Přejít na výpis diskuzí
Nový díl Games TV filozofuje s The Talos Principle
12.1.2015 | Redakce Games.cz
37 příspěvků
-
tolik mu nefandi, spis brainless
-
nebo braindead
-
Sometimes its good, but most times not really comfortable. *3*
-
To se nevylučuje, viz například René Descarteas: „Meditace o první filosofii v nichž se dokazuje existence Boha a odlišnost duše of těla“. To patří k nejznámějším filozofickým dílům (odtud je: „Myslím, tedy jsem“) a zároveň je o Bohu.
-
Never go full re*ard
-
Tjn, jako mnozí diskutující ty si tay libují v hejtu své "osoby" *15* . Jinak dobrý. Všichni celý a zdrávi.
-
A ta filozofie? Myslíš tohle? http://www.tedeum.cz/1_2013/mucednici_husitske_doby_0113.htm
-
ono to není jen "jak", ono to tak opravdu bohužel je ^^
-
Husa bych spíše než s filosofií spojoval s teologií.
-
prostě ten vtip nezná... *3*
-
co rikali v podcastu tak games tv nebyl jeho napad...
-
Já už mám dlouhodobě pocit, že si Lukáš vyloženě libuje v hejtu na svou osobu. I proto si udělal tohle one man show.
-
České království, počátek 15.století.
-
vypni pocitac a jdi se projit nekam ven. cerstvy vzduch pomaha, i kdyz...
-
Tak on se tím pokud vím nějak zásadně nechlubí...
-
Pro zdejsi piblikum, ktere tvori z 90% lide povinno chozenim na zakladni, nebo stredni skolu je pan Grygar udesny vzor. Svym neustalym chlubenim se nedostudovanim skoly tyto strhava k zivotnimu stylu, ktery vyjde jednomu z milionu..
-
Myslím, že se ta metafora dala pochopit, i kdyby byla nechtěná, vlastně počkej...
-
Ne, feministek už dotáhli i na Games bohužel *13*
-
Myslíš suverén, suterén je sklep *4* To bylo myšleno jako vtip? aha, ono jak víme je to těžké rozlišit co je vtip a co vtipem rozhodně není. Tak sry. O.O
-
No a? Za prvé je to feminista, protože je mužského pohlaví, a za druhé, co je špatného na tom být feminista? Nebo slečinka. Což ale není, pokud mě zrak nešálí! *3*