten obrázek vypadá "moderněji" a lze tam vidět návaznost na BF3 a 4... pokud je tedy ten obrázek pravdivý, rozhodně to nebude druhá světová. Vždyť i jim musí být jasné, že jsou teď lidi první či druhou válkou nasyceni.
    Teoreticky by to mohla být ještě válka ve Vietnamu = V.
    To mi přijde daleko reálnější, než druhá světová, ale jak už jsem psal, spíše to vidím na pokračování BF4.
    • Vietnam tu uz nedavno bol...a ohrali sme ho.
      WW2 este nie (pokial neratam stary 1943)
    • nové to bude v tom, že druhá světová se bude hrát jako ta třetí... *15*
    • Sr_Lobo
      Vietnam by byla ovšem taky paráda, cokoliv aspoň trochu do historie. Takové Korey se bohužel asi nikdy nedočkáme :(
      • Vietnam už byl jako hodně povedené DLC k BC2
  • Sr_Lobo
    Jen houšť a větší kapky... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit