Přejít na výpis diskuzí
Nový díl pořadu Games TV verbuje do odboje v XCOM 2
15.2.2016 | Redakce Games.cz
85 příspěvků
-
Nestane se nic moc. Akorát se spustí odpočítávání Doomu. Mělo to myslím 22 dní nebo tak něco.
-
hrál jsi už nějakou jinou TBS mimo X-COM? Vím že hráváš RTS, tak by mě zajímalo, jestli jsi hrál i nějaké TBS, třeba Endless Legend nebo Dominions 4?
http://gameranx.com/features/id/1054/article/top-10-best-turn-based-strategy-games-for-pc/ -
Já to beru, jen by mě zajímalo, jak bys k hodnocení přistupoval, kdyby se to nejmenovalo XCOM, ale třeba Penetrator Squad 3000. Jestli by celkově hodnocení nebyla ze stran hráčů lepší. Ale to je jen řečnická otázka.
Na starou trilogii samozřejmě také nedám dopustit. Dohrál jsem sice jen Apocalypse, konkrétně jednou, ale přesto jsou to jedny z mála her, kde je zábavné i prohrávat. -
to nevím, nehrál jsem to, ale je docela poučné si přečíst negativní recenze, třeba hned ta první, která té hře vyčítá, že obtížnost té hry je daná pouze náhodností (procedurálně generované mise, šance na zásah, časové limity) a ničím jiným.
http://www.metacritic.com/game/pc/xcom-2/user-reviews?dist=negative
Mně osobně jednička od firaxis fakt nenadchla, na kterýžto názor mám snad právo. Dal bych tomu 7/10. Myslím že původní X-Comy včetně Apocalypse byly lepší (byly to jedny z mých neojblíbenějších her v té době) -
K dispozici mas dve akce (rozsiritelny individualnimi, s rostouci hodnosti dostupnymi, dovednostmi vojaku). V nich muzes krome pohybu a utoku delat jeste kopec dalsich cinnosti.
-
Je strašně zvláštní, že recenze jsou naprosto bombastické, přičemž hodnocení hráčů často směřuje spíš dolů. Zajímalo by mě, čím to je, protože hra se mi zdá vážně moc povedená. Mám pocit, že jde hlavně o neopodstatněná očekávání nelukrativního remaku původních dvou her, který prostě ne a ne přijít.
-
Pro povinnosti velitele XCOM tymu uz taky par dnu vesele ignoruji povinnosti ostatni.
S poradovym verdikem souhlasim. Oproti datadisky vymazlenemu prvnimu dilu, a ku prospechu veci, prituhlo.—Ty datadisky mimochdem elegantne vystavely osli most pokracovani—skrze oblouk lidskych organizaci na rozdil od XCOM projektu sympatizujicich se smejdem z vesmiru. To, co jsme odrazili, byla prvni vlna.
Z druhym dilem uvedenych novinek neni jedina, co by me nebavila. Tichoslapkovske prozkoumani terenu a dirigovani retezicich se udalosti, po peclive naplanovane prepadove akci, je fantasticke. Bonusy z uspesneho a deficity z neuspesneho hackovani taky. Prostredi s kosatym polem taktickych vyuziti, jedna basen. Zdroje planetarniho odboje, progres programu Avatar, Avenger, na jeho palube probihajici vyzkum, vyroba, sprava atd.—SUPER(!)
Co stoji za starou backoru je technicky stav. S tim bojuji naprosto nejvic—savuji po kazde misi, protoze jeden nevi, kdy a co se pokazi. Vypinani a zapinani hry dokud se neumoudri a nezacne fungovat je obcas jedina cesta jak z problemu ven—a ze jich je. Od absence zvuku, tlacitek mizejicich po najeti mysi, po v aktualni misi stroboskopicky blikajici osvetleni (tady jsem hrani utl, protoze bez ustani a prozatim i bez reseni blika...). Interface funguje o moc hur nez v prvnim dile. A obcas po sobe strilime skrze zdi, nebo i domy. Absence gamepadu mrzi.
Paklize technicky stav dovoli, tak bude pro klid duse nutne druhy XCOM dohrat. Budouci degustace datadisky rozsireneho obsahu jista. A ted me omluvte—prototyp plasmove pusky se v praxi sam nevyzkousi. -
Myslím, že by měla být tenhle týden. Ve Fight Clubu se Pavel zmínil.
-
Ano, my víme. Píšeš to pod každej článek a mám pocit, že v tom bude asi něco víc. Takovej komplex se nevybuduje jen tak *5*
-
iritující? Spíš naprosto skvělý a trvají tak 3 vteřiny, ty jeden hardcore borečku
-
Naprosto luxusní PC exklusivita a zasejednou pořádná hra... PS: jen tak pro zajímavost, co se stane, až se naplní ten avatar project ukazatel? Mám z toho nějakej blbej pocit....
-
Jediná věc, co mě na tý hře vytáčí, je jak mi vždycky otočí kamerou jinak než byla na začátku když dám load game, matoucí a zcela zbytečné
-
Můžete prosím ukecat toho Lukáše aby šel do gamesplaye na XCOM 2 když už nepřišel na Homeworld? Prosím prosím, prstíčkem hrabu...
-
musíš počkať až to Fiola dohrá ale tak pri hre čo má kľudne aj cez 100 hodín hracej doby ak tú recenziu nechceš mať odfláknutú si treba naozaj počkať.
-
cutscény sa ale myslím dali vypnúť :D aspoň v dvojke to ide určite
-
Jo, toho muselo být hodně špatně, když jsi vydržel jen 40 hodin *5*
-
na ten XCOM 2 Bude aj recenzia niekedy ? :))
-
popravdě, nedohrál jsem to. Měl jsem nahraných asi 40 hodin, a ty cutscény mě začaly hrozně iritovat, ta hra mi přišla strašně pomalá a ne vůbec dynamická. Tak jsem někde na netu našel nějaký mod, který to měl vylepšit (zrychlit pomalý combat, odstranit cutscény). Bohužel mi to zničilo savy a já si předtím neudělal zálohu. Znovu už jsem to nerozehrával. Neříkám že na té hře bylo všechno špatně, ale bylo tam toho špatně tolik, že už jsem se ní nechtěl vracet.
-
Díky za odpověď. Ale moc mě nepotěšila. *7*
-
Respekt ze jsi mel moralni silu to dohrat.