Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tolik mu nefandi, spis brainless
  • nebo braindead
  • Jack1947
    Sometimes its good, but most times not really comfortable. *3*
  • wenceslaus
    To se nevylučuje, viz například René Descarteas: „Meditace o první filosofii v nichž se dokazuje existence Boha a odlišnost duše of těla“. To patří k nejznámějším filozofickým dílům (odtud je: „Myslím, tedy jsem“) a zároveň je o Bohu.
  • TheGGG
    Never go full re*ard
  • Jack1947
    Tjn, jako mnozí diskutující ty si tay libují v hejtu své "osoby" *15* . Jinak dobrý. Všichni celý a zdrávi.
  • A ta filozofie? Myslíš tohle? http://www.tedeum.cz/1_2013/mucednici_husitske_doby_0113.htm
  • LaraCroft
    ono to není jen "jak", ono to tak opravdu bohužel je ^^
  • celoush
    Husa bych spíše než s filosofií spojoval s teologií.
  • celoush
    prostě ten vtip nezná... *3*
  • co rikali v podcastu tak games tv nebyl jeho napad...
  • Mart9
    Já už mám dlouhodobě pocit, že si Lukáš vyloženě libuje v hejtu na svou osobu. I proto si udělal tohle one man show.
  • wenceslaus
    České království, počátek 15.století.
  • vypni pocitac a jdi se projit nekam ven. cerstvy vzduch pomaha, i kdyz...
  • Magister_Peditum
    Tak on se tím pokud vím nějak zásadně nechlubí...
  • Pro zdejsi piblikum, ktere tvori z 90% lide povinno chozenim na zakladni, nebo stredni skolu je pan Grygar udesny vzor. Svym neustalym chlubenim se nedostudovanim skoly tyto strhava k zivotnimu stylu, ktery vyjde jednomu z milionu..
  • Ilusiveman
    Myslím, že se ta metafora dala pochopit, i kdyby byla nechtěná, vlastně počkej...
  • Jack1947
    Ne, feministek už dotáhli i na Games bohužel *13*
  • Jack1947
    Myslíš suverén, suterén je sklep *4* To bylo myšleno jako vtip? aha, ono jak víme je to těžké rozlišit co je vtip a co vtipem rozhodně není. Tak sry. O.O
  • No a? Za prvé je to feminista, protože je mužského pohlaví, a za druhé, co je špatného na tom být feminista? Nebo slečinka. Což ale není, pokud mě zrak nešálí! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit