Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to presne tak jednoduchy, jak to vypada. Dulezitejsi je vybava nez takticky hrani.
  • Coffin.Corner
    Těch remaků bylo víc. UFO: Extraterrestrials (od českého studia), UFO: Alien Invasion, UFO: 2000, UFO: The Two Sides (hodně nadějný projekt kde se mělo dát hrát i za emzáky) a konečně OpenXCOM. Plus de facto ještě trilogie UFO od Altaru, který to vzali trošku jinak (ti ve své době schytali pěknej hate od ortodoxních xcomáků... :))
  • No zalezi od obtiaznosti..co som to ja skusal, tak som mal 15 dni.
  • Pořídil jsem si Xcom Enemy Unknown.. hraju to poprve, ale nejak nechápu ten systém zatím, dám normálně kampaň, vyberu si světadíl, spustí se první mise a mám tam 4 vojáky... každý má jeden tah a pak může jednou vystřelit, to je tak pořád nebo jak ten systém funguje? Jde mi o to, že to nikde neukzauje kolik tahů mám ještě k dispozici třeba ....takové zvláštní mi to zatím přijde, RTS miluju, ale tahovky jsem nikdy moc nehrál... může někdo dát rychlý tutorial ?
  • ja puvodni ufo nehrál, jen se smeju že nemužete na misi nasadit ani poradnej mech nebo bvp a to ani branici strana
  • Ufa od altaru naprosta prisernost a za XCom2 bych nedal vic jak 15e, takze si zas pockam na slevu a jeste si pak zahraju lip, az to bude vyladeny a s modama.
  • Někde se mi ještě válí krabička. Srovnávat se to asi nedá. Jsou to dost jiné hry. Kdyby ta od Altairu byla v téhle grafice, tak uplně super *3*
  • v původním Xcomu můžeš mít tolik vojáků, co se ti vejde do letadla. Myslím že bylo běžné brát si na misi 8 vojáků.
  • tak jesli je tam zas ta debilita ze v jednom kole/tedy casovem useku muzu udelat dvacet kroku a jednou vystrelit, ale nejdrive vystrelit a udelat sotva 2 kroky NE tak dekuji nechci takovou ZMRSENINU!
  • Coffin.Corner
    Vyčítat hře že v ní bojuje jen omezený počet vojáků, když je to základní trademark XCOM už od prvního dílu je fakt legrační. Nemluvě o tom, že do boje snad zasahují i ti vojáci kteří jsou na základně, ne?
  • PreidaQ
    No až na to, že remake původních her udělaný byl - nazývá se Xenonauts a mě i přesto, že pamětníkem původních X-Comů nejsem, bavil ještě více než první novodobý X-Com (ale souhlasím s tím, že obě hry jsou dobré).
  • Hral tu nekdo UFO od Altar(u)? To bylo snad lepsi nez XCOM 2
  • jenomže já u strategií zjišťuju, že mám radši minimalistický design - tj. prostší grafika, která dá vyniknout čistě jen herním mechanismům. Třeba si myslím, že Heroes of Might and Magic vypadaly a hrály se mnohem líp ve 2D. Nebo jsem strávil dost času s Galactic Civilizations II. Ta hra měla slabou grafiku už ve své době. Nakonec jsem to hrál jen s ikonkama ma mapě

http://www.youtube.com/watch?v=dK10kALgbzE&t=13m25s

u strategií by grafika neměla být vůbec na prvním místě, tam jde hlavně o přehlednost a to, aby se to dobře ovládalo. Stejně jako šachy je lepší hrát 2D než 3D. Ale asi se od dnešních hráčů už moc liším.
  • Blue.Shark
    Mám to podobně. Pamatuju si, že jsem jednou z neznámého důvodu dal vojákovi do batohu omráčeného Krabizníka, který se po dvou kolech probral, vylezl mu z batohu a ustříhal ho klepety k smrti :) Také dodnes žasnu nad dokonalostí překladu: "tepelný zmrazovač" (docela oxymóron) nebo "koulakant akvatrysk" :))

Tady jinak zase narážíme na to, že je jiná doba. Dnes hodně prodává grafická stránka a celkově to, jak hra vypadá. V minulosti šlo pouze o zábavu. Samozřejmě by bylo příjemné mít možnost animace vypnout.
  • no a co ze letadlo odleta a prileta ? to tech sest sekund je fakt problem ?
  • když už je reč o lukášu tak si nalistujte kdopak to dal skyrimu desitku *1*
  • porad si tam voják nemuže lehnout, mapy mají velikost halere, jsou zaneradene spoustem sajrajtu aby se dalo krýt, nemužete strilet pres zed a do boje o osud lidstva zasahuje jen 5 vojaku? *1* (mohl bych pokračovat*1*)
  • já jsem nejvíc času strávil s Terror from the Deep (celé jedny prázdniny spolu s bráchou). To byla první, co jsem hrál a dodnes je má nejoblíbenější. Pak jsem hrál Enemy Unknown a nakonec Apocalypse. Nedávno jsem to jen tak ze srandy nainstaloval na počítač, hrál jsem asi 2 mise. Výhoda oproti novým X-comům je, že tě to neotravuje bullhsitem jako cutscény. V nastavení si můžeš urychlit pohyb panáčků po mapě a vypnout pohyby emzáků, takže souboje ubíhají rychleji. Prostě se to hraje líp a dynamičtěji, nehledně na lepší strategickou část.
  • Ta hra má celkem hezkou grafiku. Pokud tedy nevadí, že se místy dost cuká. Mise jsou poměrně dost chudé co do obsahu. Znič, ochraň, VIP, přepadení města. Počet nepřátel taky nijak neoslní. Příběh je slabý a konec je vyloženě odfláknutý. Tohle bude jenom můj problém, ale nejhezčí mi přišel základní kevlar armor, s tím jsem si vyhrál. Ty další se mi moc nelíbily. Podobně zbraně. Základní puška krásná, střelba mě bavila.
  • Máš dvacet dní na to přepadnout jednu z blacksite základen,jinak prohraješ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit