Přejít na výpis diskuzí
Nový díl Games TV radí, jak být v pohodě s Dragon Age: Inquisition
1.12.2014 | Redakce Games.cz
31 příspěvků
-
Potěšilo mě to, rozhodně víc než to co předvádí Vávra na facebooku. Totální debilní nácek.
-
-
Vávra na hrad !!
-
-
To snad radši ani ne.
-
-
Dán Vávra je naprostá špička naší herní scény i kvality názorů, zato s panem Grygarem se v názorech neshodnu téměř nikdy.
-
-
Herní scény určitě, kvalita názorů na děje bídná - úroveň Vandase z Dělnické strany.
-
-
Gas the developers, game war now!
-
Žádný náznak náckovství jsem u něj nezaregistroval, naopak mi připadá jako velmi rozumný a racionálně uvažující člověk, který si stojí za svými názory a narozdíl od pana Grygara si na nic nehraje. Když otevřu Level, vždy nejprve nalistuji Reaktor Dana Vávry, s vědomím že tam pokaždé najdu kvalitní názor.
-
-
Poslední Fight club, nebo kde se to objevil, mě tedy rozhodně nepřesvědčil o tom, že si na nic nehraje. Podle toho jak hatoval Alien Isolation, přitom pod tlakem argumentů lidí okolo absolutně nevěděl která bije, protože to hrál dvě hodiny, mě utvrdila v tom, že se musí veřejně za každou cenu vyprofilovat tak aby nešel s většinovým názorem.
Upozorňuji, že proti němu absolutně nic nemám a rád si pokaždé přečtu , nebo poslechnu jeho názory. -
-
Ja jsem si taky rikal ale pak kdyz jsem pak hral Alien Isolation tak me malem unudil k smrti... proste ne kazdymu to sedne.
-
Jo přesně. Taky si rád přečtu jeho názory na věc a zjistím, jak jsou hry vlastně blbé a jak by to šlo dělat jinak. Ale třeba jeho kritizování, že v Mass Effect 3 mají postavy na Marsu sundané helmy a to je přece blbost největší. A to jednoduše z toho důvodu, že Vávra prostě neví, že si v nastavení lze - jako ve všech BioWare hrách z poslední doby - zapnou nebo vypnout zobrazení helmy, protože to hrál jen dvě hodiny. To je prostě úsměvné.
-
-
-
-
-
-
Preco mi to nejde prehrat? :'(
-
-
zkus youtube verzi: http://youtu.be/oHg5SJYRHA0
-
-
S opozdenim ale dakujem :D :D :D spravilo mi to den...
-
-