Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Ty voe to nebyla lepší úvodní fotka? To je jak z pořadu "Mentál uvádí..." XD
    • LaraCroft
      ono to není jen "jak", ono to tak opravdu bohužel je ^^
    • walltar
      Já bych se nedivil, kdyby to bylo schválně... Protože značná část zdejších diskutérů má Grygara velice ráda, takže Games se jim ho snaží jen co nejvíce přiblížit. *5*
      • Draken69CZ
        Mě ta póza připomíná tohle https://www.youtube.com/watch?v=AfIOBLr1NDU
    • haha tj, to si jeste ten clovek nevydelal dost na plastiku ? :D
  • TheGGG
    No jo, to se hned podle fotky pozná, že pán Grygar je těžký suterén.
    • Jack1947
      Myslíš suverén, suterén je sklep *4* To bylo myšleno jako vtip? aha, ono jak víme je to těžké rozlišit co je vtip a co vtipem rozhodně není. Tak sry. O.O
      • TheGGG
        Never go full re*ard
        • Jack1947
          Sometimes its good, but most times not really comfortable. *3*
      • vypni pocitac a jdi se projit nekam ven. cerstvy vzduch pomaha, i kdyz...
      • Ilusiveman
        Myslím, že se ta metafora dala pochopit, i kdyby byla nechtěná, vlastně počkej...
        • celoush
          prostě ten vtip nezná... *3*
          • nebo braindead
            • tolik mu nefandi, spis brainless
  • Mart9
    Já už mám dlouhodobě pocit, že si Lukáš vyloženě libuje v hejtu na svou osobu. I proto si udělal tohle one man show.
    • Jack1947
      Tjn, jako mnozí diskutující ty si tay libují v hejtu své "osoby" *15* . Jinak dobrý. Všichni celý a zdrávi.
    • co rikali v podcastu tak games tv nebyl jeho napad...
  • BoB.2
    To už je zas pondělí?
    • už od rána
      • BoB.2
        Do kdy?
        • To už budeš spinkat.
  • do neděle *1*
  • Prosím v postprodukci ty "instagram" filtry příště vypustit.
  • Hus a filosofie? Kde? Kdy? Jinak chválim že konečně nemluví slečínka Grygar nuceně buransky.
    • wenceslaus
      České království, počátek 15.století.
      • A ta filozofie? Myslíš tohle? http://www.tedeum.cz/1_2013/mucednici_husitske_doby_0113.htm
      • celoush
        Husa bych spíše než s filosofií spojoval s teologií.
        • wenceslaus
          To se nevylučuje, viz například René Descarteas: „Meditace o první filosofii v nichž se dokazuje existence Boha a odlišnost duše of těla“. To patří k nejznámějším filozofickým dílům (odtud je: „Myslím, tedy jsem“) a zároveň je o Bohu.
    • Koukám že je tu velké množství buďto zarytých husitských kacířů nebo Grygarovo háremu feministů?
      • Jack1947
        Ne, feministek už dotáhli i na Games bohužel *13*
    • za to ze neni tlsty smradlavy zarasteny sedlak je hned slecinka?
      • Ne, ale proto že je to feministka.
        • Blue.Shark
          Štěstí, že jsem narazil na detroller. Už si tě přidávám.
          • No tak tady je zásadní problém, já v žádném případě netroluju, stačí si poslechnout a přešíst některé jeho názory, feministka ti z toho vypadne i kdybys nechtěl.
            • No a? Za prvé je to feminista, protože je mužského pohlaví, a za druhé, co je špatného na tom být feminista? Nebo slečinka. Což ale není, pokud mě zrak nešálí! *3*
  • Pro zdejsi piblikum, ktere tvori z 90% lide povinno chozenim na zakladni, nebo stredni skolu je pan Grygar udesny vzor. Svym neustalym chlubenim se nedostudovanim skoly tyto strhava k zivotnimu stylu, ktery vyjde jednomu z milionu..
    • Magister_Peditum
      Tak on se tím pokud vím nějak zásadně nechlubí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit