Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to jako je? Video setrihany z oficiálních ukázek, slečna zvraci...ja asi budu taky..
    • ucho
      Tohle mě taky překvapilo, ale víceméně mi přišel divnej jen ten další komentář, co tam byl slyšet, jinak mi to zase tak důležitý nepřijde. Důležitější je Lukášův komentář, a aby kvůli pár sekundám hrál každou hru a hledal vhodný místo k ukázání mi přijde zbytečné přidělávání práce.
    • Ani se jí nedivím, taky je mi z Grygara už delší dobu na zvracení.
      • tomocz
        pitomci
    • asi to má být vtipné ale příde mi to spíš dost trapné a tenhleten rádoby intelektuál už mě začíníá dost unavovat.
  • BoB.2
    Tohle se moc nepovedlo.
  • celoush
    Ty vole, co je to tady zase za de*ilní hate na Lukáše Grygara.
    • Mato1987
      čo to meleš, vieš čo je to mať vlastný názor?
      • celoush
        vlastní názor? To, co tu někteří předvádějí, nemá s vyjádřením vlastního názoru nic společného.
    • ucho
      To je na internetu normání, čím víc je někdo vidět, tím větší má funklub.
  • Ten DA: Inquisition gameplay sestříhaný z oficiálních ukázek je ubohost nejvyššího kalibru. Česká lenost se opět posunula na novej level. K zblití.
  • Blue.Shark
    Super. Krátký a rychlý přehled; kocovinová scénka pobavila *1* Jen tak dál.
  • Horsi jak Game page...a holocaust.
  • docela dobre, ale ... jaka byla prosim pointa pritomnosti te slecny? jenom to zmizeni?

tohle mi dost vadilo. Priste bych uvital pritomnost jen relevantnich osob (aka tak jak v prvnich dilech kazdy ucinkujici mel co rict k veci a nebyl tam jen doslova na okrasu).
    • MickeyMutant
      Souhlas. Když už nedorazila španělská inkvizice, tak mohli dotáhnout aspoň Lukáše Macuru.
  • Mato1987
    Otras, bieda, nuda a tie prestrihy mali byť o čom? asi najslabší diel.
  • Nevím jak vy, ale jsem se dobře bavil, ale pak bohužel skončila reklama. *12*
  • Ubožáci,jen tak dale,na nic jsem se nedival,ale z minulosti znam uroven tehle skupiny. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit